Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה קשה/קל למכור רכב ?

Deutz912

פוסטים מומלצים

אני עוקב אחרי הלוחות אולי חודשיים וחצי שהתחלתי לחפש רכב לאמי.

סוזוקי איגניס מ2017 נחטפות תוך זמן קצר לי קרה תוך כמה שעות שרכבים נמכרו או תוך יום לרוב עם נתונים טובים

כנ"ל מאזדה 2 במיוחד הצורה החדשה מ2015 ועד אי 20 מ2014 צורה חדשה עד 2018 זה ממה שאני ראיתי אצלי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רכבים שהרבה אנשים מחפשים , כמו מאזדה , טויוטה וקיה/יונדאי שתמיד יהיה קל יותר למכור ,  ויש רכבים שנוצרה עליהם סטיגמה של "בעייתיים" , לא תמיד בצדק,

כמו ניסאן , רנו , שברולט, אופל וכו' , שאותם באופן כללי קשה יותר למכור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף

מה הייתם אומרים לקונה שמבקש על רכב מ 2010 במחיר 10,000 התחייבות בבדיקה?

(אני יודע שהרכב תקין לא שותה מים ולא שמן)

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, GREEN. כתב:

לא. מוסר לקונה את כל הפרטים הידועים לי על הרכב ומפה שיעשה מה שרוצה. 

רוצה שיבדוק, לא רוצה שלא יבדוק. 

לא מתחייב על שום דבר. 

• רעיון טוב! 6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אתה גם יכול להעיר לאותו קונה שמי שמתחייב על משהו כזה, בטח על רכב יחסית ישן, הוא פשוט חסר מושג במקרה הטוב ורמאי במקרה הרע.

• אהבתי 5

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, elera כתב:

לאלה שמכרו הרבה:

איך זה פועל מבחינת מידע הרוצים או תהליכי בדיקה שעושים רוב המתעניינים/קונים?

ובאיזה גיל או ערך מכוניות מדובר.

זה מאוד שונה. 

קהל הלקוחות של רכב שנתיים על הכביש ב 100 אלף ש"ח שונה מאוד מקהל הלקוחות של רכב 15 שנה על הכביש ב 10 אלף ש"ח. 

באלו הזולים במיוחד אתה יכול לפגוש אנשים שפעם ראשונה קונים רכב ויש להם 0 הבנה וניסיון, יוכל לפגוש סוחרים שינסו להוריד אותך במחיר וכל היתר לא מעניין, יכול לפגוש מחפשי מציאות שרוצים ב 10 אלף שקל לקבל רכב  בלי בעיות ובלאי שההבדל היחיד בינו לבין חדש זה שנת הייצור הרשומה ברישון, יהיה כאלה שיתרשמו מהרכב בסיבוב של כמה דקות ומעבר לכך לא יעשו דום בדיקה והיו כאלה שירצו לקחת למכון בדיקות שזה גם מיותר במכוניות ישנות, זה מגוון רחב מאוד של אנשים ואין פה משהו שאפשר להגדיר. 

במכוניות יותר יקרות זה קצת יותר מסודר אבל גם שם יש ויש. 

זה מאוד תלוי. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 28 דקות, GREEN. כתב:

מצטרף

מניח שזה בחור שקונה רכב פעם ראשונה בחיים שלו ושאמא שלו אמרה לו תבקש התחיבות בבדיקה שלא יעשו עליך סיבוב וכל מיני שטויות כאלה של ישראלים.

מסביר לו שבגיל ובסכומים האלה אין לו מה לעשות בדיקה ואם הוא רוצה להביא מישהו מטעמו שיסתכל על הרכב הוא מוזמן אבל אתה לא משלם על זה ולא מתחייב על שום דבר חוץ מלתת לו את הרכב אחרי שהעברתם בעלות וכסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

מסביר לו שבגיל ובסכומים האלה אין לו מה לעשות בדיקה

עדיף לא להתחיל להסביר את זה, באווירת החדשנות והחוסר אמון בסיסי שקיים בשוק הרכב יש אנשים שיפרשו את זה כ"הוא מנסה ללחוץ עלי לקנות בלי בדיקה אז יש לו מה להסתיר". 

אני לא מסביר כלום. זאת אומרת מסביר רק על הרכב עצמו ולא מעבר. רוצה מכון בדיקה לרכב ב 10.000 ש"ח? בבקשה קח למכון בדיקות, אין שום בעיה. אני רק לא מתחייב על שום דבר.

אחרי כמה בדיקות כאלו או אפילו אחרי בדיקה אחת הבן אדם יבין לבד מה זה שווה. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, GREEN. כתב:

מצטרף

אני מכרתי גטס 2007 שמכרתי לפני בערך שנתיים שקניתי מיד1 עם ק"מ נמוך חלק רצו ממני התחייבות

בבדיקה הסברתי להם שזה רכב ישן יכולים לקחת לאיפה שרוצים אבל לא יכול להתחייב.

