Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעשות טיפול 75,000 לסיטרואן סי 5 איירקרוס דיזל.  בטיפול הקודם במאי 24' החליף הבעלים הקודם שמנים ומסננים והחלפתי ציריות וצמיגים.  אתם מכירים מוסך זול ואמין לטיפולים באזור עמק יזרעאל והסביבה?  על הטויוטה אוריס שלי הייתי משלם 350-550₪ לטיפול, ובעפולה מוסך מונזה רוצה 1,200₪ מינימום לטיפול קטן ומוסך בחיפה (ח'ואלד) מומלץ מידרג רוצה 700₪.  זה טיפול ראשון שלי, קניתי את הרכב ב58,000 ק"מ.

פורסם

ההצעה של מונזה נשמעת יותר רצינית, המחיר סביר.

בתאריך 22.1.2025 בשעה 10:37, דביר10 כתב:

על הטויוטה אוריס שלי הייתי משלם 350-550₪ לטיפול,

אם זה השיקול, אז היית צריך להשאר איתה.

פורסם

ממש לא הגיוני! לשלם 1200 שקל לטיפול קטן זה גניבה.

פילטר שמן של פיגו עולה 50 שקל, שמן טוב לדיזל 200 שקל פילטר אוויר עוד 50 שקל.

300 ש"ח חלקים, אתה רוצה להגיד שהוא לוקח 900 ש"ח על שעה עבודה? זאת גניבה לאור יום.

פורסם

1200 שח זה עוד טוב. אני שילמתי זה עתה במורשה סיטרואן 2600 שח על החלפת שמן, פילטרים (אוויר, שמן ומזגן), נוזל בלמים ורפידות קידמיות. 

בכנות, הייתי קצת המום מהמחיר.

וזה בא ממישהו שהחזיק 5 שנים מרצדס 🤣

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טיפול סטנדרטי רגיל. החלפת שמן ומסננים. לא יודע אם יגידו לי להחליף רפידות בלם. שעת עבודה במוסך מונזה עולה קרוב ל-400₪, לא זוכר אם כוללת מע"מ או לא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...