Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן הוולוו התחילו "להשתפר"!

אני בלי מילים לגבי הוולוו.

ממש התעלו על עצמם עם העיצוב, היא מאוד מרשימה. יש בה כל מיני מאפיינים של אודי, וקצת יפני איכשהו. גם פנסים אחוריים שמזכירים קצת CLS, אבל כל זה משתלב מצויין.

הפנים זה כבר משהו אחר, תמיד אהבתי את הקונסולה הצפה שלהם, מאוד מעניין ולא שיגרתי.

מסכים עם הרוב, ולגבי הפרונט הייתי ממקד את זה לכיוון המאזדה 3! (אפילו הצורה הכללית של הבליטה במרכז הגריל).

זאת באמת יפה, עם הסימול של הנוסע שאני מאמין שנדלק לפי בחירה של פתחי המזגן. הצבע נראה נהדר, וביחוד אהבתי את האלומיניום המוברש !

האמת היה הגיוני שהדמות המצויירת תידלק (כמו שהיא נדלקה בדגם הקונספט שלהם משנה שעברה), אבל אם תסתכל על התמונה של המבט צד על הקונסולה, אתה תראה שהציור של האדם לא דולק, אלא יש LED קטן ליד שנדלק....

בברכה!

יונתן.

פורסם

Land Rover Freelander.

תמונות ריגול חדשות.

Jaguar XK-R.

תמונות ריגול חדשות.

מנוע:

4.2 V8 סופרצ'ארג'ר, המספק 400 כ"ס.

Audi R8.

תמונות ריגול חדשות.

Bmw M3.

תמונות ריגול חדשות.

Nissan New Suv.

תמונות ריגול.

Xk 1.jpg

xk 2.jpg

xk 3.jpg

xk 4.jpg

xk 5.jpg

xk 6.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אכן הוולוו התחילו "להשתפר"! מסכים עם הרוב, ולגבי הפרונט הייתי ממקד את זה לכיוון המאזדה 3! (אפילו הצורה הכללית של הבליטה במרכז הגריל).

הבליטה הזאת קיימת מאז ומתמיד בוולוו-ים.

פורסם
אכן הוולוו התחילו "להשתפר"! מסכים עם הרוב, ולגבי הפרונט הייתי ממקד את זה לכיוון המאזדה 3! (אפילו הצורה הכללית של הבליטה במרכז הגריל).

האמת היה הגיוני שהדמות המצויירת תידלק (כמו שהיא נדלקה בדגם הקונספט שלהם משנה שעברה), אבל אם תסתכל על התמונה של המבט צד על הקונסולה, אתה תראה שהציור של האדם לא דולק, אלא יש LED קטן ליד שנדלק....

יתכן שגם הוא נדלק. זה נראה לי דיי טיפשי מצד וולוו לשים שלושה לדים קטנים שכאלו, כאשר יש להם את הסימול הגדול והיפה ממש סנטימטרים ליד...

!AWDSOME

פורסם

הוולבו השתפרה אבל עדיין רחוקה כמה שנות אור מהגרמנים

אין כמו הוולוובים של פעם

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

Lotus Elise Load Lugga.

איור.

Skoda Roomster.

תמונות מקו היצור :-).

Lotus Elise Load Lugga.jpg