Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

בגדול הכותרת מסבירה את הכל אבל ארחיב מעט. 

הבנתי שישנן חברות העוסקות בכל הבירוקרטיות הקשורות בהחזרי מס לשכירים.

לא מתוך ידע אך יש לי תחושה שגם התחום הזה, בדומה ללא מעט תחומים, פרוץ לגמרי וכי יש לא מעט נוכלים (אשמח לתיקון אם אני טועה).
אשמח להמלצה על חברה ספציפית העוסקת בתחום ואיך זה בדיוק עובד. הבנתי שעדיף לקחת חברה שתעסוק בדבר ולא באופן עצמאי עקב בירוקרטיה מסובכת.

שלומי.

פורסם

בגלל שאני מחזיק בתיק ניירות ערך וסוחר בארצות הברית, אני נדרש להגיש דוח בכל שנה. 

אני משתמש בשירות אינטרנטי, מאד נוח, ברור ופשוט כדי להכין את כל המסמכים ולהגיש את הטפסים. 

האתר נקרא אלפי. 

השירות לא יקר בכלל 275 שח (אם אני לא טועה)

• אהבתי 4

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני כשעה, shlomi6280 כתב:

הבנתי שעדיף לקחת חברה שתעסוק בדבר ולא באופן עצמאי עקב בירוקרטיה מסובכת.

זה מה שכל החברות האלה רוצות שתחשוב כדי שתשתמש בשירותים שלהן.

הרבה פעמים החזרי מס הם פשוטים ואפשר לעשות את הכל בצורה פשוטה מהבית.

אם תיתן יותר פרטים על מה שאתה צריך, יוכלו לתת לך פה הכוונה יותר מדויקת.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

היום זה מאוד קל כי אפשר להוציא את האישורים ישירות מהאתר של מס הכנסה(?) רשות המיסים (?).

בכל אופן אני השתמשתי בfinupp לקחו לי בערך 400 שקל וקיבלתי בחזרה באזור ה4000-3500 שקל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אתה שכיר בלי יותר מדי סיפורים אני ממליץ על אלפי גם, מעולים!

ברגע שיש קצת השקעות ודיבידנדים ועניינים זה קצת מסתבך אבל הם ממש תומכים בהכל. מי שגובה אחוזים לדעתי זה שערוריה, כמו מאפיה. 

פורסם

כדאי להיזהר. רשות המיסים עלתה על רואה חשבון, שסידר החזרי מס גדולים להמון מעובדי רפא"ל, והתברר שהוא החתים את העובדים על הצהרות כזב שמגיע להם החזרי מס (נניח גרים בעיר זכאית להנחת מס). העובדים שילמו מס אמת פלוס המון ריבית וקנסות.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.5.2025 בשעה 08:52, shlomi6280 כתב:

אשמח להמלצה על חברה ספציפית העוסקת בתחום ואיך זה בדיוק עובד. 

יכול להמליץ על:

https://mogel.co.il/

מקצועיים ואמינים.

הבדיקה בחינם, ואתה משלם להם שכר טרחה של 17% מגובה ההחזר, במידה ונמצא שמגיע לך. בודקים לדעתי עד 6 שנים אחורה.

התהליך די פשוט - שולח להם את המסמכים הרלוונטיים, הם בודקים, ותוך כשבוע-שבועיים מקבל תשובה. אם מגיע, הם מגישים הכל למס הכנסה, ותוך כמה חודשים מקבל החזר לחשבון הבנק.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
בתאריך 8.5.2025 בשעה 08:52, shlomi6280 כתב:

אשמח להמלצה על חברה ספציפית העוסקת בתחום ואיך זה בדיוק עובד. הבנתי שעדיף לקחת חברה שתעסוק בדבר ולא באופן עצמאי עקב בירוקרטיה מסובכת.

אז רציתי להגיד שאם קיבלת מעטפה ירוקה כזאת מרשות המסים, סיכוי טוב שאתה יכול לפתור את זה לבד.

