Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה - בוש או דוולט?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ציטוט

יש למישהו הסבר למה black decker kr504 מתקשה לקדוח בבטון?

כנראה שהרטט שלה חלש.

גם המקדחות שלי, בוש ירוק ומקיטה ישנה, מתקשות בקידוח בבטון,

וכשהן נתקלות בברזל בתוך הבטון אז המקדח מתחיל 'לטייל' לצדדים והורס את כל החור,

היכן שפטישון פשוט חודר את הברזל בלי הרבה דרמה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
  • תגובות 810
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט כי הוא לא מיועד לזה. כדי לקדוח בבטון ממש צריך מצב הלימה כמו בפטישון.

רטיטה שיש לרוב במכשירים האלו יעזור לך לקדוח באבן לכל היותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שאלה טובה שחשבתי עלייה בעבר ולא בדקתי מה התשובה, לגמרי עוקב.

הבטון שיש לי בדירה הוא לא מזוין, אני לא מדבר על הממ"ד שדיברתי עליו קודם בפוסט. פשוט קיר תומך חזק, אני חושב שהוא בטון. קיר אחר בחדר, שבוודאות בלוקים (דפקתי על הקיר ושמעתי מה שאמורים לשמוע עם בלוקים) המקדחה הרוטטת עובדת בלי בעיה.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

במקדחה רגילה אם אתה מגיע לברזל פשוט כדאי להחליף למקדח שמתאים למתכת, לבטל את מצב הפטיש ולקדוח בברזל, לא?

היום זה יהיה בזבוז של זמן ואף יהרוס את אחד המקדחים. 

עדיף לקנות מקדח שידע להתמודד כל החומרים שיכולים להיקלע לדרכו. 

לכל יצרן שמייצר מקדחים ומכבד את עצמו

מוציא ליין של

Concrete & Rebar Carbide Head Drill Bit

אביזרי הקצה הם הרבה פעמים יותר קריטיים באיכות מאשר הכלי עצמו. 

יש לי 2 סטים של Alpen, כמה שנים טובות, מסדרת Multi purpose, לא חושב שהיה משהו שעצר אותם. 

בימים אלו יש לי חבר שמטייל בממלכת טראמפ ואני שלחתי לכתובת שלו את הסט Milwaukee  הזה. 

עריכה אחרונה על ידי Markm4
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני כשעה, Markm4 כתב:

יש לי 2 סטים של Alpen, כמה שנים טובות, מסדרת Multi purpose, לא חושב שהיה משהו שעצר אותם

למיטב זכרוני המקדחים האלה של alpen לא מיועדים לדפיקה, וזה בעייתי עם קידוח בבטון. אני טועה? 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני שעה, שחר 1 כתב:

למיטב זכרוני המקדחים האלה של alpen לא מיועדים לדפיקה, וזה בעייתי עם קידוח בבטון. אני טועה? 

לא טועה. 

אבל יש כמה תתי סדרות. 

לי יש את הדגם שמותאם לדפיקה. 

20260130_113234-COLLAGE.thumb.jpg.7692c2140a360665bcfb6af5d3af2d45.jpg

פה אפשר לראות את אחד מדגמי Multicut עם חיבור sds, אבל אם איסור לשימוש במצב פטישון. 

לעומת זה, הדגם השמאלי לא מיועד לכל חומר אבל מותאם לעבודה עם בטון שמכיל ברזל יסודות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יאללה, מעדכן שסימנתי וי על משימה מספר 2 - נרכש סט של 18V מקדחה דופקת ואימפקט מתוצרת מקיטה רומניה.

2 סוללות 5Ah כמו שמצויין על האריזה המקורית (לא קומבינת 3Ah) מטען, אחריות יבואן רשמי, וביקשתי וקיבלתי מעבר להנחה קטנה גם סוללת 1.5Ah

20260131_090928.thumb.jpg.3b7dbfde5149a7b96728d93830fda8b1.jpg

אני אחפש סט מקדחים רב תכליתי טוב.

בינתיים עם המקדחי בלאי שיש לי הצלחתי כבר לתקן את התריס החשמלי שדרש חיבור של תושבת סנדוויץ' לבטון אחרי שדורות של חאפרים חיברו אותו עקום. עכשיו זה חזק ומפולס:

20260131_091530.thumb.jpg.3c4ebb2aa13a71784ae892ab22727adc.jpg

20260130_192734.thumb.jpg.1fac855672a78baabb86447ed5f28338.jpg

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 4
פורסם

תתחדש, הצלחת למצוא מחיר טוב? ככל שאני רואה בראנד בפתח תקווה מציע את המחיר הטוב ביותר. 1800 שקל. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הצלחתי להביא אותו ל-1700, אז כנראה שכן.

ב-1400 הציעו לי את הסט עם 2 סוללות של 3Ah ויבוא מקביל עם שנה אחריות שלך תדע איפה מתקנים ועם איזה חלפים.

פורסם

נשמח לדעת איפה קנית .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תתחדש ותהנה. כאשר יש את הכלים הנכונים כל עבודה הופכת לכיפית יותר. מה שהתחיל אצלי מסט בוקסות של 65 חלקים הפך לארון שלם של כלים. אם היינו חיים בארה"ב זה כנראה היה כבר מסתיים במחסן שלם של כלים :-) . 

פורסם

שאלה

קדחתי בקיר (לא בטוח בלוקים אם בטון)

עם מקדח 6 SDS

בפועל הייתי צריך להשתמש בדיבל E8 (מעליאקספרס, הגיעה ערכה.. חושב שזה דיבל 8 כמובן) למרות שכתוב #8-#10 במפרט

למה זה?

כי זזתי בזמן הקדיחה או שהקיר פשוט ענתיקה? (בניין בן 35-45 בערך)

תודה

• תוכן חדש...