Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכבי אופנוע שנצמדים לרכבים וגורמים למערכת הבטיחות להשתגע

-UC-

פוסטים מומלצים

קורה בעיקר בערים צפופות כאשר אני ראשון ברמזור. אופנוע נעמד לפני ומאוד נצמד לרכב מה שגורם למערכות הבטיחות לצפצף ללא הפסקה.

אז אני נאלץ לכבות את המערכות בטיחות (אבל אז לא יודע אם יש עוד אופנוע שנצמד אלי מכיוון אחר) או להזיז את הרכב לזווית שונה.

מטריף אותי החוסר מודעות שלהם.

מה אתם עושים במצבים כאלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כאופנוען לימדת אותי משהו חדש, לא שיש ממש משהו לעשות עם זה. 

וכמו שאמרו, יש מספיק על מה להתעצבן בכביש. 

אם כי, אני מאלו שדווקא שומרים מרחק מרכבים עומדים ברמזור, פחות בא לי שמישהו יתחיל לנסוע עליי כי צפצפו לו והוא נלחץ ולחץ על הגז כשהפרצוף עוד בטלפון. אה כן... ועדיין הרמזור אדום. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, -UC- כתב:

קורה בעיקר בערים צפופות כאשר אני ראשון ברמזור. אופנוע נעמד לפני ומאוד נצמד לרכב מה שגורם למערכות הבטיחות לצפצף ללא הפסקה.

אז אני נאלץ לכבות את המערכות בטיחות (אבל אז לא יודע אם יש עוד אופנוע שנצמד אלי מכיוון אחר) או להזיז את הרכב לזווית שונה.

מטריף אותי החוסר מודעות שלהם.

מה אתם עושים במצבים כאלו?

איזה רכב יש לך? בטח סיני. למה המערכת מצפצת אם אתה עומד ראשון ברמזור? אני גם אופנוען וגם נוהג על רכב עם מערכת בלימה אוטונומית ולא ניקתלתי בבעיות עם אופנועים.

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל המכוניות זהות ולא כל המערכות שוות, יש מכוניות עם מערכות שמיד מצפצפות ולא מפסיקות גם בעמידה ויש כאלה שנותנות התראה ראשונה קולית וא"כ רק סימון העצםהקרוב לאוטו. בקיצור תלמד איזו מערכת יש לך ומה טווח העבודה של ותנסה להבין/להתגבר על העצבנות שלך במצבים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, FoxLight כתב:

איזה רכב יש לך? בטח סיני. למה המערכת מצפצת אם אתה עומד ראשון ברמזור? אני גם אופנוען וגם נוהג על רכב עם מערכת בלימה אוטונומית ולא ניקתלתי בבעיות עם אופנועים.

הונדה גאז.

תתפלא שדווקא בסיני שיש בבית זה לא קורה.

לפני 13 שעות, dj_dani כתב:

כאופנוען לימדת אותי משהו חדש, לא שיש ממש משהו לעשות עם זה. 

וכמו שאמרו, יש מספיק על מה להתעצבן בכביש. 

אם כי, אני מאלו שדווקא שומרים מרחק מרכבים עומדים ברמזור, פחות בא לי שמישהו יתחיל לנסוע עליי כי צפצפו לו והוא נלחץ ולחץ על הגז כשהפרצוף עוד בטלפון. אה כן... ועדיין הרמזור אדום. 

מקווה שכמוך ילמדו עוד רבים.

לפני שעתיים, Supertigre כתב:

אני מניח שאלו חיישני החניה הקדמיים, זה משהו שעקרונית אמורים לכבות בנסיעה רגילה ולהפעיל רק כאשר באמת צריך.

לא אמורים לכבות מערכות בטיחות בשום שלב מהסיבה שאולי לא נזכור להדליק אותן.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, dj_dani כתב:

אתה מוכן להיות האופנוען היחיד שעומד לפני ברמזור? 

