Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם מתכוון אם שומעים רעש בטוויטרים אז זה לא יכול ליהיות לא מהרדיו דיסק זה רק יכול ליהיות לא בגלל רדיו דיסק אלה כמו שאמרו אולי בגלל מינוס. שלב רשאון הסרת רעשים. כך את הכבל מינוס שלך תלחים את הסופית טוב טוב ו תמצא נקודה טובה בלי צבע. או תעשה שיפשוף אם נייר זכוכית ותחבר את המינוס למקום טוב יותר לדוגמא בורג של מושב אחורי. המינוס שלך חייב להיות כמה שיותר קצר.

השלב השני זה הכבלים של RCA כך בבית איזה דיסקמן ותיחבר למגבר בימקום הרדיו דיסק. בעזרת מתאם Y 1 לשניים כמו שיש לך בבית שאולך מהמחשב למערכת ביתית. אם הרעשים נעלו אז שתי אפשרויות או שהRCA לא נימצא במקום טוב זאת אומרת קרוב מאוד לכבל פלוס. אם יש מקומות שהחוט של פלוס והRCA ניפגשים נגיד בסוף ליד המגברים אז החוטים לא צריכים ליהיות במקביל זה לזה אלה אחרת.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא מהרדיו דיסק, רעש של סל"ד של מנוע לא יכול ליהיות מהרדיו דיסק .

שהאוטו מכובה עם סוויץ אין את הרעש של המנוע כי המנוע לא מונע אבל אם נגיד אני מדליק איתות אז שומעים את זה בטוויטרים .

והרעש נשמע שהווליום מינמלי שהמנוע דולק .

קיצור מבאס מאוד אחרי שאני מתקין קיט נורמלי למגבר אז יש לי רעשים:[

עמית,

אם אתה גאון ויודע הכל למה פנית לעזרה? קיבלת תשובה מרועי.א שסביר מאוד להניח שאם היית מבצע את מה שהוא המליץ לך אולי הבעיה כבר לא הייתה קיימת יותר. רצ"ב המלצתו של רועי.א

בדרך כלל זאת בעיה ברדיו דיסקים של פיוניר וראיתי בחתימה אצלך שיש פיוניר

תנסה לחבר כבל קטן מהסיכוך מינוס של הארסיאי שמתחבר אל הרדיו דיסק אל הגוף של הרדיו דיסק

גם אני מצטרף להמלצתו של רועי.א

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

טוב ממה שהבנתי זה מהמכשיר עצמו ,כמה חבל שמשלמים הרבה כסף על מכשיר ויש רעשים זה ממש עצוב.

טוב ממה שהבנתי צריך לקחת חוט ולחבר אותו לגוף של הרדיו דיסק ומשם שיהיה מחובר לחיבור של הRCA ביציאה של הרדיו דיסק

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם
טוב ממה שהבנתי זה מהמכשיר עצמו ,כמה חבל שמשלמים הרבה כסף על מכשיר ויש רעשים זה ממש עצוב.

טוב ממה שהבנתי צריך לקחת חוט ולחבר אותו לגוף של הרדיו דיסק ומשם שיהיה מחובר לחיבור של הRCA ביציאה של הרדיו דיסק

עמית,

בסה"כ HU מתוצרת פיוניר הם מכשירים טובים. יש להם איזו שהיא רגישות ביציאת ה - RCA שלהם. בסה"כ הפיתרון לבעיה הוא פשוט ביותר ע"י הוספה של כבל גישור קטן שהקצה האחד שלו יחובר לגוף של ה - HU והקצה השני שלו יחובר למינוס ביציאת ה - RCA של המכשיר. הבעיה ידועה במכשירים של פיוניר וממולץ שתיקרא את השירשור הבא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101931

שלו.

פורסם

אתה יודע מה אני הבנתי

סלח לי אבל אין לך שמץ של מושג מה אתה עושה.

רצוי מאד שתשאיר את ההחלטה הזאת לאנשים שמבינים

אני נתתי לך את כל הדרכים האפשריות ואתה הולך אם הראש בקיר.

