Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רנו קליאו 2020 rs line לבין פג'ו 208 2021

roibnm1

פוסטים מומלצים

שלום. אשמח לעזרה בבחירה בין רנו קליאו 2020 rs line לבין פג'ו 208 2021 premuim. 

מחפש נוחות, אמינות וקצת פינוק. 

כמו כן ישנו הרנו קפצ'ור 2020. האם שווה להוסיף עוד כסף עבורו (ראיתי יד 2 סביב ה-83K לדגם intense)? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על הקליאו קצת יותר גדולה , לדעתי גם יותר יפה, מנוע גדול יותר עם 4 בוכנות ,שמזיז אצלי בלי בעיות רכב 7 מקומות,הוא גם מוצלח יותר ולא ה Puretech עם הרצועה הטבולה שיש בפ'גו. אני מחזיק את שני המותגים, הרנו איכותיות יותר, הפלסטיקה בפג'ו פשוט מזעזעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפיגו מנוע עם רצועה בעייתית שדורשת החלפת שמן כול 10 אלף והחלפתה כול 4 שנים או 60 אלף על מנת להקטין סיכוי להתפוררות. הפיגו נוחה וזריזה וגיר פלנטרי עדיף מאשר הרובוטי בקליאו. לחלק מהנהגים וגם לי, ההגה מסתיר את

לוח המחוונים.

הקליאו גם זריזה, בית תרמוסטט יכול להיסדק ולגרום לנזילת נוזל קירור ולהתחממות, זאת המחלה שלהם, כמו כן הגיר רובוטי מה שאומר מצמדים בעתיד.

אישית הייתי בוחר בקליאו בגלל הנדסת אנוש עדיפה.

אפשר לשקול סיאט איביזה fr, מושבים מצוינים, זריזה, מרווחת מעט יותר, אבל גיר שנחשב לפחות אמין גם הוא רובוטי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור התשובות ירדתי מהפיג'ו. 

עכשיו נכנס שחקן נוסף - רנו קפצ'ור. 

אני יודע שרנו קפצ'ור ורנו קליאו הם 2 סגמנטים שונים, אך בכל זאת - קפצ'ור 2020 intense (גרסת הבסיס) פחות או יותר במחיר של הקליאו rs line (הגרסה הבכירה). 

מה מומלץ? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קליאו rs line בשנתון הזה עדיפה לדעתי. כניסה נוחה, בנסיעה טיפה נוקשה.  הקפצ'ור עודכן לאחר מכן ומגלה עדיפות בשנתון יותר מאוחר בעיקר בנוחות הנסיעה וגובה הישיבה. כמו שציינו קודם, לבדוק בשבע עיניים בית טרמוסטט במנוע 1.33 או להחליף מיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, roibnm1 כתב:

לאור התשובות ירדתי מהפיג'ו. 

עכשיו נכנס שחקן נוסף - רנו קפצ'ור. 

אני יודע שרנו קפצ'ור ורנו קליאו הם 2 סגמנטים שונים, אך בכל זאת - קפצ'ור 2020 intense (גרסת הבסיס) פחות או יותר במחיר של הקליאו rs line (הגרסה הבכירה). 

מה מומלץ? 

זה בגדול אותו רכב, לדעתי לקליאו סלון מרשים יותר מאשר השחור הקודר שיש ברמת אבזור הנמוכה של הקפצור.

מה שאתה מעדיף.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...