Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד סטיישן 2016

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק הממיר. הגיר DCT לא אוהב זחילה בפקקי תנועה

והחלפת מצמדים עולה סביב העשירייה, ו"מוח גיר" או גלגל תנופה בשפתם, עולה עוד כמה אלפים,

וזה בלאי שיופיע בק"מ כזה או אחר בהתאם לאופי הנהיגה, ואי אפשר להימנע מזה.

תוסיף עבר של ליסינג ברוב המכוניות האלה, עם תחזוקה חפיפניקית ונהגים שלא אכפת להם,

וסוחרים שמנקזים אליהם את ה'בררה' של חב' הליסינג, "מגלחים" ק"מ ומחכים לפראייר שנראה לו שמצא מציאה.

זה בערך מה שיש לי להגיד...

• רעיון טוב! 1
פורסם

באמת בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת הסיד ראיתי את הכתבה אבל הייתי רוצה לשמוע עליה מאדם שמכיר.. אולי זה לא משהו שקורה באמת כזה הרבה

פורסם

הייתה לי סיד כזאת מהיבואן רכב מלא תקלות העפתי אותו אחרי 3 שנים. כולל החלפת מצמדים וגלגל תנופה ב45KM למזלי באחריות אחרת תיקון מעל עשיריה.

לא סתם המחיר שלו ברצפה

• מעניין 1

פורסם (נערך)

אל  תהרגו אותי בבקשה, אבל הנסיון שלנו עם הרכב היה דווקא חיובי😊

סיד סטיישן בנזין 2016 מיד ראשונה ליסינג 0 קמ

נסועה סופית (לפני שנמכרה) 98,700 קמ (תוואי עירוני במהלך השבוע, אז היה פחות פקוק, בן עירוני בסופש)

מלבד תקלה אחת במולטימדיה  + תקלת תאורת בהגה בשנה הראשונה, הרכב לא ראה מוסך מלבד טיפולים שוטפים.

אשתי התלוננה שהרכב לא נוח הכי לנסיעות ארוכות, אך האמינות היתה מצויינת

יתכן שהיום הכל פקוק יותר והגיר + מצמדים מתקלקלים מהר יותר, בכל זאת עברו כבר 9 שנים

כמו כן, אם צריך יכולת העמסה, משטח עם סף נמוך ומאוד נוח.

עריכה אחרונה על ידי yossil07
תיקון

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...