Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, guy.a כתב:

היתרון של טויוטה שאין לו מערכות בטיחות מעצבנות. שזה חשוב מאוד. אני גם סומך על טויוטה יותר מאשר על יצרן סיני חדש

לאקספנג g6 אין מערכות בטיחות מעצבנות ואמינות טויוטה מתבטאת ברכבי בנזין. ברכבי חשמל לטויוטה יש פחות ניסיון מרוב הסיניות, אתה קונה אמינות של טויוטה אבל אין לזה ביטוי ברכב חשמלי.

לפני שעתיים, llaavvii כתב:

אם מבצע כזה היה בזמן שקניתי את הזיקר הייתה לי התלבטות קשה,
חוקי מרפי כל המבצעים הטובים יגיעו אחרי שקנית,

למרות שאני יותר ממרוצה מהזיקר.

אחרי שתראה את מערכת המולטימדיה שיש בטויוטה אתה תעשה אחורה פנה. באחריות.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Lior200 כתב:

האספנג g6 וההונגצ'י ehs7 שניהם רכבים מעולים שיתנו לך תמורה מדהימה לכסף.

את הטסלה y הייתי מוציא מהרשימה, רכב מיושן, מתרסק במהמורות, איכות חומרים וגימורים פחות טובים, פחות נוח ומחיר יותר יקר.

להונגצ'י טווח סוללה ותא מטען קטן יותר ביחס לאקספנג g6 שגם יעלה לך קצת פחות. ובעיני המראה של ה g6 יותר יפה. 

ה g6  הייתה הבחירה שלי אחרי סקר שוק מאוד גדול שעשיתי.

אתה מוזמן לדבר איתי אם יש לך שאלות נוספות.

בסוף בחרתי באקספנג g6 לונג ריינג'.

למרות שהיא יותר קטנה מההונגצ'י המרווח הפנימי דומה בשתיהן ויש לה טווח נסיעה יותר גדול ואחריות ארוכה יותר וזה מה שהכריע את הכף.

ההונגצ'י נראית קרוסאובר גדול ויוקרתי יותר 6על זה התפשרתי כשלא בחרתי בה.

לגבי המודל y אתה צודק, יצאתי פיתה שלא בדקתי כלום ובכלל חשבתי לרכוש אותה. אחרי שהתעמקתי לרבות כאן בפורום הבנתי שזה לא רכב זה סמל. ברכב בשליש המחיר יש דברים שאין ברכב הזה פשוט הזיה. שיהיה לבריאות לכל העדר שקונה אותה, מה שנקרא אין שכל אין דאגות 🤣

עריכה אחרונה על ידי elielectric
פורסם
לפני שעתיים, elielectric כתב:

בסוף בחרתי באקספנג g6 לונג ריינג'.

למרות שהיא יותר קטנה מההונגצ'י המרווח הפנימי דומה בשתיהן ויש לה טווח נסיעה יותר גדול ואחריות ארוכה יותר וזה מה שהכריע את הכף.

ההונגצ'י נראית קרוסאובר גדול ויוקרתי יותר 6על זה התפשרתי כשלא בחרתי בה.

לגבי המודל y אתה צודק, יצאתי פיתה שלא בדקתי כלום ובכלל חשבתי לרכוש אותה. אחרי שהתעמקתי לרבות כאן בפורום הבנתי שזה לא רכב זה סמל. ברכב בשליש המחיר יש דברים שאין ברכב הזה פשוט הזיה. שיהיה לבריאות לכל העדר שקונה אותה, מה שנקרא אין שכל אין דאגות 🤣

עשית בחירה מצוינת, מדובר ברכב סופר טכנולוגי וכרכב הוא נוח, שקט ומרשים.

הנאה מובטחת.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...