Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם
אחרי שהצליחו לנקנק לי את הטויוטה, אני מחפש רכב חליפי לתקופה (מקווה של שנה ולא יותר, אם אצליח להתאושש כלכלית).
אני הנדימן, הייתה לי טויוטה סטיישן היברידית שעשתה כמעט כל מה שרציתי. המינוסים העיקריים שלה היו שאסור להתקין וו ושהיא נמוכה לאללה.
אני אמור לקבל מהביטוח כ 20-25 אלף ש"ח במקרה הטוב, אין לי תקציב נוסף.

מחפש המלצה לרכב שיתאים להנדי, סטיישן , טנדרון, משפחתית גדולה (לא 4 דלתות), קרוסאובר, מיניוואן וכד'.
הטיוטה ההיברידית קורצת, יכול לגרד שנתון של 14 נגיד, אבל אסור להתקין וו גרירה ואני מעדיף רכב שתהיה אפשרות להתקנה.
קפצו לי כל מיני רכבים מחיפוש כללי ביד 2 כדוגמת הפוקוס סטיישן, או קיה/יונדאי סטיישן (למרות שהבנתי שיש איתן בעיות מנוע/גיר/פנסים ראשיים).
בשיטוט על מדור הברלינגו, רובן עם ק"מ של מונית וזה די ברור כי לרוב זה "רכב עבודה" אבל בתכל'ס, אין לי בעיה עם רכב משפחתי מספיק גדול להסתובב עם ארבעה, חמישה ארגזי כלים וסולם.

מציין כי רוב הנסיעות שלי בתוך יישוב קטן יחסית ומדי פעם נסיעות ברדיוס של גג 40 ק"מ. חשוב לעניין צריכת הדלק, מזרקים, ממירים וכו הבולשיט האלו....

מודה מראש על המלצות לדגמים רלוונטיים!

עריכה אחרונה על ידי kangal

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

רשמת נסיעות קצרות בעיקר, אז שיקול הדלק פחות משמעותי,

ובכל מקרה - בתקציב שלך תצטרך להתפשר כך או אחרת.

מבחינת צריכת שמן, אני מכיר מקרוב ולאורך זמן 2 סובארו עם מנוע 2.0, פורסטר ו-XV

אוכלים שמן ברמה הגיונית לגמרי, מדובר ברכבים עם מעל 200 אלף ק"מ.

צריכת הדלק היא סביב 10 ק"מ לליטר אם אתה לא מתחרע על האוטו.

כך גם אצלי עם מנוע 2.5.  בערך ליטר שמן בין טיפולים שנתיים, כ-8K ק"מ

וצריכת דלק גם היא כמו במנועי ה-2.0 - כ-10 קמ"ל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...