Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתובת שלי יש ריבוי של חברות המספקות חיבור לאינטרנט סיבים. 

בעבר התחברתי לאנלימיטד דרך 018, חוויתי איתם לא מעט בעיות - החל מחיובים שהובטח שלא אחויב ועד לכך שמכרו לי נתב של אנלימיטד במחיר של למעלה מ 700 ש"ח. 

לסיום, כאשר הייתה תקלת בתשתית, דרשו ממני כסף כדי לשלוח טכנאי. 

בנקודה הזאת החלטתי לעבור לסלקום שבתורם הבטיחו לי שאני יכול להתחבר אליהם עם הנתב של אנלימטד שאותו קניתי מ 018. 

הגיע הטכנאי של סלקום, אמר שלא ניתן לחבר את הנתב וחיבר לי נתב זהה לחלוטין (רק הצבע שונה, שחור במקום לבן) ולבסוף לאחר מיקוח רב הסכימו לא לחייב על הנתב. 

לפני כחודש וחצי מסרו כי הם חוזרים לחייב על הנתב ו"זה מה יש". 

אתמול קיבלתי מסרון שמעלים לי את מחיר החבילה בכ 20₪ נוספים. התקשרתי לסלקום, אחרי תשובות לא ברורות ביקשתי לדבר עם מנהלת, חזרה אליי נציגה שמסרה כי החברה מעדכנת את המחירים וזאת זכותם, אין לה משהו טוב יותר להציע לי וזה מה יש ובמילים עדינות הסבירה לי שאני לא מעניין אותם כלקוח ואני מוזמן לעבור לחברה אחרת. 

האפשרויות והשאלות הן כאלה:

א. מישהו מכיר לאילו חברות ניתן להתחבר עם נתב של אנלימיטד? מדובר בנתב אשר מקבל ישירות סיב (ללא מתאמים למיניהם).

ב. באיזו חברה יש שירות לקוחות טוב וגם לא מתעסקים בלהעלות את המחיר כל כמה חודשים?

ג. אשמח להמלצה למודם-ראוטר שלא יעלה הון ומנגד יספק תמורה טובה. אם יש כזה שלא יצריך ממני מתאם סיב (פרטנר מבקשים עבורו 5₪ בחודש) אז עוד יותר טוב. 

באופן כללי, אם יש המלצות או מידע הנוגע לנושא, אשמח לקרוא ומאמין שלא רק אני אתעניין בזה.

פורסם

מעניין.

אצלי עם הוט ( טריפל + , טלויזיה, אינטרנט +ספק, וקווי @ 200 שח) הסיב מתחבר ישירות למודם. 

ככל שראיתי המודם זהה אצל כולם. 

שווה לבדוק. 

אני מכיר את התלונות עליהם, אבל לאחרונה חברים סיפרו על תלאות עם יס ועם סלקום. כך שככל הנראה המצב ח*** אצל כולם.

https://www.hot.net.il/heb/internet/services/hot box 6e/

זה הנתב שאצלי 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אנחנו בפרטנר כבר שנתיים+ 

משלמים 92 שח ל600 מגה (כולל הנתב-ראוטר)

מאוד אמינים. אין תקלות. אין הורדת מהירות. (עברנו אליהם אחרי שאכלנו מרורים עם הוט)

ההתקנה היתה חינם לגמרי. 

רצו להעלות את החבילה ל110 אחרי שנה. שיחת טלפון קצרה החזירה את המחיר למקורי. 

.

פורסם
לפני 56 דקות, zaf כתב:

מעניין.

אצלי עם הוט ( טריפל + , טלויזיה, אינטרנט +ספק, וקווי @ 200 שח) הסיב מתחבר ישירות למודם. 

ככל שראיתי המודם זהה אצל כולם. 

שווה לבדוק. 

אני מכיר את התלונות עליהם, אבל לאחרונה חברים סיפרו על תלאות עם יס ועם סלקום. כך שככל הנראה המצב ח*** אצל כולם.

https://www.hot.net.il/heb/internet/services/hot box 6e/

זה הנתב שאצלי 

פחות סומך על הוט האמת ובאופן כללי אין לי צורך בחיבור לשירותים הנוספים מעבר לאינטרנט, לכן נראה לי שיהיה פחות רלוונטי לי כנראה. הנתב הקיים אצלי אכן מאוד דומה לנתב שבקישור שצירפת.

