Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא הולך לצאת לזה מספיק יש פה 99%דיבורים..

אחד רק עד היום נענה להתערבות אחרת וזה היה ראול...

ועל זה אדון מידן שמדבר הרבה ועוד כמה אחרים לא יגיעו אני בטוח בזה כמו שאומרים דיבורים כמו חול...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שזה לא כל כך מעניין את כולם-לקחת 500 ש"ח.........

בפעם הקודמת שפתחת ת'רד בנושא הצעתי לך להצטרף למתקין למשך שבוע ותתקל לא מעט בתופעה.

בהצלחה בהתערבות.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

עופר לקחתי לתשומת ליבי את הערה בנוגע לתקציב.

והחלטתי להעלות את ההתערבות ל2000 שקלים חדשים.

אני מקווה שעכשיו לא יבואו בתלונות בנוגע לתקציב ..

ובנוגע לתיאור שלך עבור התופעה, זה נשמע כימעט כאילו כל רכב שלישי ניתן למצוא בו את התופעה..

אז אני בכלל המום שאף אחד עדיין לא בא לגבות ממני את כספו ביושר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

rockford -rf, עם כל הכבוד לרמה של המתקינים בארץ, בשביל 2000 שקל רצוי מאוד שהמתקין יבוא אלי וגם יזמין אותי לאיזו לאפה לאחר מכן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה ללכת למתקין נעשה כזה דבר ואני מוכן לנדב גם את האוטו שלי לניסוי...

ניקח כמה מכוניות וניקח RCA נעביר אותו מחוץ לתעלה בסמוך לכבלי המתח ונראה מה יקרה...

יש את האוטו שלי יש את של שי שיבוא הרכב הכי רועש שאפשר לא יודע מה ונבדוק..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, מדובר בהתערבות, לא בניסוי ...

מי שיודע להגיד שדבריי שטויות, לא צריך לבוא ולעשות ניסויים כי הוא כבר יודע מראש את התוצאות.

ולכן כל מה שנשאר לו זה לבוא ולהרוויח את כספו בזמן שהוא מוכיח את טענותיו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
עופר לקחתי לתשומת ליבי את הערה בנוגע לתקציב.

והחלטתי להעלות את ההתערבות ל2000 שקלים חדשים.

אני מקווה שעכשיו לא יבואו בתלונות בנוגע לתקציב ..

ובנוגע לתיאור שלך עבור התופעה, זה נשמע כימעט כאילו כל רכב שלישי ניתן למצוא בו את התופעה..

אז אני בכלל המום שאף אחד עדיין לא בא לגבות ממני את כספו ביושר..

mikmik עושה רושם שכסף זורם אצלך בכמויות ...חחח

מבחינה של פיזיקה טהורה מה שאני אומר נכון.. אבל... ישנם גורמים שאני לא יודע למשל... יכול להיות שכבלי מתח וסיגנל היום מיוצרים עם מבודדים מיוחדים שמפחיתים את השדה החשמלי.... לדעתי הניסוי שהחברה מהפורום רוצים לבצע לא נכון... הוא לא כולל את כול האפשרויות, לדעתי כדאי לעשות את הניסוי עם כמה סוגי כבלים שונים( כי הי אומרים שבמדע ניסוי אחד אינו אומר כלום)...

בכדי שאף אחד לא יבזבז את המשכורת החודשית שלו על תוצאה לא נכונה לדעתי כדאי לדבר עם גורם עם ידע בתחום(לא ידע תכני במערכות אודי) אל אדם שמבין בפיזיקה של העניין..

פורסם

את "הפיזיקה של העניין" יכולים מחשבי רכב לסוגיהם, לשנות. ישנם כלי רכב, שבהם מעבירים כבל ה RCA יחד עם כבל המתח (העצלנים) כדי לפתור את התקלה הזאת. ההמלצה הטובה ביותר, וגם הנעימה פחות למתקין, היא להעביר את הכבלים בנפרד תחת השטיחים במרכז הרכב, ע"מ להתרחק מסוגים שונים של מחשבים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תביאו איזה כבל RCA שתירצו ואיזה כבל מתח שתירצו.. עם עטיפה מגומי עטיפה מאלומיניום עטיפה מכל חומר שתירצו.....

כולם פה דיבורים.. ותירוצים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
מידן צר לי לאכזב אותך אבל....

אין שום גשר דיודות במכונית(ואגב בשביל זה צריך גם כבלים לא רק דיודות)

הזרם שמועבר מהאלטרנטור מוזרם אל המצבר שבעצם הוא שמישר את הזרם.

האלטרנטור מטעין את המצבר בזרם לא ישר (אני לא יודע אם הוא חילופין מכיוון שהתדירות והעוצמה משתנה כול פעם שאתה לוחץ על הגז.) והמצבר נותן זרם ישר.

הקטע הוא שכאשר שני כבלים שעובר בהם זרם מונחים אחד ליד השני נוצר שדה שקול לרעתו של הקבל החלש.. וכתוצא מזה כוח נגד תנועת הזרם של הכבל החלש... וזה יכול להפריע לסיגנל האודיו..

עוד לא ראיתי כל כך הרבה גיבובים של שטויות בתגובה אחת (אצל mikmik זה לפחות מרוכז).

1. יש גשר דיודות ברכב- תפקידו ליישר את המתח ביציאה מן האלטרנטור.

לא מאמין ? תשאל חשמלאי .

