Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב זוג +1 עד 100 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם

לרגל התרחבות המשפחה מעוניין להחליף את הרכב. כרגע מתנייד בטויוטה אוונסיס שנת 2011 מאוד אוהב את הרכב אך רוצה להתחדש בעקבות התינוק שמגיע בחודשים הקרובים.
אני ואישתי סטודנטים, מתוכננים לעבוד במרחק הליכה מהבית ככה שלא צפויות לנו כול כך נסיעות ביום יום אלא רק בסופש להורים שגרים במרחק של 50 קילומטר לכיוון. 
דברים שחשובים לי לפי סדר:
1. בטיחות אקטיבית ופאסיבית.
2. אמינות
3. אבזור ושהרכב לא ירגיש מיושן
4. צריכת דלק.

חשבתי על המאזדה CX30 אך מרגיש לי קצת צפוף במושב האחורי כאשר יש כיסא נגד כיוון התנועה והיא הכי יקרה רכב בעל נתונים טובים סביב 110 אלף

סקודה סקאלה דגם ספורט מנוע 1.5 מאוד אוהב את הצורה נראה לי מרווח מאחורה ומאובזר במה שצריך במחיר דיי נוח אפילו פחות מ100 אלף.
ניסאן סנטרה משנת 2021 הכי זולה 

פורסם

קיה פורטאז'/ יונדאי טוסון מנוע 2.0 בלבד.

לפי מה שרשמת, אפשר להתפשר על סעיף צריכת דלק בגלל כמות קטנה של נסיעות.

אני בתור סטודנט הייתי נשאר עם אוונסיס, כל עוד הרכב מפגין אמינות גבוהה ( והוא כן מפגין בדרך כלל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת לא רואה סיבה להחליף, הרכב שברשותך מתאים מצוין לשימושים שתיארת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה מודע להוצאות הצפויות לכם בשנים הקרובות?

גם אני מצטרף להמלצה להשאר עם האוונסיס.

הסקאלה רכב יותר קטן, יתרונה העיקרי תא המטען הגדול. החסרון הוא תיבת ה-DSG שיש להתרגל לנהיגה נכונה איתה.

מציע לך לעשות סיבוב במגרשי הליסינג ולהתרשם מהדגמים הרלוונטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הרכבים שהזכרת פחות מרווחים מהאוונסיס ופחות מתאימים למשפחה עם תינוק.

באמת לא מבין איזה תועלת יש בזה.

5 שנים ו80000 ק"מ זה לא הרבה עם רכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...