Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סכינים למכונת גילוח פיליפס

thebaron

פוסטים מומלצים

שלום לכם. מי יכול להמליץ על מקום לרכישת סכיני גילוח חדשים למכונת גילוח רוטורית מדגם Series 7000 של פיליפס? (להבנתי תת דגם S7510)

מעדיף חנות פיזית, אך גם אינטרנטית. אני נזהר מאמאזון או איביי (וכמובן עלי אקספרס), מחשש לזיופים, כבר שמעתי על מחירים נמוכים אבל שהמוצר אינו פלדת אלחלד.

תודה

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמאזון בטוח,  במיוחד אם זה fulfilled by Amazon ומצויין שזה genuine. תביא בחשבון שבארה"ב המכונות נמכרות במותג Norelco כך שעלולה להיות בעיה במספר הדגם. אבל אמזון באירופה  (UK DE FR וכו') לא פחות אמין.

כמובן שהייתי מתחיל בדיקה בארץ, אצל KSP אבל גם סורק את ZAP וגם באתר היבואן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם לא עונה לך על השאלה. אבל לדעתי מידע שימושי עבורך.

לפני כשנה החלטתי לחדש את הסכינים של מכונת המוזר שלי (בת עשור+) 

חיפשתי באינטרנט וקפצה לי תוצאה של אלי אקספרס. העלות היתה זולה מכוס קפה בתחנת דלק. ולכן החלטתי להזמין. 

הגיע מוזר שלפי האריזה החיצונית אין סיכוי שהיית יודע שזה מוצר מזיוף. 

האריזה היתה מאוד איכותית והיה כיתוב בגרמנית ואנגלית. המילה סין לא הופיע באף מקום. אם הייתי קונה בארץ הייתי בטוח שזה מוצר מקורי.

אחרי שפותחים ומרכיבים מבינים שזה לא המקורי. זה אומנם מספר יותר טוב מאשר הסכינים הישנות שלי. אבל לא טוב כמו המקורי. 

אז למה אני מספר את זה ?

שאם אתה מחליט לקנות בארץ רק בחנות ותיקה שהמוניטין שלה הולך לפניה. אחרת יש סיכוי סביר שתקבל זאב בעור כבש.

ואת אותו זאב אם תרצה. תקנה בגרושים אצל הסיניים.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, thebaron כתב:

אני נזהר מאמאזון

דווקא קניתי באמאזון סכינים של פיליפס למכונת גילוח. וזה מצוין! לבדוק קודם את הדגם המדוייק של המכונה. לקרוא ביקורות. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחליף שים לב שבפיליפס אתה יכול לשים סכינים של סידרת פרסטיז' שהם הרבה יותר טובים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי בתחילת נובמבר סכינים למכונה שלי מסדרה 8900, סכינים מדגם SH91, מחנות בשם אליאס מוצרי חשמל לבית (יש להם אתר). לזיכרוני הם לא היו הכי זולים אבל הגיעו מהר והן הרבה יותר טובות ממה שהיה לפני זה, סופר מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.1.2025 בשעה 10:03, saar5555 כתב:

אני חושב שיש את זה גם באמאזון.

המחיר לא שונה משמעותית. היה לי גם קטע מוזר עם אמזון פעם, שנתיים אחרי הזמנת סכינים דרכם פתאום קיבלתי מהם מייל שמסתבר שהסכינים היו מזויפות והם שולחים לי החזר כספי מלא... אז כנראה שאי אפשר לסמוך על זה שמה שנראה כמקורי באמזון בהכרח יהיה מקורי בתחום הזה.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...