Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-6-7 שנים, מחירון יד 2 ומחירון לוי יצחק היו די דומים, עם הבדלים מינוריים ביניהם. הייתה גם תופעה מוכרת של רכבים שנמכרו מעל או מתחת למחיר המחירון, אבל הסטיות לא היו קיצוניות.

לאחרונה, כשאני מחפש רכב כבר מספר חודשים, אני מבחין שהפער בין מחירון לוי יצחק למחירי השוק בפועל הוא עצום. זו לא תופעה שמוגבלת לדגמים ספציפיים או יצרנים פופולריים כמו טויוטה, אלא מגמה גורפת בכל הדגמים שבדקתי.

אשמח להבין איך נכון לקבוע כיום את מחיר הרכב, כשרכבים רבים מפורסמים למכירה בעשרות אחוזים מעל מחירון לוי יצחק ועדיין נמכרים במהירות. האם עדיף להתייחס למחירון יד 2 כמחירון המשקף טוב יותר את המציאות בשוק?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@amosbmw

בדיוק מה שדיברנו היום!

מחפש לאחותי X1 כבר מעל חצי שנה.

מחירון 73 אנשים רוצים 80+++++

ועוד יש תיקונים לרכב.

זה רק להצביע ברגליים- עדיין לא קנינו את הX1. יש כמה יחידי סגולה 

כי פורסמה BRZ ששווה 115 במחירון של לוי יצחק ובגלל תאונה שנראית קצת מינורית הלכה טוטאל לוסט.

אני חושב שצריך לאפשר לאנשים לבטח את הרכב לפי מה שהם רוצים במחיר הנכון כמובן.

אני חושב שהZ4 שלי שווה 125 אלף שקל ולא 50 כמו לוי יצחק- אנא ממכם בטחו לי אותה כשווה 125 אלף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הייתי ממש שמח אם היתה חובת דיווח בהעברת בעלות והנתונים היו נגישים לכל אחד, כמו שקורה היום עם דירות.

הכי קרוב לזה, זה מחירון העם שלא תפס במיוחד, וגם שם הנתונים הגולמיים לא זמינים לכל דורש.

• אהבתי 1
פורסם

אני יכול להגיד לך שאני עכשיו מפרסם רכב מאוד מבוקש,  והפער מחיר בין מחירון לוי יצחק ליד 2, הוא 30 אחוז(!). שמן הסתם מחירון יד 2 הוא הגבוה יותר. 

אני מפרסם לפי מחירון יד 2, והטלפון שלי לא מספיק לצלצל. סביב ה-15 שיחות ביום. 

ואם אתה נכנס למחירון לוי יצחק, אתה רואה שהרכב שאני מפרסם מתומחר כמו כול מיני רכבי מיני למדינות מתפתחות. אז אתה קצת מתחיל להבין שמישהו שם קצת חי בסרט. 

• אהבתי 1
פורסם

בגדול ההתייחסות צריכה להיות לפי לוי יצחק - הוא הקובע לטובת תשלומי ביטוח, בפועל יכולה להיות תנודיות אבל לשלם הרבה מעל המחירון אתה צריך לקחת בחשבון שאתה יכול להפסיד לא מעט.

למעט מסםר דגמים מבוקשים מאוד (היברידים של טויטה יונדאי או קיה וכמה רכבי ספורט, זה שיש כאלו שמבקשים הרבה מאוד מעל המחירון לא אומר שהם מקבלים את מה שהם מבקשים.

• אהבתי 2
פורסם

אגב, שוחחתי היום עם אלי עמרן השמאי. הוא אמר לי כי ניתן לבצע שמאות פרטית ולבטח על פיה (ולשלם פרמיה יקרה יותר).

למעוניינים.

• אהבתי 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

דרך אגב מי שמעוניין צריך ויכול לפוצץ את הלוח בדגם שהוא רוצה ולרשום מחיר פחות 10% ואף 20% ממחירי השוק ואז "המחירון" ההזוי של יד 2 ישתנה לכיוון מטה.