שיהיה לך בהצלחה

פורסם
בפעם המי יודע איזו, תפסיקו להאשים את מכשירי פיונר!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101931

MJO1,

למרות שבאחת מהתגובות בשירשור הנ"ל הכרזת שאני קרצייה, צר לי מאוד שקשה לך לקבל את המציאות, גם אם היא לא מוצאת חן בעינך אין מה לעשות. מציאות יש רק אחת.

שלו.

פורסם

יש כאן מישהו שמומחה בלפתור רעשי אלטרנטור ואפשר להעזר בו פיזית?

לי יש כבר שנתיים,היה לי בעבר מסנן רעשים שעשה את העבודה עד שהוא נקרע ומאז אף מתקין/חשמלאי

שהייתי אצלו הצליח ברצינות לסדר לי את הבעיה לכן כרגע לצערי אני שומע בלי מגבר בכלל.

אני אישית לא הכי מבין ולכן אני לא מנסה להתעסק בזה בעצמי

אבל זה בדוק לא קשור לרדיו דיסק,מגבר,או כבל אר.סי.איי.

פורסם

יש כאן מישהו שמומחה בלפתור רעשי אלטרנטור ואפשר להעזר בו פיזית?

לי יש כבר שנתיים,היה לי בעבר מסנן רעשים שעשה את העבודה עד שהוא נקרע ומאז אף מתקין/חשמלאי

שהייתי אצלו הצליח ברצינות לסדר לי את הבעיה לכן כרגע לצערי אני שומע בלי מגבר בכלל.

אני אישית לא הכי מבין ולכן אני לא מנסה להתעסק בזה בעצמי

אבל זה בדוק לא קשור לרדיו דיסק,מגבר,או כבל אר.סי.איי.

תפרט בבקשה את רכיבי המערכת שלך כולל שמות של יצרנים ודגמים.

באיזה רכב מדובר?

מהיכן אתה בארץ?

כאשר תענה על השאלות תוכל לקבל תשובות שיעזרו לך בפיתרון הבעיה.

שלו.

פורסם
תפרט בבקשה את רכיבי המערכת שלך כולל שמות של יצרנים ודגמים.

באיזה רכב מדובר?

מהיכן אתה בארץ?

כאשר תענה על השאלות תוכל לקבל תשובות שיעזרו לך בפיתרון הבעיה.

שלו

.

טוב קבל פירוט של מה שצריך לדעת:

פורד פוקוס 2001

פיוניר 7750

קבל אר.סי.איי של רוקפורד

400A4,200A4 - מגברים של רוקפורד

אני מניח שרמקולים וסאב לא הכי קובע כאן.

עשו כבר בדיקה של החלפה בין הרדיו דיסק לאחד אחר של ג'יי.וי.סי ועדיין היו רעשים,זה

מתחזק עם עליית הגיינים של המגבר,וזה כבר קרה לי בעבר גם עם המגבר המוכר של ג'יי.בי.אל,

גם החלפה של האר.סי.איי עם כזה של סטינגר לא פתרה את הבעיה.

יכול להיות שזה קשור לאיזה חוטים אחרים שלא נמצאים במקום או מיקום של מגבר,אין לי מושג.

ואני מיהוד.

פורסם

טוב קבל פירוט של מה שצריך לדעת:

פורד פוקוס 2001

פיוניר 7750

קבל אר.סי.איי של רוקפורד

400A4,200A4 - מגברים של רוקפורד

אני מניח שרמקולים וסאב לא הכי קובע כאן.

עשו כבר בדיקה של החלפה בין הרדיו דיסק לאחד אחר של ג'יי.וי.סי ועדיין היו רעשים,זה

מתחזק עם עליית הגיינים של המגבר,וזה כבר קרה לי בעבר גם עם המגבר המוכר של ג'יי.בי.אל,

גם החלפה של האר.סי.איי עם כזה של סטינגר לא פתרה את הבעיה.

יכול להיות שזה קשור לאיזה חוטים אחרים שלא נמצאים במקום או מיקום של מגבר,אין לי מושג.

ואני מיהוד.

נכון מאד בדרך כלל זה נגרם עקב "בלגן" בחוטים מה שאומר שהכבל פלוס עובר קרוב מדי לrca או לאחד מחוטי הרמקולים.

סהר

• תוכן חדש...