Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוקל לקנות ניסאן סנטרה שנת 2021

אני נוסע בערך 10k בשנה, וזה רכב שני(תקציב 75)

השאלה אם למישהו יש ניסיון עם הרכב - 

האם הוא מומלץ לקניה ,האם הוא אמין, או שיש תקלות ידועות

תודה מראש

פורסם

הדגם הזה מ2020 הוא סבבה , מנוע מוכר ואמין מאוד, גיר רציף משופר שגם הוא אמין בניגוד לגירים שהיו בעבר (ממה שיודעים ב4 שנים שהוא על הכביש) . הרכב בסך הכל די נוח ומאובזר במה שצריך, שוק לא הכי חזק ולכן אפשר למצוא במחיר סביר. 

פורסם

2021 זו הצורה החדשה ומנוע 2000 נכון?

יש לי את הדגם הזה מליסינג, 2022.

רכב מצויין, מרווח ומאובזר כולל עם מערכות בטיחות באופן יוצא מן הכלל כנראה כי יש רק רמת גימור אחת אז היא כוללת הכל, אפילו בלימה אוטונומית בנסיעה לאחור.

יותר מרווחת מהקורולה שהיתה לי, ופחות זריזה מהאוקטביה שהייתה לי, אבל נוחה מאד ושקטה.

צריכת הדלק… כאן זה קצת מצחיק… ממש כמו שתי מכוניות שונות במכונית אחת.

מחוץ לעיר חסכונית מאד, ממוצע בנסיעה רגועה חיפה ירושלים וחזרה באזור 21-22 ק״מ לליטר, תלוי בפקקים וסגנון נהיגה, אבל בתוך העיר ובמיוחד בחיפה, זה רכב אמריקאי צמא…

שורה תחתונה - אני מאוד נהנה מהרכב.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...