אבל צריך לשבת על זה וצריך איזה 10 מספרי טלפון שונים.

ואז אתה אומר למוכר- הלו הלו המחירון של לוי יצחק זה 73 ושל יד 2 65. בוא ניפגש באמצע ובא לגואל רצון

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

דרך אגב מי שמעוניין צריך ויכול לפוצץ את הלוח בדגם שהוא רוצה ולרשום מחיר פחות 10% ואף 20% ממחירי השוק ואז "המחירון" ההזוי של יד 2 ישתנה לכיוון מטה.

אבל צריך לשבת על זה וצריך איזה 10 מספרי טלפון שונים.

ואז אתה אומר למוכר- הלו הלו המחירון של לוי יצחק זה 73 ושל יד 2 65. בוא ניפגש באמצע ובא לגואל רצון

המחירון של יד 2 לא עובד ככה, אחרי שאתה מוכר רכב אתה נכנס ליד2 למחוק את המודעה ואז זה שואל אותך א. האם מכרת ב. האם דרך יד2 ג. בכמה מכרת (בכדי לתמחר את המחירון שלהם).

בפועל המחירון של יד 2 יותר קרוב למציאות

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 דקות, Deutz912 כתב:

המחירון של יד 2 לא עובד ככה, אחרי שאתה מוכר רכב אתה נכנס ליד2 למחוק את המודעה ואז זה שואל אותך א. האם מכרת ב. האם דרך יד2 ג. בכמה מכרת (בכדי לתמחר את המחירון שלהם).

בפועל המחירון של יד 2 יותר קרוב למציאות

בסדר בגלל זה אמרתי צריך 10 סים קארדים שונים

10 מיילים

10 תמונות שונות של רכב מסוים וזה יעבוד

זה או לעבוד בזה ולהוריד את המחיר או לעשות שעות נוספות לשלם את המחיר המופרז ששלמת על הרכב

איטס יור לייף

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

זה מעניין. כשאתה קונה אז מחירון יד 2 הוא "מופרז", אבל כשאתה מוכר הוא "המחירון האמיתי" 

אז מה באמת אמיתי ומה מופרז? 

אני רק יכול להגיד שאין לי שמץ איך עובדים האלגורתמי שמאות של שניהם. אבל לאור הנסיון שלי עם המחירון שלו, העובדה שהאפליקציה של מחירון לוי יצחק לא מצליחה להיות להתעלות מעבר ל-"גרועה", ועדיין משתמשים בחוברות שלו כאילו אנחנו בשנות ה-90, אני לא אתפלא אם השמאות שלו עדיין תקועה בשנות ה-90 גם כן. 

פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

אגב, שוחחתי היום עם אלי עמרן השמאי. הוא אמר לי כי ניתן לבצע שמאות פרטית ולבטח על פיה (ולשלם פרמיה יקרה יותר).

למעוניינים.

איך עושים את זה בפועל? כי כשביטחתי במקיף אמרו לי שהשמאות הפרטית היחידה שהם מוכנים לבטח לפיה היא של לוי יצחק.

וכמובן שהשמאי של לוי יצחק בדק את הרכב יבוא אישי שלי במשך 3 דקות ורבע, ורשם בדיוק את המחיר שרשום במחירון לוי יצחק לדגם.

השאלה היא איך מבטחים רכבים שנסחרים בעשרות אלפי שקלים מעל לוי יצחק, ו/או יחד עם התוספות שמותקנות עליהם, בערך האמיתי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה נשאר על אותו קוד דגם, ואתה מבטח 'תוספות' במחיר מסוים.

לחברת ביטוח לא אכפת כל הסיבוב הזה כל עוד אין חשד להונאת ביטוח, הרי הפרמיה גבוהה יותר.

לפני 4 שעות, eladns כתב:

צריך 10 סים קארדים שונים

10 מיילים

10 תמונות שונות של רכב מסוים וזה יעבוד

גם 10 מחשבים שונים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...