Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאציה סנדרו סטפוואי החדשה- 120 אלף ש״ח.

yulianx

פוסטים מומלצים

לדעתי דאציה איבדו את זה, היתרון ברכבים היה שהם זולים עם תמורה לא רעה. הסטנדרט הנוכחית כבר יקרה כאשר המתחרות מודרניות יותר ולא יקרות בהרבה. ויש כמובן רכבי סופר מיני זולים יותר או באותו מחיר שגם מציעות יותר. חבל.

סנדרו החדשה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמחור גרוע של קרסו מוטורס, באירופה היא נמכרת בכמויות אדירות בכלל מחיר נמוך, רק פה היא כבר לא האופציה הזולה בקטגוריה או לכל הפחות קרובה מאוד למתחרות שלה שמאובזרות יותר ועם ציוני בטיחות גבוהים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בתקווה אוליי תגיע גם הדיזל ידני 6 הילוכים,בסוף תגיע רק האוטומט, וכמובן המחיר הגבוה.

עריכה אחרונה על ידי Oren_Barazani
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציון ריסוק לא התחשב הסטייה מנתיב שלא הייתה, אבל זה לא יעשה מהפכה בציון.

תמחור קרוב מדיי לסטוניק ולארונה בטח לא יעזור.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באירופה הפער במחיר בינה לבין סיאט ארונה הוא סביב ה-25 אחוז. רק בארץ ההבדל הוא 7% ואם גם להתחשב ב-0 קילומטר, הפער הוא כבר 1.2%. 

באמת שאתה צריך להיות על סמים קשים כדי להעדיף אותה על פני הארונה במצב הנוכחי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, ALX כתב:

@Oren_Barazani בדור הנוכחי של דאצ'יה סנדרו/לוגאן/ג'וגר וגם דאסטר אין יותר מנוע דיזל בהיצע, כך שאין לך למה להמתין.

דווקא ראיתי באתר דאצ'יה במפרט את הדאסטר בגירסת הדיזל 2x4,

עבורי לא רלוונטי אני מעדיף סופר מיני בעיקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבואן גומר את המותג.! דווקא בתקופה שהיא אולי הכי בעייתית בשוק הרכב, במחיר הזה לדעתי סיכוי ההצלחה הוא אפסי , הארונה של סיאט נמכרת ב125k  עם שילוב מנוע גיר עדיף, לא רואה מישהו שייבחר בדאצ'יה ב120k. וחבל כי המותג היה בעברו vfm מעולה, סתם השוואה קטנה ב2018 הסנדרו הרובוטית נמכרה ב63 אומנם לא הסטאפוואי , אבל עדיין זה מחיר שהיה נמוך  מרכב מיני, ונמוך  בעשרות אחוזים מהסופר מיני. אגב הסטאפוואי דיזל נמכרה בפחות מ80k לדעתי היה הדגם הכי מוצלח .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר מופרך לחלוטין של יבואן חמדן.

אחרי שקרסו הצליחו להעלים את רנו מהשוק זה כנראה גורלה גם של דאציה.

נראה שההתמקדות היא בתוצרת סין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי בעבר סטפאווי דיזל ידנית מהעבודה.

היה רכב מדליק, מרווח גחון שהביא אותי במילואים רמת הגולן אחרי הגיפים לתוך השטח והפתיע את כולם.

היתה נוחה מאוד בכבישים משובשים (זויות גלגול זוועה והתנהגות כביש מזעזעת), תצרוכת הדלק היתה מדהימה ואני עשיתי עליה ממוצע של 18 קמ לליטר.

מנוע ה1500 טורבו דיזל 110 כס היה מטוס על הגוף הקל הזה ובעליות לירושלים היא היתה מביכה משפחתיות גדולות .

היו לה הרבה פאקים ומוזרויות אבל כולם נסלחו לה כיוון שהיא היתה פשוט רכב לואו קוסט, וככזה היא היתה vfm מדהימה.

עכשיו היא רכב קוסט בלי הלואו, ופה המוזרויות של דאציה כבר לא נסלחות, אפילו מנוע הדיזל החזק נעלם וקיבלנו עוד מכונית צנומת מנוע וצנומת טורבו ובמקרה כזה גם צנומת כוכבי בטיחות.

פשוט חבל.

• אהבתי 8
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד היום אני עם הרכב הזה כרכב לימוד נהיגה. שקלתי לפני כמה חודשים להחליף אותו לדאסטר דיזל ידנית, אבל השילוב של מערכת האוריה הורידו אותי מהענין. לבנתים. מסכים עם כל מה שאמרת. ה-90 כ''ס הצנועים שלו נותים לבלבל. הרכב פשוט זריז ואוכל עליות קשות כאילו הן ירידות, צריכת הדלק שלו היא בגדר נס והאמינות שלו לא מביישת שום טויוטה. אם זאת, איכות החומרים לא טובה ועד עכשיו החלפתי מושב נהג (שפשות קרס) וידית לכיוון זווית משענת הגב (שנשברה)

הרכב עלה כחדש משהו כמו 77K שח בשנת 2018. ההשקעה הכי טובה שעשיתי בחיים אני חושב.

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...