אגב ממה ששמתי לב, אלו שרוכבים על האופנועים הגדולים הם הרבה יותר מודעים לסביבה, אלו פחות מפחידים אותי על הכביש. דווקא אלו על הקטנים (קטנועים קוראים להם?) לא יודעים מה קורה איתם, עוקפים /  עוצרים כאוות נפשם בלי לעכל את זה שיש מאחוריהם / לפניהם נהגים מופתעים בכלים של מעל טון לפחות ובמהירות שלא תמיד יהיה שייך לעצור בזמן...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע ואם עובר הולך רגל קרוב לרכב העומד ברמזור, זה גם מצפצף?

מוזר בחיים לא נתקלתי בזה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, ניקו פ. כתב:

כן, ככה זה אצלי בatto 3. אם הולך רגל נצמד לי לרכב החיישן מתחיל לצפצף עד שהוא ממשיך הלאה. במצב P החיישנים לא יפעלו, אבל על D או R זה אמור לפעול, לזה זה מיועד.

• רעיון טוב! 1

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, ניקו פ. כתב:

כן

אם מישהו מתקרב לרכב מכל כיוון, לא משנה אם אני ב-R או D אז יש צפצוף.

הבעיה שנצמדים לרכב בלי לשמור מרחק ואז הצפצוף לא פוסק.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, לב טוב כתב:

אתה מוכן להיות האופנוען היחיד שעומד לפני ברמזור? 

אגב ממה ששמתי לב, אלו שרוכבים על האופנועים הגדולים הם הרבה יותר מודעים לסביבה, אלו פחות מפחידים אותי על הכביש. דווקא אלו על הקטנים (קטנועים קוראים להם?) לא יודעים מה קורה איתם, עוקפים /  עוצרים כאוות נפשם בלי לעכל את זה שיש מאחוריהם / לפניהם נהגים מופתעים בכלים של מעל טון לפחות ובמהירות שלא תמיד יהיה שייך לעצור בזמן...

ממש לא נכון. הם עושים את זה אחרת. נניח, משתחלים במהירות גבוהה, עוקפים על קו הפרדה רצוף וכד'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 48 דקות, -UC- כתב:

הבעיה שנצמדים לרכב בלי לשמור מרחק ואז הצפצוף לא פוסק.

מעצבן, אבל אין מה לעשות, החיישנים מיועדים בדיוק לזה והולך הרגל או רוכב האופנוע 99.9% שהוא לא מודע לזה בכלל. 

כשזה קורה לא אני פשוט מכבה את החיישנים עד שהרמזור מתחלף לירוק או עד שהבנאדם זז.

לפני 42 דקות, sperial כתב:

הם עושים את זה אחרת.

מי זה הם? האלו אם הכלים הכבדים? אני מרגיש איתם יותר בנוח, הם לא יעקפו לדוג' עד שיוודאו ש'קלטתי אותם'. 

קח לך דוגמא משבוע שעבר, אני יורד מירושלים הביתה לבית שמש, קצת לפני שער הגיא, לפני שאני לוקח ימינה לכביש 38 אני קולט רוכב אופנוע 'גדול' מאחורי מימין, היה נראה עליו שהוא מחכה לעקוף אותי מימין / על השול, והוא חיכה - הוא לא התפרץ, בדק מה הצעד הבא שלי. הבנתי שהוא רוצה לעקוף אותי ואותתי ימינה כדי שיבין שאני בדרך לשם, הוא מיד פנה לצד שמאל שלי ועקף אותי משמאל. 

יומיים אחרי זה באחת מערי גוש דן אני מגיע לצומת לקחת ימינה, רואה מאחורי רוכב אופנוע 'קטן' ואני מאותת ימינה כאומר - אתה רוצה לעקוף אותי? בכיף, אבל בבקשה מצד שמאל כי אני פונה ימינה.

זה לא עזר למטומטם שמאוד מיהר, כשאני כבר בתוך הצומת באמצע לפנות הוא חותך אותי מימין ממהר לצומת הבא אולי שם הוא יצליח למות. 

יש ילדים ויש אנשים, זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 3

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...