Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים רשמתי את אבא שלי לאתר הממשלתי והשתמשתי לזיהוי במספר הטלפון שלי. המספר הזה כמובן משמש גם אותי. היום קיבלתי הודעה שצריך מס׳ יחודי לכל חשבון ואם לא אשנה את מס׳ הטלפון החשבון ימחק (לא מצויין איזה מהחשבונות). אבא שלי סיעודי וכבר לא מחזיק בטלפון, אם כי המספר הישן שלו כנראה עדיין פעיל.

יש אופציה להפוך את הזיהוי כך שיהיה מבוסס מייל או לחלופין להשתמש במספר טלפון באופן שלא יחייב אותי להשתמש במכשיר שונה בכל פעם שאני רוצה להיכנס לחשבון שלו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני מבין מהשאלה שאתה צריך את הגישה לחשבון של האבא.

באזור האישי שלי, אחרי שהוא שולח את הסמס הוא נותן אפשרות לקבל את הקוד במייל.

אני מציע שתחליף את הטלפון בחשבון של האבא למספר שלו (מה זה כנראה פעיל? לא הבנתי...), ואז אם צריך גישה והטלפון ההוא לא עליך, הוא אמור לשלוח את הקוד למייל (שאני מניח שתהיה דרישה שגם הוא יהיה ייעודי לאבא, אבל את זה יותר קל "להחזיק" עליך)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם
לפני 14 דקות, אלעדית כתב:

מה זה כנראה פעיל? לא הבנתי...

שאין לי מושג אם המספר עוד מחובר. צריך לברר עם אמי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

שאין לי מושג אם המספר עוד מחובר. צריך לברר עם אמי.

גם אם לשניהם אין טלפון סלולרי, אפשר להשתמש לצורך העניין בטוקמן ללא עלות חודשית (וכדאי שיהיה להם בבית).

פורסם

טוב, ניסיתי עכשיו ואפשר להיכנס גם עם זיהוי במייל. בינתיים לא מפריע למערכת שגם המייל משמש לאימות שני חשבונות.

עכשיו אני רק צריך למצוא את המכשיר שלו ולהפעיל אותו כדי לבצע אימות למספר שלו. אין אופציה להשאיר את החשבון ללא מס׳ טלפון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם אתה צריך מספר רק לצורך קבלת SMS לאימות, אתה יכול לקנות SIM של 019 ולא להפעיל אותו כלל. אפשר כך לקבל הודעות SMS, גם בחו"ל, ללא שום עלות.

פורסם (נערך)

לא יודע כמה הייתי סומך על המספר שישאר שלי אם הוא לא מופעל

אני משלם 11 שח לחודש ל019 הכנסתי את הSIM  לאנדרואיד ישן שמחובר בישראל למטען ומעביר כל SMS אוטומטית למייל שלי (אפליקציה)

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי SIM לא פעיל של 019 משנת 2022, הוא עדיין שומר על המספר. אם רוצים פתרון בתשלום בלי להחזיק מכשיר נוסף אפשר לקנות קו וירטואלי נייד ישראלי מחברת זדרמה בתשלום של $2 לחודש ולקבל SMS באפליקציה, באתר או באמייל. אפשר גם לנייד מספר קיים.

https://zadarma.com/en/tariffs/numbers/israel/mobile

פורסם

אני לא בטוח צריך את הקו שיהיה פעיל. נראה לי שאפשר להסתדר בלעדיו אחרי האימות, כי לפחות כרגע אפשר לבצע אימות במייל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כרטיסי סים שלא נעשה בהם שימוש אקטיבי מתבטלים אחרי שנה או שנתיים והמספר חוזר לחברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Mech Morphix כתב:

הכנסתי את הSIM  לאנדרואיד ישן שמחובר בישראל למטען ומעביר כל SMS אוטומטית למייל שלי (אפליקציה)

אשמח לדעת באיזו אפליקציה מדובר

תודה מראש

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

כרטיסי סים שלא נעשה בהם שימוש אקטיבי מתבטלים אחרי שנה או שנתיים והמספר חוזר לחברה.

זה גם מה שאני חשבתי אבל השארתי את ה-SIM של 019 בתוך טלפון ישן בתור ניסיון והוא עדיין מקבל SMS אחרי 3 שנים. אני כמובן לא מסתמך על המספר הזה לשום דבר. את המספר הנייד הישראלי שלי שמשמש לזיהוי בכל מיני אתרים ניידתי לזדרמה.

פורסם

היו לי שני קווים שותקים בפרטנר שהיו פעילים איזה 12 שנה אחרי שהפסיקו לשמש את הבנים שלי (בחרתי להם מספרים יפים כשגולן נכנסו לשוק). לפני כמה חודשים קיבלתי הודעה על ניתוק שלהם. אבל יתכן שזה במסגרת ניקוי חמץ לקראת סגירת הרשתות הישנות, הם היו עם כרטיסי סים דור 2. הקטע הוא שלא קיבלתי התראה לפני ניתוק אלא רק הודעה אחרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 8.7.2025 בשעה 13:26, sperial כתב:

היו לי שני קווים שותקים בפרטנר שהיו פעילים איזה 12 שנה אחרי שהפסיקו לשמש את הבנים שלי (בחרתי להם מספרים יפים כשגולן נכנסו לשוק). לפני כמה חודשים קיבלתי הודעה על ניתוק שלהם. אבל יתכן שזה במסגרת ניקוי חמץ לקראת סגירת הרשתות הישנות, הם היו עם כרטיסי סים דור 2. הקטע הוא שלא קיבלתי התראה לפני ניתוק אלא רק הודעה אחרי.

מתי סוגרים את הרשתות הישנות?

פורסם

31.12.25 - נכון לעכשיו. זה כבר נדחה כמה פעמים. נסגרות רשתות  הדור השני והשלישי.

• תוכן חדש...