Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני חיפשתי ראתי כמה ממודלים 2011-2014 שנראו סיבר ופורסמו באיזור 15.000 ש"ח. 

לדעתי עם קצת התגמושת מצד המוכר ומצדך זה באיזור התקציב. 

פורסם

אגב אל תיבהל אם תיראה שמכסה כרית אוויר שהתנפח, זאת מחלה בדגם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה 500

רכשנו כזו ידנית לפני שבועיים

רכב משובב נפש.

כן, הוא לא מהיר או זריז אבל הוא נעים לנהיגה, הוא נחשב לאמין, הביטוח שלו זול והוא קל לתחזוקה.

אפילו המזגן שלו סבבה לגמרי...

וכמה שהוא קטן, 4 מבוגרים נכנסים לתוכו בלי בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא שהוא צריך להיכנס לאחור, מקדימה יש מקום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, פריג'י כתב:

תהרגו אותי חובבי ה-500, כמה שהאוטו מגניב (בקטע טוב), לא עדיפה פנדה לבחור בגובה 185?

אני חושב שגם יהיה יותר קל למצוא פנדה בתקציב הזה, לא?

ראיתי פנדה 2012, אבדוק מה הסיפור שלה.

אגב, ראיתי גם לוגאן/ סנדרו קרוב לתקציב, אפילו הלוגאן הייתה בגירסת הסדאן דיזל ידנית, ולא הסטיישן.
אני מאמין שהאמינות של הלוגאן דיזל תהיה הכי גבוהה, איך המנוע שלה?
עוצמתי/מרגש?

איך הקליאו באותם השנים?

עריכה אחרונה על ידי ModChiP
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

קליאו דור 3 ודור 4 עם מנוע 1.2 אטמוספרי די אמינות אך חלשות, ה 0.9 כבר הרבה יותר חזק והגיע רק בדור 4.

פורסם
לפני שעתיים, ModChiP כתב:

אני מאמין שהאמינות של הלוגאן דיזל תהיה הכי גבוהה, איך המנוע שלה?

זו כמעט בוודאות הייתה מונית וכנראה קילומטרז' שם בשמיים, האמינות הבסיסית טובה אבל אם על השעון 400 אלף ק"מ, הכל שם יכול להיות ואני לא ממליץ. 

פורסם
לפני 23 שעות, ModChiP כתב:

שלום רב, אני מחפש רכב ידני כסוג של "הגשמת חלום" תמיד רציתי שיהיה בבעלותי רכב ידני, ועכשיו יש לי את ההזדמנות.
בבעלותי קטנוע שאני רוכב עליו לעבודה כל יום(30קמ כל צד) הרכב הידני ישב רוב הזמן, אשתמש בו בעיקר כשאני צריך להוביל דברים שלא נכנסים בקטנוע או כשיש גשם חזק ואני אתפנק באוטו.

ראיתי סוזוקי ספלאש, ראיתי פורד פוקוס, I10,I20 קיה ריו, דאציות כאלו שנכנסות בתקציב. וכאלו, השנים שנכנסים בתקציב שלי זה עד 2012,
אני מחפש אוטו שאולי יהיה קצת כיפי לנהיגה, ואני מוכן לאבד את כל סכום הקניה במקום(אני לא עשיר, רחוק מזה, אבל 10 אלף אני יכול לאבד בלי להתאבד כלכלית).

מה שמפחיד אותי, זה שרוב המכוניות עם קילומטרז שהוא מעל 200, אני לא רוצה להתעסק בהחלפות מנועים וכאלו, אני מסוגל לעשות טיפולים בעצמי כשאצטרך.

אני 1.85 ואני דורג שלא היה לי נוח במכוניות הקטנות יחסית האלו, היה לי דווקא נוח בקיה ריו של חבר שנהגתי בה לפני כמה שנים באוטומט.

בעיקר אשמח לשמוע עוד כמה דעות שלא חשבתי עליהם.
תודה

אני אישית ממליץ מניסיון שלי על רנו קליאו 1.2 ידנית, היתה איתי 5 שנים עד שנכנסתי בפול טריילר והיא טוטאלוס.

לי הספיק ואני חיפאי עם מלא עליות ולפעמים פקקים וצריך לזנק ולא התרגשה מזה יותר מדי,אומנם לא נסעתי איתה 130 בעליות קמש אבל סחבה יפה בעליות תלולות למרות שלקח לה זמן להגיע ל100 בעליה.

בתקציב שלך אין יותר מדי מה להתפנק ולברור,לקחת פשוט את הרכב הכי מטופל ולבדוק אותו.

פורסם

10k ממש לא מגביל, אין בעיה למצוא כלל. 

יש בשוק מה להציע.

גם מיני וגם משפחתיות

גם עגלות עם 70 כ"ס וגם משפחתיות עם 140.

אם שנתון לא מפריע לך,

תוכל למצוא רכבים יותר ישנים שיתאימו. 

לדעתי,

אפשר להכניס מיטו 155 לרשימה,

איביזה או פאביה מנוע 1.4 עם 105 כ"ס נדמה לי.

קח מחשבה רחוקה, 

אלפא 156 או 147,

2 רכבים שמבחינת הנאה לוקחים "בסיבוב" 

כמעט את כל המיני שהציעו פה. 

אמנם שנתון מאוחר, ומצריך 2 טסטים, 

אבל אחלה של מנועים בתוספת גיר ידני. 

אם אתה עושה טיפולים שוטפים לבד, זה ממש יעזור. 

דעה 🤷🏼‍♀️

פורסם

בתקציב של 10k תוכל למצוא ספארק (שנתונים 11-15) עם קילומטרז סביר המחירון שלה מאוד זול ויש אותה הרבה ביד 2, מבחינת הגובה היא תוכל להתאים לך, והיא הרבה יותר מפנקת מהc1.

פורסם
לפני 11 שעות, דובצע כתב:

זה שאתה רוצה ידני סבבה. אבל אך אין לך עוד העדפות/קטגוריות מסויימות ?

אני גמיש

מזכר שוב לגבי הדאציה לוגאן, דיזל ידנית, האקזמפלר המסויים הוא שנת 2017 עם 200 אלף על השעון, ראיתי כאלו שהגיעו גם ל500.

איך המנוע 1.5 שלהם?

האוטו כיפי לנהיגה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לפני כשעה, ModChiP כתב:

אני גמיש

אני הלכתי על אוטו גדול-ג׳מפי 2006 עלה לי 11.000 ליפני ישור קו

הרעיון היה לטייל איתו כאוטו בית אפשרות להסיע את הקטנוע ואפשרות למלא ציוד 

אתה מדבר על אוטו שיעמוד ומדי פעם יסגור לך פינות אז אוטו גדול סוגר עוד פינות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...