Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, יעקב כלפה כתב:

וביעילות מושלמת, בדיוק כמו המובילאיי שיש לך באוטו.

כן, כי מובילאיי זו ממש פסגת הטכנולוגיה שפועלת ביעילות מושלמת...

פורסם
לפני 16 שעות, יעקב כלפה כתב:

לא יודע על איזה ישראבלוף אתה מדבר.

זה מוצר שעושה את אותה העבודה, וביעילות מושלמת, בדיוק כמו המובילאיי שיש לך באוטו.

לי אין מובילאיי באוטו, יש לי מערכת בטיחות מקורית שהגיעה מהיצרן. אני לא חסיד שלהן, אבל אני יכול להמר שהיא תפעל משמעותית טוב יותר טוב מה״יעילות המושלמת״ של המוצר שלך.

וכן, ישראבלוף. נהגתי ברכבים (שאינם שלי) עם מערכות של AWACS ומובילאיי. זה נבלה וזה טרפה. אך אם זה מסייע לך - מה טוב. ממליץ פשוט לנסוע בלי טלפון ולהתרכז בנהיגה במקום זאת. 

2016 BMW M235i.

פורסם

המערכת הזו לא מקורית ולא הותקנה על ידי היצרן - ואני מוכן להמר שהיא לא הותקנה גם על ידי היבואן ב 2011. היא ככל הנראה הותקנה על ידי אחד מהבעלים הקודמים של הרכב כשאיוואקס רק יצאו לשוק.

כך או אחרת, עד כמה שאני יודע כדי לקבל הנחה בביטוח צריך הוכחה שהיא מותקנת, ולדעתי אישור ממתקין מורשה שלהם/מתקין שעובד עם הביטוח יספיק על מנת להוכיח את זה, כיון שבביטוח שואלים האם מותקנת מערכת כזו ולא האם היא רשומה ברישיון הרכב.

זו שאלה שמאוד פשוט לענות עליה, טלפון לחברת הביטוח יספק תשובה.

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...