Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקציף Gloria FM30

פוסטים מומלצים

שלום, 

רציתי לשאול, Gloria FM30 מתאים להקצפה של רכב שלם? צריך לפמפם הרבה? 

חשבתי אולי לקנות את ה iK Foam Pro 2 Plus 

ולחבר אליו קומפרסור קטן שימלא לחץ אוויר במקום לפמפם. עד כמה זה נוח ופרקטי? 

איזה אופציה עדיפה מבין השניים?

IMG_2293.thumb.jpeg.81d12241b981c837426ec4bf14d042bf.jpeg
IMG_2294.thumb.jpeg.4d3fd6e32a6c89f7d33cc979aca81132.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי תשובות, רק מוסיף עוד אופצויות לדילמה שלך - שגם אני חולק :)
iK אוטוטו משחררים מקציף עם מדחס+סוללה מובנת: IK e Foam Pro 2 - Electric sprayers - Foam sprayers
ולגלוריה יש מדחס שמתלבש על ה-FM30 ועובד עם סוללות של כלי עבודה של בוש: GLORIA Battery Compressor, Battery Pump, No Manual Pumping, Accessory for Foam and Garden Pressure Sprayer, Bosch 18 V Battery Required : Amazon.de: Automotive

הגלוריה מספיק להקצפה של רכב שלם (קיבולת אפקטיבית 3 ליטר), ה-iK צריך מילוי נוסף כדי לכסות רכב כמו שצריך (קיבולת אפקטיבית 1.5 ליטר).

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו כמו 4-5 מחזורי ניפוח לריקון של המיכל שיספיק לרכב שלם. במקציפים ידניים חשוב לא למלא עד הסוף מים אלא רק עד הסימן ולמדוד במדויק את היחס סבון/מים שכן הפרש של 5-10 מ"מ יותר של סבון ממה שצריך יגרום לסבון להיות מאוד סמיך כך שהוא יתקשה לצאת מהפייה. במקרה הזה עדיף פחות מיותר. 

אם היה בארץ מקציף של SOLO, כמו דגם 333 FA, הוא עדיף כי יש יותר שליטה על הזידה (יש ברז בראש) לעומת רק 3 פיות/דיזות שאפשר להחליף בכל שאר המתחרים. 

באופן אישי, הייתי מעדיף להשתמש במרסס עבור rinseless wash מאשר הקצפת סבון לרכב שלם. בכל מקרה, הבחור הזה בוחן לא מעט מרססים שונים (בעיקר על סוללות) כך שתקבל מושג טוב יותר למה לצפות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי גם אחד חשמלי מאלי

עושה אחלה עבודה יחסית למקציף ידני. אין מה להשוות למקציפים מקצועיים שעובדים על 120 בר אבל הוא מצליח לכסות את הרכב בקצף לבן נעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 24.11.2024 בשעה 14:57, DC10 כתב:

גם אני התלבטתי אם לקנות IK Pro2 Plus ולהוסיף קומפרסור סיני,
בסוף הלכתי על משהו מוכן מאליאקספרס, אעדכן אחרי השימוש הראשון

מעדכן אחרי 2 שטיפות, נראה בנתיים אחלה מכשיר, מקציף בצורה מספקת, ואחרי 2 שטיפות שכל אחד כולל 2 מעברים, אני עדיין על 3\3 פסים בבטריה,

כנראה המכשיר לא יחזיק שנים אבל בשביל 50 דולר זה מספיק בשבילי..

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...