אחת רצתה שאתחייב ולא הסכמתי למחרת בא לי בחור רציני עשה נסיעת מבחן בדק מים שמן ורכש למחרת בדואר ללא בדיקה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל סיר יש מכסה...
בסופו של יום זה עניין של מחיר
אם זה רכב עם שוק קשה, תצטרך להוריד
אם זה רכב עם ביקוש או נדיר, תעלה
אם זה רכב עם פרמטרים טובים זה בדר"כ כמעט ולא משפיע על המחיר של הרכבים הרגילים אבל משפר מאוד את האטרקטיביות שלהם מול הרכבים האחרים בשוק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור השבוע יצא לי לבדוק רכב לקניה, כמובן שהמוכר אמר שהרכב תקין ובבעלות פרטית

שהגעתי למקום (מרחק נסיעה של שעה) ראיתי שהרכב 50K ק"מ מעל מה שהוצג במודעה והרכב שימש ללימוד נהיגה

חוץ מלהתבאס יש מה לעשות? ומה לגבי להסרת מודעה ביד שתיים שעוד אנשים לא יבאו כמוני לבדוק את הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במכירת רכב צריך הרבה מזל והרבה דברים תלויים במיקום שלך ובסוג הרכב שאתה מוכר.

אבא שלי מכר לאחרונה הונדה סיוויק 1.5 מודל 2018, הרכב היה עם 30 אלף קילומטר ונמכר יום אחרי אחרי שהעליתי לו את המודעה, זה שהוא גר בראשון עזר מאוד כיוון שאתה במרכז מטרופולין גדול ואנשים לא צריכים לנסוע רחוק כדי להגיע אליך.

מצד שני ניסינו למכור יונדאי איי35 של גיסי, הוא גר במושב מרוחק בעוטף ירושלים ובמשך חצי שנה לא הצליח לגרום לאף אחד לבוא עד אליו לראות אפילו את הרכב, פשוט כי היו רכבים דומים עם נתונים זהים ולא במקום שבו צריך לנסוע לאיזו חור כדי לראות אותך.

במקרה כזה לעיתים נהוג להפגש באמצע הדרך אבל זה בהחלט מסבך את החיים.

גם דגם הרכב חשוב, אני מכרתי אופל אסטרה 2017 עם 178000 ק"מ, היה לי ברור שלמרות הסטוריית טיפולים מפורטת, רכב מלוקק, ללא תאונות/ שריטות/ שפשופים ובמצב מכני מצויין, שאני אחזיק אותה במשך חודשים ארוכים, אוריד את המחיר בפעימות עד לרמה של זנות, וכמעט ולא יבואו לראות את האוטו וגם מי שיבוא יתחיל להתווכח על הכתם לכלוך למעלה מאחורה בגג של הבגאז כדי להוריד עוד כמה שקלים במחיר. במקרה הזה פשוט עשיתי טרייד אין, הפסדתי לא מעט אבל מהסתכלות בלוחות היה לי ברור שזה המחיר שהייתי מגיע אליו עוד כמה חודשים של נסיונות מכירה, הטרייד אין אפשר לי להתמחק מעט על מחיר הרכב שמכרתי מול מחיר הרכב שקניתי מאותו מקום.

רכב עם שוק (תחפש דאציה דאסטר 4X4 ידני- בהצלחה עם זה) נמכר מהר, רכב עם שם בעייתי או רכב שהלוחות מפוצצים בדגם הזה ימכר לאט יותר.

בכללי שוק היד 2 בעייתי, היום אפשר למצוא מלא פתרונות לקניית רכב חדש, ואנחנו הישראלים חיים על אשראי, יש לי עובדים שהשתחררו לפני רגע מהצבא ומופיעים פה עם סיאט איביזה או אפילו מאזדה 3 חדשה מהניילונים פשוט כי היה קל לשווק להם עסקת מימון "אטרקטיבית" והם חושבים שגילו את אמריקה למרות שהם מחוייבים לתשלומים על מכונית שכשירצו להחליף אותה עדיין יהיה להם חוב בקופה גדול יותר מערך הרכב...

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, shlomiko כתב:

מתעלק על השרשור השבוע יצא לי לבדוק רכב לקניה, כמובן שהמוכר אמר שהרכב תקין ובבעלות פרטית

שהגעתי למקום (מרחק נסיעה של שעה) ראיתי שהרכב 50K ק"מ מעל מה שהוצג במודעה והרכב שימש ללימוד נהיגה

חוץ מלהתבאס יש מה לעשות? ומה לגבי להסרת מודעה ביד שתיים שעוד אנשים לא יבאו כמוני לבדוק את הרכב?

ביד 2 - יש אפשרות לדווח על המודעה.

ניתן גם לעדכן פרטים על הרכב באתר משומשת.

• רעיון טוב! 2

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...