Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יעקב כלפה כתב:

מצ"ב תמונה.

אני כמעט בטוח שזה הגיע בהתקנה עם הרכב, ולא התקנה חיצונית.

אני צריך לחטט בניירת.

תודה. זה נראה כמו חיישני רוורס. ובכל מקרה, אין שום סיכוי שזה מקורי מהיצרן. בהחלט ייתכן שהותקן עוד לפני המסירה - רוב ההתקנות המקומיות הן כאלה. איפה הדבר הזה מותקן בשגרה?

חזיר דיזל

פורסם
לפני 5 דקות, קורן בן אשר כתב:

תודה. זה נראה כמו חיישני רוורס. ובכל מקרה, אין שום סיכוי שזה מקורי מהיצרן. בהחלט ייתכן שהותקן עוד לפני המסירה - רוב ההתקנות המקומיות הן כאלה. איפה הדבר הזה מותקן בשגרה?

לא יודע מה יש לכם מחיישני רוורס. התלהבתם מהעיגול של מובילאיי?

חיישני רוורס מותקנים ליד המראה בחלק העליון של השמשה הקידמית.

בשיגרה זה מותקן בדיוק איפה שמותקן מובילאיי. פנימה יותר על הדשבורד מצד שמאל.

הוזזתי רק בשביל התמונה.

וסתם שאלת אגב, למה בעצם משנה אם זה מקורי מהחברה או לא? תכלס, מותקנת ברכב מערכת כזו...

פורסם

לא יודע מה זה המכשיר הזה, אבל אם זה הותקן בשנת 2011 זה היה הרבה לפני העידן בו ניתן בכלל לרשום את זה ברישיון הרכב. סוכן הביטוח שלך אמור לומר לך מה הדרישות והיכן אתה יכול לקבל אישור למערכת. 

פורסם

מצטרף לנאמר זאת על פניו מערכת בהתקנה מקומית ואם היא הותקנה בתחילת העשור הקודם לא היו מוסיפים את זה לרישיון בזמנו.

מניסיון דומה במשפחה עם מערכת AWACS בתחילת העשור הקודם.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 שעות, יעקב כלפה כתב:

אני עם רנו גרנד סניק 2011.

מותקנות ברכב מערכת להתקרבות לרכב מלפנים וגם סטייה מנתיב, (הגיע עם הרכב), ובכל זאת, ברישיון הרכב לא הן לא מופיעות, ולכן אינני זכאי להנחה בביטוח.. למה זה כך?

זה תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב או רק התראה ?

התראה לא נותנת נקודת זכות בחישוב רמת האיבזור הבטיחותי.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 13 דקות, רוןS כתב:

זה תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב או רק התראה ?

התראה לא נותנת נקודת זכות בחישוב רמת האיבזור הבטיחותי.

מובילאיי גם רק מתריע, ונותן הנחה בביטוח.

פורסם
לפני 13 שעות, יעקב כלפה כתב:

וסתם שאלת אגב, למה בעצם משנה אם זה מקורי מהחברה או לא? תכלס, מותקנת ברכב מערכת כזו...

לפי ההיגיון שלך אני יכול להזמין מעליאקספרס "מערכת התראה על שמירת נתיב ורכב מלפנים" ב19.99 ש"ח ולהצהיר שיש לי מערכת התראה ולצפות לקבל הנחה בביטוח, או בכלל לצפות שה"מערכת" הזו תעשה יותר מאשר אם הייתי מניח מלפפון על הדשבורד.

פורסם

אתה היד הראשונה של הרכב?

אני זוכר שראיתי קומבינה כזו ברכב יד שניה שבחנתי. 

התקינו חיישני רוורס בטמבון הקדמי וגרמו לזה שאם היו מעבירים לניוטרל אז החיישנים היו פועלים (סוג של חיישני חניה קדמיים). 

אולי זה על אותו רעיון רק שעובד תמיד ולא רק בניוטרל. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לא חושב שמנסים להפוך אותו למשוגע, אלא מנסים להסביר לו שזה מיותר ושיש הבדל עצום בין המוצרי ישראבלוף המגוכחים האלו לבין מערכות מקוריות מהיצרן.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Fraysa כתב:

לא חושב שמנסים להפוך אותו למשוגע, אלא מנסים להסביר לו שזה מיותר ושיש הבדל עצום בין המוצרי ישראבלוף המגוכחים האלו לבין מערכות מקוריות מהיצרן.

אנשים חוזרים שוב ושוב על הטענה המטופשת שזה חיישני רוורס, כאילו שנולדתי שלשום בבוקר, ואני צריך להסביר להם למה הם מבלבלים את המוח. עד שבא חכם אחד. סוף סוף.

לא יודע על איזה ישראבלוף אתה מדבר.

זה מוצר שעושה את אותה העבודה, וביעילות מושלמת, בדיוק כמו המובילאיי שיש לך באוטו.

ולקינוח; https://car.cma.gov.il/

כאן כתוב שהמערכת הזו מאושרת, ונותנת זיכוי להנחה בביטוח.

הבעיה היא שבגלל שלא ידעתי עד היום שזה מקנה לי את ההנחה, אזי לא שמרתי את הניירת. פניתי לאייווקס, מקווה שיוכלו לספק לי את המסמכים הרלוונטיים.

עריכה אחרונה על ידי יעקב כלפה
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

מ 2011 לא קיבלת בכלל הנחה?

גם בהתקנה ההנחה היא ל-3 שנים לא לכל הזמן 

https://www.gov.il/he/pages/nohal_151_maarahot_betihut

3 שנים בטסט. ובביטוח, כל החיים.

אציין, הרכב ברשותי רק 5 שנים.

ואכן, לא ידעתי שהמערכת הזו מקנה לי הנחה בביטוח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...