לפני 33 דקות, om2 כתב:

אנחנו בפרטנר כבר שנתיים+ 

משלמים 92 שח ל600 מגה (כולל הנתב-ראוטר)

מאוד אמינים. אין תקלות. אין הורדת מהירות. (עברנו אליהם אחרי שאכלנו מרורים עם הוט)

ההתקנה היתה חינם לגמרי. 

רצו להעלות את החבילה ל110 אחרי שנה. שיחת טלפון קצרה החזירה את המחיר למקורי. 

פרטנר הם די אחלה, לכן התחלתי מהם את בדיקת המחירים. הם הציעו לי על חבילה מקבילה לשלך מבחינת המהירות אך פחות משתלמת - חודשיים ראשונים ב 69₪ ולאחר מכן ב 90₪ לא כולל ראוטר. אם צריך רק מתאם סיב אז 5₪ לחודש ואם ראוטר אז סכום גבוה יותר (למיטב הזכור לי סביב ה 25₪ לחודש).

פורסם

אני עם סלקום על סיבים של בזק. 120 ש״ח ל-1,000/100. פרטנר הציעו לי באותו מחיר 1,000/250. כעקרון השירותֶשל סלקום תקין חוץ מתקלה אחת, שגרמה לי להתבחבש יומיים עם הסיסמה עד שהסתבר שהנציג אמר n במקום N.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה דומה לשלך, התקשרתי לפרטנר אחרי 3 חודשים וקיבלתי עוד פעם כמה חודשים ב69 ואחרי זה 90 כולל ראוטר לשנה.

השימור לקוחות שלהם מאוד גמיש, אין לך מה לדאוג בקשר למחיר

פורסם

https://www.unlimited.net.il/השותפים-שלנו/

יש פה רשימה של כל הספקים שעובדים עם תשתית אנלימיטד.

בגדול זאת התשתית הכי קלה לציוד פרטי, כי אתה מקבל כבל ethernet רגיל שמתאים לכל ראוטר ולא סיב שדורש מתאם.

תשווה מחירים בחברות האלו, ודבר איתם.

תגיד מראש שהיום יש לך תשתית אנלימיטד ואתה מעוניין להשאר עם ציוד פרטי - בהנחה שאתה יודע איך להגדיר אותו. מהניסיון שלי עם טכנאים של סלקום, אחד ברגע שהיה אצלו במחשב קו הלך, והשני נשאר והיה מוכן לעזור בהגדרה (לא היה צורך, אבל נשאר לראות שהכל עובד עם הציוד שלי).

פורסם
לפני 59 דקות, m1011409 כתב:

הנתב הקיים אצלי אכן מאוד דומה לנתב שבקישור שצירפת.

ככל שאני זוכר, אותו הנתב לכולם, אותו יצרן ואותו יבואן.

(נדמה לי שזה אקסל סולושנס) 

חיבור ישיר של סיב GPON

https://www.sagemcom.com/en/broadband-solutions/broadband-home-gateways-high-added-value/fiber

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עוד משהו. 

הראוטר של פרטנר גם מספק את הסחורה.

יש לי מהירות 600 מגה

ובכל הבית קולטים לפחות 250 מגה

אומנם לא בית גדול. דירה ממוצעת בבניין. אבל עם הראוטר של הוט זה אפילו לא היה קרוב לפריסה כזאת.

• מעניין 1

.

פורסם

גם אני התחלתי עם אנלימיטד. אח״כ הם הועברו להוט (בלי להודיע מראש, פשוט קיבלתי הודעה שאני לקוח הוט מעכשיו) אז ניצלתי את ההזדמנות שעברנו דירה והתחברנו לפרטנר. 

תנסה להתחבר עם מועדון כלשהו כמו אשמורת של המורים או משהו דומה בשביל לקבל מחיר טוב. במסגרת המבצע גם קיבלתי את המתאם בחינם והתקנה של נקודת רשת. מודם/ראוטר שלי עם תאימות לאינטרנט סיבים יש לי מתקופת אנלימיטד ונשארתי איתו. 

image.jpg

פורסם

לפני כחצי שנה עברה תקנה המאפשרת לחבר ציוד קצה מאושר ע"י נותן השירות,

אתה צריך לבדוק באתר הספקית שמודם-ראוטר שלך מופיע ברשימת ציוד הקצה המאושר ע"י הספקית, 

