Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה קשה/קל למכור רכב ?

Deutz912

פוסטים מומלצים

הנושא הזה מעניין אותי האם אנשים מצליחים למכור בקלות או שאחרי שקונים רכב כמעט ואי אפשר להתפטר ממנו

עד כמה קשה/קל למכור רכב (כמובן במחיר סביר) ? והאם קורה שהקונה עושה בעיות אחר הקניה, בהבנה שהרכב נמכר כשהוא תקין והמוכר לא לקח שום אחריות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מדגם מבוקש עם נתונים טובים יד ראשונה/שניה פרטי עם ק"מ מתחת לממוצע, במחיר שלא גבוה בהרבה מהמחירון, נמכר מיד. תוך כמה ימים או באותו יום.

מכיר מספר מקרים גם של המכוניות שלי שהמכירה נסגרה תוך כמה שעות מפרסום המודעה. 

רכב מדגם לא מבוקש עם נתונים בעייתים שרוצים עליו מחיר גבוה, יכול גם שנה לא להימכר.  

לפני כשעה, Deutz912 כתב:

בהבנה שהרכב נמכר כשהוא תקין והמוכר לא לקח שום אחריות ?

למוכר פרטי אין שום אחריות על הרכב אחרי העברת בעלות בתנאי שהעסקה בוצעה בתום לב עם גילו נאות. 

• אהבתי 3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה עניין של מזל,
אני מחזיק 2 רנו דיזל (או החזקתי) שניהם סה"כ שמוררות ומטופלות, את המגאן ניסיתי למכור במשך חודש וקצת וכלום...גם המחיר שביקשתי היה סביר (מתחת למחירון),
השניה קפצ'ור היתה במצב קוסמטי קצת פחות טוב (מכני מעולה) נמכרה תוך שבוע וחצי במעט פחות מהמחירון.

מהלך הזמן היו ברותי עשרות רבות (אכן) של מכוניות חלקם אכלתי קש במכירה והיו כאלו שנמכרו בקלילות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, llaavvii כתב:

הרבה עניין של מזל,
אני מחזיק 2 רנו דיזל (או החזקתי) שניהם סה"כ שמוררות ומטופלות, את המגאן ניסיתי למכור במשך חודש וקצת וכלום...גם המחיר שביקשתי היה סביר (מתחת למחירון),
השניה קפצ'ור היתה במצב קוסמטי קצת פחות טוב (מכני מעולה) נמכרה תוך שבוע וחצי במעט פחות מהמחירון.

מהלך הזמן היו ברותי עשרות רבות (אכן) של מכוניות חלקם אכלתי קש במכירה והיו כאלו שנמכרו בקלילות.

אכלת קש מהצרפתים ושבעת מהיפנים קוריאנים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפני חודש בערך מכרתי רנו תוך ימים בודדים.

מה זה אומר? לא הרבה.

תלוי במצב הרכב, בביקוש לדגם, במחירון ובנכונות שלך לבוא לקראת הקונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה חודשים מכרתי יונדאי קונה 2021 עם קמ נמוך תוך יום והטלפון לא הפסיק לצלצל
לפני שנה מכרתי פיקנטו 2012 שמורה עם קמ נמוך תוך חודש
מה המסקנה? כמו שאמרו לפני הכל תלוי באיזה רכב מוכרים ובמחיר שאתה מבקש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Deutz912 כתב:

אכלת קש מהצרפתים ושבעת מהיפנים קוריאנים ?

