Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הR8 מזכירה את הרכב של וויל סמית מI ROBOT.

כי היא מבוססת על הרכב מהסרט..(הרעיון הכללי של הרכב)

זה רק אני לא מעודכן או שפורשה החיו את השם טרגה?

הוא זכור לי מהדגמים של שנות ה-70, וזהו.

אבל בכל מקרה - שתיהן יפהפיות - גם ה-TT ובטח ה911..

זה רק אתה.."טרגה" זה כינוי של פורש לדגמי ה911 עם גג זכוכית, בכל דגם של 911 שזכור

לי מהעשור האחרון (אני מניח שגם לפניו..) יש 911 טרגה.

1.8T 8)

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסברינג החדשה נראית כמו איזה חיקוי סיני זול לשפת העיצוב הנוכחית של קרייזלר :???:

הפאסאט V-line נחמדה, מזכירה את הקונספט R-GT שלה

ה-CL לא ממש לטעמי, היא נראית קצת מגושמת, אולי עם הזמן זה יעבור (גם ה-S החדשה נראתה לי די מוזר בתחילה ועכשיו כבר "התרגלתי")

וה-500 החדשה? אפשר רק לחכות ולקוות שהיא תהיה דומה לקונספט טריפיאונו (מג'נבה 2005 אם אני זוכר נכון), וגם שהיא תהיה מכונית זולה ומעוצבת מאשר פריט אופנה יוקרתי שמתרפק על העבר (ע"ע מיני)

עידו

fiat-trepiuno3.jpg

fiat-trepiuno4.jpg

fiat-trepiuno44.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

ה Chrysler Sebring נראית כמו קרייזלר קרוספייר מאורכת עם עוד 2 דלתות ומושב אחורי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תעשה לי טובה.

יש להם את אותו פרצוף "קרייזלרי", זהו.

מילא אם היה לה את תנוחת הישבן המוזרה של הקרוספייר היה אפשר לומר שזאת קרוספייר שהוסיפה לה 2 דלתות.

פורסם

ה-CL מדהימה. הפרונט נותן לה מראה ארוך ממה שנראה. הלנד רובר נראה כמו שאר בני משפחתו (דיסקברי, ריינג', וריינג' ספורט), והסברינג נראית מצויין אבל למה לעזאזל עשו את הפסים המכוערים האלה על מכסה המנוע?!

פורסם
...

וה-500 החדשה? אפשר רק לחכות ולקוות שהיא תהיה דומה לקונספט טריפיאונו (מג'נבה 2005 אם אני זוכר נכון), וגם שהיא תהיה מכונית זולה ומעוצבת מאשר פריט אופנה יוקרתי שמתרפק על העבר (ע"ע מיני)

עידו

ה-500 אמורה להיות זולה כמו המקורית.

לא כמו המיני שעולה כמו 2 מיני המקוריות.

אייל

פורסם

פונטו יהיה להיט.

http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fiat/06/grande_punto_dualogic/2606.html

הפונטו החדשה.מגיע עם הילוכים אוטומטית בסיגנון Selespeed של אלפא במנועים 1.4 בנזין 77 כ"ס עם 5 הילוכים ודיזל 1.3 90 כ"ס עם 6 הילוכים.

לגרסאות האוטומטיות יש צריכת דלק יותר טובה מאשר לגרסאות הידניות.

אייל

• תוכן חדש...