Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נהגה ברכב שרשום על שמי וקיבלנו דו"ח משומר דרך. מיידית שלחתי בטופס פניות נהגים אלקטרוני בקשה להסב את הדו"ח על שם הנהגת וקיבלתי אישור שהבקשה נשלחה.

מאז עברו 60 יום ועדיין לא התקבל דו"ח חדש שהוסב.

ברצוננו להגיש בקשה להישפט, ותכף כבר יעבור הזמן שניתן להגיש בקשה להישפט. האם נורמלי שלוקח כל כך הרבה זמן?

כתוב במוקד פניות נהגים שבשעות הבוקר יש מענה אנושי, ניסיתי להתקשר בשעות הבוקר ועדיין עונה רק רובוט שעוד רוצה שידברו אליו בקול אנושי (!). איך מדברים עם בן אדם שיוודא מה סטטוס הטיפול?

אחרי שייפתר עניין ההסבה אחזור לכאן להתייעץ על טיעונים למשפט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@amosbmwתכנס ללינק שצירפתי. תבחר באפשרות של דוח משטרה ותזין את מספר הדוח שיש לך. יופיע לך על שם מי הדוח כרגע.

אם הדוח על שם אישתך אתה יכול להגיש כבר בקשה להישפט ( גם אם אין לך את הדוח פיזית או העתק שלו*)

https://ecom.gov.il/voucherspa/input/318

* יש לך העתק של הדוח אבל על השם שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בדקתי, עדיין על שמי.

לפני 13 שעות, tinoki כתב:

יש לך אישור על שליחת הבקשה. הכדור אצלם. מה הלחץ?

כעבור 90 יום הקנס עולה ב50%, לא ניתן להגיש בקשה להישפט, ואני לא סומך עליהם שהספירה תתחיל מחדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אין ענין של לסמוך, זה הליך משפטי רישמי, שיש לו נוהל מסודר, ההליכים נגד בעל הרכב מופסקים ומתחילים מחדש מול הנהג. זו לא החלטה של פקיד, אין פה שיקול דעת.

יש לך אישור של שליחת הבקשה, אתה מכוסה. גם אם נניח יהיה באג במערכת, יש לך הוכחה והם יתקנו, כי זה החוק.

פורסם

מציע להתקשר אליהם ב 9666*.

בדרך כלל הסבה לוקחת בין  48 שעות עד 4 ימים.

מכיוון שעבר יותר זמן אני הייתי מתקשר ומנסה להבין מדוע טרם בוצעה ההסבה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אשמח גם לדעת.

אני נוסע על רכב של חבר [הוא בשלילה, ואני נהנה בינתיים...].

לרכב יש תו נכה.

חניתי במקום בו מותרת החניה לתו נכה [תמרור 433 רגיל ללא תוספות, לא היה חניה פנויה באזור, לא חסם דרך וכו']

תכלס', קיבלתי דוח [מי חשב אחרת...]

מנסה לערער, ואין אפשרות, כי הדוח על בעל הרכב כנראה...

איך אני מיסב אותו אליי?

פורסם

האם הנכה היה ברכב?

אם לא - הדו״ח מוצדק, שלם ולמד.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...