באופן כללי אכן, אבל היו לי לא מעט ארופאיות בדרך לדוגמה ה306 1.4 ידנית נמכרה תוך יומיים, הBX חצי שנה,
המאזדה MPV תוך יום, סובארו (DL סטיישן) אולי תוך שעתיים, אבל גם הסיטרואן C15 נמכרה מהר מאוד (עם האקספרס נתקעתי הרבה זמן), הלוגאן גם בתוך יום,
בקיצור הרבה סיפורים ולדעתי הרבה עניין של מזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Deutz912 כתב:

הנושא הזה מעניין אותי האם אנשים מצליחים למכור בקלות או שאחרי שקונים רכב כמעט ואי אפשר להתפטר ממנו

עד כמה קשה/קל למכור רכב (כמובן במחיר סביר) ? והאם קורה שהקונה עושה בעיות אחר הקניה, בהבנה שהרכב נמכר כשהוא תקין והמוכר לא לקח שום אחריות ?

תעבור פה על הלוח למכירה ותראה בערך כמה זמן לוקח למכור סוגים שונים של רכבים.

אם תגלול אחורה, אחרי כמה עשרות מודעות, אתה כבר תוכל לזהות לבד כמה המודעה אטרקטיבית וכמה המוכר מחובר למציאות. לפעמים זה אפילו ממש מצחיק לראות את זה. היו פה מודעות מכירה של אנשים שכתבו מגילה וחשבו שיש להם זהב ביד או לפחות שיווקו את זה ככה, אמרו שלא יורדים שקל במחיר! ואז אתה רואה את המודעה ואומר לעצמך שגם ב-30% פחות ממה שביקשו הם לא ימכרו בחיים. ואכן, כל חודש הם מקפיצים את המודעות ומתחילים להוריד כמה אלפים כל פעם ועדיין לפעמים לא מוכרים גם במשך כמה חודשים ואפילו שנה. ויש כאלה שמפרסמים רכב מבוקש עם נתונים טובים ודורשים מחיר ריאלי ואז אתה רואה שהרכב נמכר ממש מהר. נראה לי שמודעות חדשות כאלה, ברגע שהרכב נמכר פשוט נעלמות, אז תהיה במעקב בלייב וזה יעזור לך להבין.

• אהבתי 1

"If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself."

- Albert Einstein

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לדעת איך למכור רכב. בשוק רווי יש דרכים לבלוט ולגרום למודעה של הרכב להיות אטרקטיבית יותר.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Shmelov כתב:

נראה לי שמודעות חדשות כאלה, ברגע שהרכב נמכר פשוט נעלמות, אז תהיה במעקב בלייב וזה יעזור לך להבין.

אכן אנחנו מוחקים מודעות מהלוח אחרי שהמכור מעדכן שהרכב נמכר. 

זה כי בהרבה פעמים אפילו שרשום שהרכב נמכר אשנים קוראים רק את הפוסט הראשון ומתקשרים למוכר, לפעמים חודשים או שנים  אחרי שהמודעה כבר לא רלוונטית. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בהרבה דברים - האם זה דגם מבוקש? נדיר? באיזה מצב הרכב? מה הנתונים היבשים?

כמו שאמרו פה יש גם דרך לבלוט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר נרשם, תלוי בדגם ובמחיר המבוקש.

אני מוכר וקונה רכבים ב"קלות", הכל עניין של כמה כסף אתה מוכן "להפסיד" בתהליך, כל אחד והשיקולים שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון שלי התמכרתי קליאו דור 3 תוך שבוע וחצי בערך פחות אלפיים שקל במחירון.

כשחשבתי למכור את הקקטוס גם תוך שבוע אפשר היה לסגור ב אלפיים מתחת למחירון וזה עוד רכבים צרפתיים.

יפני עם נתונים טובים אפשר למכור בקלות, יש פה כמה אנשים שחיפשו מזדה 2 למשל והם נחטפות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שזה גם תלוי תקופה.

בקורונה היה מחסור ברכבים, היה אפשר למכור מעל המחירון המשוקלל רכבים מבוקשים.

מכרתי ארונה FR באיזה 1000-2000₪ מעל המחירון המשוקלל אחרי דברים קטנים שהורדתי בבדיקה. הרכב היה עם קילומטראז' ממוצע בערך (38-39 אלף ק"מ אחרי כמעט שנתיים) אבל שמור מאוד מבפנים ומבחוץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...