Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא 145/6

אופל אסטרה GSI

או שתחסוך עוד קצת....

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

פיאט פונטו GT.

סובארו אימפרזה GT (אם תמצא).

סיאט איביזה טורבו (לא יודע אם המחיר מספיק נמוך).

ל306XSI אמורים להיות ביצועים טובים.

205GTI.

106 ראלי.

וכמובן כל מיני הבמוו וההונדות קופה העליק ספורטיביות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ב35K שקל? גם אחרי פגיעת שלדה משני הכיוונים אני בספק שתמצא אחת כזו במחיר הזה. ואם כן, היא תצטרך עוד 20K בשביל לנסוע שוב.

לפתוח השירשור, חסר קצת מידע לגבי הרכב שאתה מחפש בשביל לעזור לך ברצינות.

באופן כללי הגרסאות הספורטיביות של 106, סקסו, 306 ו ZX הן אופציות טובות. גם פולו 16V יכולה להיות אופציה נחמדה, אם כי יהיה לך קשה למצוא אחת שתיכנסת לתקציב (רק שנת 97)

גיא

פורסם
פיאט פונטו GT.

סיאט איביזה טורבו (לא יודע אם המחיר מספיק נמוך).

ל306XSI אמורים להיות ביצועים טובים.

205GTI.

106 ראלי.

וכמובן כל מיני הבמוו וההונדות קופה העליק ספורטיביות.

אם תלא יודע אל תגיב. *** אם תלא יודע לכתוב בעברית - אל תכתוב בפורום הזה ***

אימפרזה טורבו ב35 אלף#$%$#%

סיאט איביזה טורבו!$@! מאיפה תמביא *** אם תמביא תשטויות - אל תכתוב בפורום הזה ***תשטויות האלה.

הפולו 16V הצעה מאוד מאוד טובה שנת 97 אפשר למצוא לא חסר (במיוחד לבנות) אוטו מאוד אמין אבל תיקונים מאוד יקרים.

וחסרים הרבה נתונים כגון:

סביבות הנפח מנוע?

אוטו האצ'בק או יותר גדול?

איזה שנה אתה מחפש בערך?

איזה יד בערך (יש מכונות שהן מיליון ידיים)

מה חשוב שיהיה באוטו.

ואל תקח רנו מגאן אם כבר אני אישית ההיתי בוחר יונדאי קופה, אם כבר במקום רנו.

שתענה על שאלות אלה אני בטוח שהרבה יותר אנשים יוכלו לעזור לך.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

נפח מנוע אחי לא משנה לי..גם מנוע 2000 לא משנה לי..

אבל עדיפות ל1600..

אוטו האצ'בק יבוא טוב..

שנים-93-00 (כאשר את השנה 00 רק אם אפשר..)

יד-1-4.

למה לא לקחת את הרנו?

פורסם

אני אישית ממליץ על המגאן מאשר על היונדאי , היא הרבה יותר נוחה בטוחה מאובזרת ולטעמי יפה יותר, אתה מוזמן לבדוק בדפים הקודמים רק לפני כמה ימים יש פה משהו כמו 6 אנשים שמחפשים את הרכב הנ"ל מאוד לא קל למצוא אחת במצב טוב{, לי יש שנת 2000 כבר 6 שנים אצלי ואני עוד מעט מחליף לאחת מודל 2003 אוטו אחלה מלא פוזה ולי אישית לא היו כמעט ביכלל בעיות.

הרבה אנשים לא ממליצים כי הגיר האוטומט באמת דפוק אבל מבחינת ידנית אוטו מומלץ בחום ואם אתה הולך על מנוע 2000 אז ביכלל שווה ממש כל שקל, שוב פעםאני ממליץ בחום מניסיון לא רק שלי, תדפדף בדפים הקודמים ותראה , את הביקוש שיש לה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה , ותעשה לי טובה ביונדאי אל תיגע {97-99 בשנתונים הללו} היה לי את הרכב הנ"ל לפני המגאן במשך שנה וזה פשוט אוטו חרא, מבחינת האמינות דווקא לא היו לי בעיות {היה שנה אצלי} אבל מבחינת נוחות והיגוי ובטיחות פשוט על הפנים, ושהמנוע 2000 שלה לא יסנוור אותך הביצועים של הרכב כמו של מנוע 1600

זה הקישור לפני כמה דפים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73666 אז אתה לא "הדפוק" היחידי שמחפש את הרכב הנ"ל , חבר שלי כבר בחיפושים 5 חודשים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...