Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבליטה הזאת קיימת מאז ומתמיד בוולוו-ים.
לאחר התבוננות מעמיקה יותר, אני חוזר בי מהצהרתי הקודמת בעניין הדמיון למזדה 3.

לגבי הבליטה אני יודע שהיא תמיד הייתה... פשוט בצירוף עם הפנסים החדשים, הכל איכשהו צעק לי "מזדה 3!" בהתחלה... אבל עכשיו שהסתכלתי והשוויתי ראש בראש עם כמה תמונות... אין הרבה דמיון.

והאודי R8 נראית פשוט מהמם!!... אני לא מאמין שהם בסוף הוציאו גרסת ייצור של הלה-מאן קווטרו (או שמא זה היה הנובולרי?).

בברכה!

יונתן.

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

During bad wether a few weeks ago in Germany there was a TT crash reported with both people killed. First they all say it was a Mk1 TT that crashed with two Famely fathers in it driving home from work after the nightshift. But now it is become clear that it was a Mk2 TT prototyp that crashed. With in 20 minutes of the crash there was a special Audi unit te retrieve the car from the crash site. The accident was just a few kilometers outsite ingolstadt. "The explanation of the accident is that: Because of too high speed the truck from Italy came transverse and had a breakthrough the central reservation of the autobahn and crash into the Audi TT Mk2 prototyp. The two family fathers weere killed instantly.

או בתרגום.

זאת אודי TT החדשה שהיתרסקה והנוסעים נהרגו

audi_tt_crash.jpg

audi_tt_crash_2.jpg

אייל

פורסם

הפולו GTI תעלה בארץ מחיר "זעום" של 154 K שקלים חדשים

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"זעום" תשמע זה לא כזה יקר בהתחשב בכך שאיביזה FR מקבילה עולה 130K, עכשיו באיביזה

אם תחפוץ בסאן רוף תיאלץ לשלם עוד 9,000 שקלים חדשים, וכל תוספת קטנה תשיל מכיסך עוד

כמה אלפים, בעוד הפולו GTI באה מאובזרת "סטוק" ברמה גבוהה מאוד עם איכות חומרים והרכבה

הרבה יותר טובים מהאיביזה, ועיצוב עדיף (לדעתי) לטובת הפולו (פנים וחוץ)...הפולו GTI ממש

מיני גולף GTI (ג'אנטים,פרונט,סמלים) כשזה לעצמו בונוס גדול.

נכון שלא מדובר במכונית להמונים, אבל החבילה הכללית שווה את ה20K הנוספים...

מה גם שהיא ממוקמת "טוב" יחסית לאחותה הגדולה, עם מחיר מעט יותר אטרקטיבי...

1.8T 8)

פורסם

אני חושב שהסאן רופ הופיע באחד הפורומים השונים כסטוק, אבל ה20K האלה מקבלות תמורה ברגע

שנכנסים לרכב..הבדלים שמים וארץ בין האיביזה לפולו...אם הייתה לי התלבטות הייתי מעדיף את הפולו

אפילו על קופרה (קופרה=FR+בלמים משופרים+צ'יפ+30K)

1.8T 8)

פורסם
"זעום" תשמע זה לא כזה יקר בהתחשב בכך שאיביזה FR מקבילה עולה 130K, עכשיו באיביזה

אם תחפוץ בסאן רוף תיאלץ לשלם עוד 9,000 שקלים חדשים, וכל תוספת קטנה תשיל מכיסך עוד

כמה אלפים, בעוד הפולו GTI באה מאובזרת "סטוק" ברמה גבוהה מאוד עם איכות חומרים והרכבה

הרבה יותר טובים מהאיביזה, ועיצוב עדיף (לדעתי) לטובת הפולו (פנים וחוץ)...הפולו GTI ממש

מיני גולף GTI (ג'אנטים,פרונט,סמלים) כשזה לעצמו בונוס גדול.

נכון שלא מדובר במכונית להמונים, אבל החבילה הכללית שווה את ה20K הנוספים...

מה גם שהיא ממוקמת "טוב" יחסית לאחותה הגדולה, עם מחיר מעט יותר אטרקטיבי...

זעום ? הצחקת אותי

אם כבר מדברים עם 20K נוספים מהפולו אתה מקבל את הליאון טורבו עם הטורבו 2 ליטר( כמו בגולף )שהיא בליגה אחרת לגמרי כבר .

עוד 5K על ציפ\עדכון מחשב ניהול ואתה מקבל משהו יותר חזק כבר מהגולף ב50 אלף שקל פחות

אם כבר מדברים על אוטו משתלם (יחסית כמובן , בחול קונים בסכום הזה EVO9) זה הליאון טורבו שהיא מבסיסה כבר אוטו טוב פלוס פוטנציאל שיפורים גבוה מאוד ב175000שקל

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

באיביזה FR יש סאן-רוף כסטנדרט.. (ביררתי את זה בסוכנות כשהתעניינתי ברכב לפני כחודש..)

האיכות של האיביזה בגלל לא גרועה כמו שאתה מציג אותה.. היא טובה מאוד..

ולדעתי העיצוב של האיביזה עדיף על זה של הפולו.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תשמע אני לא בא להתווכח איתך על משתלם ולא משתלם, זה עניין יחסי..ועם כל הכבוד לליאון

טורבו, היא רחוקה (ולא רק ב25 כ"ס) מלהיות GTI, פתח את האתר של מועדון VAG ותראה

בעצמך את התגובות שם (מאנשים שנהגו בה.).

לפי מה שידוע לי הFR אינה מגיעה כסטנדרט עם סאן רוף, אולי זה השתנה בזמן האחרון..

אני בכל אופן תמיד הייתי מעדיף VW, ואם זה הפרש של 20K אז הייתי הולך על הVW

מה לעשות..אני משוחד:twisted:

1.8T 8)

• תוכן חדש...