מניסיון אישי, אולי שווה לנסות. קיבלתי כמה אלפים בודדים. זה נחמד. שוב, מסייג את דבריי (אחרי עריכה..).

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ לנסות לבד לפני כניעה לחברות הללו, לא כי יש לי משהו נגדן, זה פשוט תהליך כל כך קל ופשוט שבאמת חבל להוציא על זה כסף.
טופס 135 זה מה שאתה מחפש. אני לרוב ממלא את 1301 שהוא המורחב סתם מתוך הרגל, שהוא גם המתאים אם יש לך דברים טיפה יותר מורכבים כמו רווחים/הפסדים/קיזוזים מהשקעות וכו'.
בשני המקרים זה פשוט למלא ערכים מתוך ה106 לתוך תאים ממוספרים, באמת מלאכה שקונוס יכול לבצע, חצי שעה עבודה וזה DONE.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רו"ח אורלי ענווה

[email protected]

052-294-6016

תאורטית אמור להיות קל לעשות החזרי מס לבד, אני הסתבכתי עם זה ושירות הלקוחות שלהם היה מאוד מסורבל אז היא עושה לי את ההחזרים כבר כמה שנים - שולח לה את הדברים והיא מגישה. כיון שזה לא הביזנס העיקרי שלה היא גובה סכומים סבירים מאוד, רחוק מאוד מה 20% שגובות החברות שזה כל עיסוקן.

גילוי נאות: אורלי היתה איתי בתיכון (שאותו סיימנו לפני 34 שנים 🙄), כך שהיא סוג של חברה, אבל לא חברה מספיק קרובה כדי שאמליץ עליה בכל מחיר, וההמלצה היא מניסיוני האישי איתה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, YoJ כתב:

תהליך כל כך קל ופשוט

עשיתי לפני הרבה שנים, לא יה כזה טרוויאלי, הטפסים מלאים במושגי שומה שלא תמיד ברורים להדיוט ולא תמיד מקבילים למה שכתוב בתלוש השכר, והיה צורך לחפש בגוגל כדי להבין איזה סכום צריך להכניס באיזה שדה.

אולי היום זה ברור יותר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Be roo כתב:

שיתי לפני הרבה שנים, לא יה כזה טרוויאלי, הטפסים מלאים במושגי שומה שלא תמיד ברורים להדיוט ולא תמיד מקבילים למה שכתוב בתלוש השכר, והיה צורך לחפש בגוגל כדי להבין איזה סכום צריך להכניס באיזה שדה.

אולי היום זה ברור יותר.

לפני כמה שנים קיבלתי מעטפה ירוקה של רשות המסים. כמובן שכולם אמרו לי, "אל תמלא את זה, זה לא שווה כלום, חבל על הזמן שלך, עוד יחייבו אותך". 

ובכל זאת, אספתי טופסי 106, אספתי כמה תלושי שכר. מילאתי את טופס 135. איפה שידעתי למלא את הנתונים מילאתי. שלחתי את זה. כתבתי להם מה שיש לי, כולל דברים שלא ידעתי.

לאחר כמה זמן קיבלתי החזר באיזור ה 3000 שקל על אותה השנה המדוברת. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעתיים, saar5555 כתב:

"אל תמלא את זה, זה לא שווה כלום, חבל על הזמן שלך, עוד יחייבו אותך". 

לא הבנתי למה זה נכתב בתגובה אלי.

בשום מקום לא כתבתי להמנע מלהגיש בקשה.

לפני שעתיים, saar5555 כתב:

כולל דברים שלא ידעתי.

אתה טוען שלא מילאת את הטופס כמו שצריך ועדיין קיבלת החזר?

יתכן שהיו חוסרים קטנים ואתה מקרה פשוט של שכיר, אז פקיד השומה השלים לבד. לא אצל כולם המקרה כל כך פשוט, יש אנשים עם הכנסות נוספות, בני זוג עצמאיםועוד, ואין סיבה לחשוב שזה נוהל שיחזור על עצמו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...