בהנחה וכן, הם מחוייבים לחבר ולאקטב אותו תחת הרשת שלהם,

יש כאלה שיערימו קשיים, אבל במקרה הזה, הוט, בזק דווקא זורמים יותר מאחרים עם ציוד קצה מאושר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.10.2024 בשעה 14:36, m1011409 כתב:

אתמול קיבלתי מסרון שמעלים לי את מחיר החבילה בכ 20₪ נוספים. התקשרתי לסלקום, אחרי תשובות לא ברורות ביקשתי לדבר עם מנהלת, חזרה אליי נציגה שמסרה כי החברה מעדכנת את המחירים וזאת זכותם, אין לה משהו טוב יותר להציע לי וזה מה יש ובמילים עדינות הסבירה לי שאני לא מעניין אותם כלקוח ואני מוזמן לעבור לחברה אחרת. 

חשבתי שרק אני מיוחד,גם אני קבלתי את הסמס המדובר (משלם 89,לפי הסמס 79,ויעלה ל99)

כבר "הכנתי" את עצמי למיקוח,בפועל שוחחתי עם נציג נחמד שאחרי 10דק קיבל אישור לתת לי 10שח הנחה\זיכוי,ככה שבפועל אמשיך לשלם בשנה הקרובה את אותם ה89 המדוברים

ניחוש שלי שהנציג\נציגה שדברת איתם בדיוק היו דקה מלהחתים כרטיס הביתה,וה"מנהלת" שעברת אליה,סה"כ עוד נציגה שבדיוק התחילה לעבוד (בוודאות לא מנהלת "אמיתית",מהסוג של "זה מה יש אדוני,ביי")

קיצור - שיטת מצליח,מעלים כי יכולים

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איתי סלקום היו פחות נחמדים (מסיבה לא ברורה האמת), באופן כללי נראה שכל פניה אליהם נענית ב"קודם כל לא".

בתאריך 15.10.2024 בשעה 11:07, shimta כתב:

לפני כחצי שנה עברה תקנה המאפשרת לחבר ציוד קצה מאושר ע"י נותן השירות,

אתה צריך לבדוק באתר הספקית שמודם-ראוטר שלך מופיע ברשימת ציוד הקצה המאושר ע"י הספקית, 

בהנחה וכן, הם מחוייבים לחבר ולאקטב אותו תחת הרשת שלהם,

יש כאלה שיערימו קשיים, אבל במקרה הזה, הוט, בזק דווקא זורמים יותר מאחרים עם ציוד קצה מאושר.

לכאורה כן. הראוטר שבבעלותי הוא מאושר על ידי אנלימטד (IBC) החברה שמספקת את התשתית, במקרה שלי גם של סלקום וגם של פרטנר. טכנאי של סלקום אפילו לא ניסה לחבר, אמר שלא ניתן וזהו (למרות שהשירות טוענים שהם יכולים לחבר כל ראוטר - אך הטכנאי התעקש שזה או ראוטר שלהם שהוא בדיוק מאותו דגם וחברה רק שזה דרכם או ראוטר שלא מקבל סיב ואז החיבור דרך מתאם סיב). 

ניסיתי בפרטנר והיום אף הגיע טכנאי - כמובן רק אחרי שבדקתי עם נציג המכירות של פרטנר, הסברתי לו בדיוק באיזה נתב מדובר (נתב שנרכש מאנלימיטד, שמקבל ישירות סיב ללא מתאם, כולל הדגם המדויק Sagemcom 5657Il), הנציג בדק עם המנהל שלו והחזיר מענה שמדובר בנתב מתאים ואין שום בעיה ויחברו אותי דרכו ואף יגדירו לי אותו. 

תיאמתי טכנאי, שרפתי לטובת זה חצי יום חופש, הגיע הטכנאי, בחור צעיר שבמשך כשעה וחצי ניסה להתקין ולא הצליח. ניסיונות לקבל מענה מגורמים טכניים לסייע לטכנאי לשוחח עם אנלימטד להכוונה לא העלו שום סיוע מצד הנציגים הטכניים בפרטנר.

019 בתורם טוענים גם הם, שכמובן שהם יכולים לחבר והם אפילו מוכרים נתב כזה, אך מציינים לצד זה שאם מסיבה כלשהי הטכנאי שלהם לא יצליח לחבר את הנתב שלי אז אני אצטרך לשלם להם עבור ביקור הטכנאי שלהם על קריאת שווא. 

לא מצליח להבין מה נסגר עם השירות של החברות בתחום הזה למען האמת.

• תוכן חדש...