2. מצבר לא מיישר זרם.

גם האלטרנטור וגם המצבר מחוברים לאותו קו.

בזמן מנוחה ,מתח המערכת הוא כ-12 ולט (בד"כ גבוה יותר בכמה עשיריות-

מכיוון שמדובר במספר תאים אלקטרוכימיים המחוברים יחדיו)

בזמן הזה המצבר הוא ספק המתח של הרכב , כשכל הצרכנים(לדוגמא :נורות,רדיו,אזעקה וכו')

מחוברים וניזונים ממנו.

בזמן עבודת המנוע ,נק' המתח הגבוהה היא האלטרנטור (המתח עולה ל-13.8 ולט בערך עד

14.4 ולט בממוצע)

בזמן הזה ,כשהמנוע עובד ,האלטרנטור מספק את כל צרכי הרכב, ובנוסף המתח הנ"ל

מאפשר למצבר לעבור לתהליך טעינה.

המבנה הפנימי של האלטרנטור מייצר מתח חילופין (ע"י מעגל ערעור)

מתח זה מיושר למתח פועם ע"י גשר דיודות .קבלים אמורים לייצב אותו .

"התדירות " אליה אתה מתייחס, השינוי של הרעש כפונקציה של מהירות המנוע,

נגרם בגלל המתח הישר שמקורו במתח פועם (שבעברו היה מתח חילופין)

לגבי המשפט הלא מובן שלך :

"הקטע הוא שכאשר שני כבלים שעובר בהם זרם מונחים אחד ליד השני נוצר שדה שקול לרעתו של הקבל החלש.. וכתוצא מזה כוח נגד תנועת הזרם של הכבל החלש... וזה יכול להפריע לסיגנל האודיו"

עצמת הזרם בכבל האודיו הינה זניחה ,ובטלה בשישים לעומת עצמת הזרם של כבל המתח.

כבל המתח משרה על..... ולא מושרה על ידי כבל אודיו.

ZZR

פורסם

אלון, דיבורים ותרוצים? לא מתאים לך. בוא תרענן את זכרוני, בכמה סוגי כלי רכב יצא לך להתקין מערכת?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי עזוב,אל תכנס לזה,שכל אחד יחיה בסרט שלו.......

3 מתקינים מחברות שונות בעלי וותק של למעלה מ10 שנים עומדים מאחורי נקודה שבאה לרעתם ולא לטובתם מנסים להבהיר נקודה והכל לשווא....צא מזה!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מידן תשמע... דבר ראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

עכשיו לעניין .. כול אדם המכיר טיפה את נושא החשמל היה עונה אחרת ממך....

מתח הטעינה של האלטרנטור שווה בכול סל"ד שהוא... מה שמשתנה הוא הזרם שהוא מסוגל לספק..

הזרם עולה כמובן עם עליית הסל"ד..

לגבי הקטע של הסרק , גם בסרק האלטרנטור הוא זה שמספק חשמל למערכת אחרת לפי מה שאתה אומר אם אני יהיה על סרק כמה שעות המצבר יתרוקן...לא נראה לי הגיוני....

לגבי השדות המגנטיים: אני אומר בדיוק מה שאתה אומר.. כבל החשמל יושר שדה חזק יותר משדה כבל הסיגנל.. דבר שיכול להפריע לזרם בכבל הסיגנל...

אה אגב כבלים שעובר בהם זרם לא משרים דבר... מה שאתה מתכוון אליו זה תופעה אחרת לגמרי..והיא יצירת זרם בוך שדה מגנטי ע"י תנועה.

פורסם

או שאתם יכולים להוכיח את מה שאתם מדברים עליו, או שאתם פשוט מוזמנים להפסיק לדבר באויר.

לא מדובר בתרד שמותר לזרוק כל מה שיש לך על המחשבה, מדובר בתרד עם תוצאות במבחן המציאות, ולכן לא מעניין אותי אם עבדתם בחייכם על מרצדסים, או לא עשיתם התקנה אחת בחייכם.

אם אני יכול להשקיע פה 2000 שקל, המינימום שאתם יכולים לעשות זה לכבד את כללי התרד, אז אם אתם לא מתכוונים לבוא......... פשוט מספיק עם הדיבורים .....

אני מזכיר לכם את ההודעה הרישמית של התרד, אשר מדברת אך ורק על:

דברים בפועל ! מבחן מציאות ! ב-מ-צ-י-א-ו--ת ל-ה-ו-כ-י-ח א-ת טענותיכם!

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים כשאני טוען משהו ומנסה להסביר משהו, ומתייאש ...

אני פשוט פותח את הכיס ומציע כסף למי שיצליח להוכיח את טענתו במבחן המציאות.

יש לנו נכון לעכשיו שני משתמשים אשר טוענים שהם יכולים להוכיח את טענתם,

מידן, מיקי.

אני שם על השולחן 500 שקלים חדשים, לכל אחד בנפרד אם הוא יצליח להוכיח את טענתו.

מה אתם תשימו על השולחן ?

(דרך אגב, אני מאיזור המרכז, כפרסבא.)

אם יש עוד מעוניינים להגיב ישירות לנושא - או להתערבות עצמה ..... אתם מוזמנים.

אז אם מישהו עוד לא הבין, לא מדובר בתרד שאפשר לכתוב בו שטויות.

מדובר בתרד שמעוניין באנשים שמתכוונים לגבות את מה שהם טוענים, במציאות בלבד !

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...