Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו + חשמלית - כדאי ?

3n

פוסטים מומלצים

בחיפוש אחרי רכב נתקלתי בפירסום הנ"ל:

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/kgm-וקיה-במבצע-למועדון-בהצדעה-מרץ-אפריל-2025

משך את עיני המחיר של הנירו + החשמלית , אומנם יד 2 0 ק"מ אבל במחיר של 137K...

טווח של 460 ק"מ.

מה דעתכם ?

רכב שנמכר במקור ב 200K, מודע לאובדן הערך העתידי שלי אבל עדין מדובר על מחיר של סינית בסיסית על רכב שניכר שטוב מהם בכמה מידות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנירו פלוס החשמלית היא לא הדור החדש של הנירו, אישית הייתי מעדיף את החדשה החשמלית שלא משווקת כבר (כיום משווקת החדשה בהיברידית בלבד). אני חושב שגם אותה אפשר להשיג ב 0 קילומטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, dr6633 כתב:

הנירו פלוס החשמלית היא לא הדור החדש של הנירו, אישית הייתי מעדיף את החדשה החשמלית שלא משווקת כבר (כיום משווקת החדשה בהיברידית בלבד). אני חושב שגם אותה אפשר להשיג ב 0 קילומטר.

תוספת של 30K , מנוע חלוש עם 129 כ"ס , נראה על פניו שלא מדובר במציאה גדולה מול החשמלית למרות שהיא דור קודם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר על ההיברידית עם 129 כ"ס, אני מדבר על החשמלית דור חדש (לא פלוס). רכב מהיר ואיכותי בהרבה.

לפני שעה, llaavvii כתב:

אתה מדבר על עשרות אלפי שקלים תוספת,

כאן מדובר על אפשרות לרכוש חשמלית (ארופאית) סה"כ לא רעה בכלל עם טווח סביר בהחלט במחיר מצויין.

לא עשרות אלפי שקלים. החשמלית דור חדש נמכרה גם 0 קילומטר לפני מספר חודשים במחיר כמעט זהה לפלוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, dr6633 כתב:

אתה מדבר על ההיברידית עם 129 כ"ס, אני מדבר על החשמלית דור חדש (לא פלוס). רכב מהיר ואיכותי בהרבה.

לא עשרות אלפי שקלים. החשמלית דור חדש נמכרה גם 0 קילומטר לפני מספר חודשים במחיר כמעט זהה לפלוס.

הייתה אם אני זוכר נכון ב179K - עשרות אלפי שקלים פחות....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

169.900 אבל אכן, כ 20 אלף יותר. היתה גם תקופה שהפער היה נמוך יותר.

https://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/החשמליות-של-קיה-בהנחה-של-עד-60000-שקל-אוקטובר-2024

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, 3n כתב:

רכב שנמכר במקור ב 200K, מודע לאובדן הערך העתידי שלי אבל עדין מדובר על מחיר של סינית בסיסית על רכב שניכר שטוב מהם בכמה מידות.

נראית עסקה לא רעה בכלל. אבל לא הייתי מפריז ואומר שזה רכב שטוב מסינית בסיסית בכמה מידות.

אם אני מבין נכון זה מרכב ששימש גם להנעה היברידית וגם לחשמלית. זה לעיתים גורר פשרות. וזה גם רכב ישן יותר.

כך שיש לו יתרונות אבל לדעתי לא עד כדי אמירה גורפת.

מנצל את השרשור כי לאור הלינקים אני רואה שהחשמלית EV6 של קיה, שנחשבת טובה מאוד, מוצעת בהנחות מפליגות.

זה רכב די מקביל לאיוניק 5 שלדעתי נמכרה מבלי לצאת במבצעים.

זה לא נראה לי בגלל שהיבואן של קיה הביא מלאי גדול יותר כי הנוכחות בכביש של היונדאי גדולה בהרבה.

זה בגלל תמחור מקורי גבוה מידי של הקיה?

בעיה אחרת?

אשמח להסבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם האיוניק 5 נמכרה במבצעים רבים .

לטעמי התמחירים המקורים של קיה \ יונדאי היו גבוהים מאוד ללא כל קשר למציאות בשטח.

כאשר טסלה מודל 3 זולה יותר מנירו מקבילה מישהו פה קפץ מעבר לפופיק.

העובדה היא שחלק ניכר מהחשמליות של קיה נמכרו במסלולי יד 2 בהנחות עומק, משמע הלקוח הישראלי חשב שהתמחיר שלהם לא רלוונטי מבחינתו.

הדבר תקף גם לטויוטה אשר תמחרה את ה BRZ ב 249K ואת היחידות האחרונות מכרו בשקט ב 179K...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן הטויוטות נמכרו ב179K (וכל המלאי עף), לדעתי זה מכיוון שהם רצו לחסל את המלאי לפני הגעה של מתיחת הפנים.

קיה בשנים האחרונות אכן מתמחרים גבוה מידי ואז מתקשים במכירות:

נירו+ ב 199K??

EV6 ב250K?

ואתמול החלה המכירה ל הסורנטו החדשה, חבר רצה להזמין כבר לפני חצי שנה ולא היה בכלל מלאי עכשיו התקשרו אליו החל מ308K ש"ח - הם כנראה לא ממש רוצים למכור...

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייתכן שהסיבה שהם מוכרים בעסקת 0 ק"מ,

בגלל שהרכב יובא לפני יותר משנה, ולפי החוק הוא לא יכול להמכר כחדש.

כך שצריך לקחת בחשבון רכב שעמד שנה בשמש...

ועדיין זה נראה תמורה מצויינת למחיר !

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...