Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.7.2025 בשעה 12:26, sperial כתב:

היו לי שני קווים שותקים בפרטנר שהיו פעילים איזה 12 שנה אחרי שהפסיקו לשמש את הבנים שלי (בחרתי להם מספרים יפים כשגולן נכנסו לשוק). לפני כמה חודשים קיבלתי הודעה על ניתוק שלהם. אבל יתכן שזה במסגרת ניקוי חמץ לקראת סגירת הרשתות הישנות, הם היו עם כרטיסי סים דור 2. הקטע הוא שלא קיבלתי התראה לפני ניתוק אלא רק הודעה אחרי.

אין קשר לסגירת הרשתות הישנות, הם החליטו לנתק קווים לא פעילים.

פורסם

הקוים האלה לא היו פעילים לפחות 12 שנה. למה נותקו דווקא כעת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הם החליטו על זה לפני כ-4 שנים (טענו שחסרים מספרים...), ועושים את זה בהדרגה

(עבדתי שם עד לפני כ-3 שנים)

אם המספרים חשובים לך והם עוד לא חזרו לגולן, תוכל לבקש אותם שוב

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

הם של פרטנר ואין לי שימוש בהם.

הצד השני - כשבי נפטר ואימי עברה לבית אבות היה ממש מאבק בבזק לנתק את הטלפונים הקוויים בבית. מה עלה בגורל הקו הסלולרי של אבי איני יודע עד היום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

הם של פרטנר ואין לי שימוש בהם.

הצד השני - כשבי נפטר ואימי עברה לבית אבות היה ממש מאבק בבזק לנתק את הטלפונים הקוויים בבית. מה עלה בגורל הקו הסלולרי של אבי איני יודע עד היום.

חח לפחות תוודא שהוא מנותק שלא יצבור חובות

מה אתה שומע כשאתה מתקשר?

פורסם

אפילו לא מנסה להתקשר - אולי בהזדמנות אוציא את הסמסונג 514  מהנפטלין ואנסה.

מדובר בקווים בתוכנית עתיקה ״לא דיברת - שילמת״. כנראה שגם הקו של אבי היה כזה.

בעניין דומה - לפני המון שנים ניסיתי להוציא שיחה בינלאומית דרך הספק הקבוע - 012, ולא הצלחתי. אחרי כמה ימים של בירורים התברר שהיה לי חוב של חצי שקל והם שלחו את החשבון לכתובך ישנה. כנראה שהיהלא רחוק מהוצל״פ. הקטע היה שהיה מדובר בסלולרי של אורנג׳ (לפני שהחליפו צבעים) והחשבון היה אמור להיות משולם דרכם, ובחיובים של אורנג׳ לא היתה שום בעיה.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אפילו לא מנסה להתקשר - אולי בהזדמנות אוציא את הסמסונג 514  מהנפטלין ואנסה.

מדובר בקווים בתוכנית עתיקה ״לא דיברת - שילמת״. כנראה שגם הקו של אבי היה כזה.

בעניין דומה - לפני המון שנים ניסיתי להוציא שיחה בינלאומית דרך הספק הקבוע - 012, ולא הצלחתי. אחרי כמה ימים של בירורים התברר שהיה לי חוב של חצי שקל והם שלחו את החשבון לכתובך ישנה. כנראה שהיהלא רחוק מהוצל״פ. הקטע היה שהיה מדובר בסלולרי של אורנג׳ (לפני שהחליפו צבעים) והחשבון היה אמור להיות משולם דרכם, ובחיובים של אורנג׳ לא היתה שום בעיה.

לגבי הקו של אבא, התכוונתי שתנסה להתקשר אליו, לא ממנו.

ואם המספר חשוב לך (נוסטלגיה, קבלת סמסים) כדאי שתוציא ממנו שיחה מידי פעם, כי אם לא הוא ינותק.

ובמכשיר (דור2) לא תוכל להשתמש אחרי 31/12

הבעיה עם החיוג לחו"ל - כי בהסבה החשבון של 012 עבר למספר לקוח חדש... להוצלפ זה לא היה מגיע על סכום נמוך, אבל לחסימה כן

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

אין לי שום רגשות למספרי טלפון. המספר של אבי נותק לפני שסיפור ה-2FA עם sms התחיל, ובכל מקרה, אין לי מה לעשות עם החשבונות שלו. את הכמה מסמכים שחשובים לי הוא העביר לי בגימייל.

בקוים שלי דאגתי לקבל שיחה קצרה פעם בשנה, בכל זאת נותקו.

פורסם

אני הכרתי נוהל של שנה, ומספר חודשים לפני הניתוק ביצעתי שיחות נכנסות קצרות שנענו. 

לא היה לי שימוש במספרים, למרות שאחד מהם היה ״יפה״.

• תוכן חדש...