Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל לאדם שיש לו יכולת כלכלית לקנות אופנוע גדול יש לו קצת יותר אינטליגנציה והוא גם יודע לקרוא כביש והחיים שלו חשובים לו יותר

את הצד השני של המשוואה תראה אצל שליחי וולט ושות' 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, -UC- כתב:

הונדה גאז.

תתפלא שדווקא בסיני שיש בבית זה לא קורה.

החדשה או הישנה?
מוזר כי יש לנו הונדה סיוויק דור קודם ואף פעם לא היה לי שום בעיה עם אופנועים עומדים לפני ברמזור.

פורסם (נערך)

רוצה דוגמאות? הנה כמה

1. אותו אופנוען שהשכרתינבשרשור אחר - שעשה וילי בין רמת ישי לתומת נהלה משמאל לקו הפרדה רציף, יותר מזל משכל שהצלחתי לחמוק.

2. טראומה רבת שנים - דרך רבא חושי ליד רמת גולדה בחיפנ. דו מסלולי, דו נתיבי עם מדרכה מימין ואי משמאל גבעה עם עיקול ימינה, מהירות מותרת 60 קמ"ש. אני עוקף רכב ורוצה לחזור ימינה, המראה נקיה. בתחילת תנועת ההגה קולט משהו - אופנוע כבד, מהירות שאני מעריך 120-140 קמ"ש, עוקף את הרכב הנעקף מימינו. שימו לב, מבחינתי מוסתר על ידי רכב, עיקול ושיא של גבעה. אם לא הייתי במקרה עם זוית העין במראה היו מגרדים אותו במרחק 100 מ'.

3. טרי מאתמול. דרך ההגנה בחיפה, דו מסלולי תלת נתיבי.ף ( ת"צ ימני) אני באמצעי (הימני שאינו נת"צ במהירוה המותרת. במרחק לא יותר משני מטר לפני, בשמאלי, רכב במהירות דומה (עומס תנועה). שני אופנועים כבדים, מהירות כמה עשרות קמ"ש יותר גבוהה, עוקפים אותי משמאל, משתחלים בינינו כדי לעבור לימני, וטסים לעבר האופק תוך זגזוז נוסף.

4. שוב ארוע מהזכרון - פקק בכביש 2 צפון. אופנוען שזמן לא רב קודם עקף אותי במהירות גבוהה מאוד בין הנתיבים שוכב מת אחרי שפגע מאחור בטנדרון (זמן לא רב אם מחסרים את נזמן הלא מועט בפקק).

אני לא קןנה א זה שרוכבי אופנועים כבדים הם אנשים אחראיים. נוסעים במהירויות לא סבירות ומתמרנים בלי התחשבות בתנועה ובקושי לראות אותם.. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מממ... אולי הסיבה לכך היא האוכלוסיה? אתה גר בצפון, נכון?... 

אני מכיר גם מכיר כאלו ש'משתוללים' בכבישים היפים מסביב לבית שמש, הם נוסעים לפעמים בקבוצות (אחד הדברים היפים, תהנו🙏) אבל מהנסיון שלי איתם הם לא יסכנו אחרים בשביל ההנאה שלהם. כשהם יגיעו לעקוף רכב הם יאטו, יחכו שהנהג ישים לב אליהם ולפעמים גם יעזרו לנהג לראות אותם אם איזה 'וורררם' טוב, אבל לא יחתכו אותו בפרעות. 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מעניין 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 9 שעות, לב טוב כתב:

אתה מוכן להיות האופנוען היחיד שעומד לפני ברמזור? 

אגב ממה ששמתי לב, אלו שרוכבים על האופנועים הגדולים הם הרבה יותר מודעים לסביבה, אלו פחות מפחידים אותי על הכביש. דווקא אלו על הקטנים (קטנועים קוראים להם?) לא יודעים מה קורה איתם, עוקפים /  עוצרים כאוות נפשם בלי לעכל את זה שיש מאחוריהם / לפניהם נהגים מופתעים בכלים של מעל טון לפחות ובמהירות שלא תמיד יהיה שייך לעצור בזמן...

אופנועים זה הילוכים. קטנועים אוטומט

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, דובצע כתב:

אופנועים זה הילוכים. קטנועים אוטומט

לרוב כן, אבל לא בהכרח.

יש אופנועים אוטומטיים, והאמא של כל הקטנועים (וספה) הייתה עם קלאץ' והילוכים.

האבחנה המקובלת היא שבקטנוע אין חציצה בין הברכיים,

ובאופנוע יש את מיכל הדלק (או דמוי מיכל) כנקודת אחיזה נוספת בין הגוף למכונה עם הברכיים.

• אהבתי 1
פורסם

לגבי זהירות הרוכבים

אני מחלק את זה ל3

1. שליחים הכי מסוכנים

2. צעירים על קטנועים או אופנועי ספורט כבדים

3. מבוגרים על אופנועי מנהלים

מ1ו2 אני מפחד

פורסם
לפני 19 שעות, FoxLight כתב:

החדשה או הישנה?
מוזר כי יש לנו הונדה סיוויק דור קודם ואף פעם לא היה לי שום בעיה עם אופנועים עומדים לפני ברמזור.

2019

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, א.ד.מ. כתב:

לגבי זהירות הרוכבים

אני מחלק את זה ל3

1. שליחים הכי מסוכנים

2. צעירים על קטנועים או אופנועי ספורט כבדים

3. מבוגרים על אופנועי מנהלים

מ1ו2 אני מפחד

0. סינים על אופניים בדרך לעבודה. בד"כ זה גם בשעה מוקדת אז מניחים שאין אף אחד על הכביש. אין אצלם רמזור אדום.

עריכה אחרונה על ידי taranta
פורסם
לפני 5 שעות, -UC- כתב:

2019

אז זה עוד הדור הישן של ההמערכת של הונדה, בחדשים אין את הבעיה הזאת. בסיוויק של אותה השנה היה עוד מ2017 את המערכת החדשה יותר(היום יש אפילו יותר מעודכנת)

פורסם
בתאריך 17.7.2024 בשעה 18:37, sperial כתב:

רוצה דוגמאות? הנה כמה

1. אותו אופנוען שהשכרתינבשרשור אחר - שעשה וילי בין רמת ישי לתומת נהלה משמאל לקו הפרדה רציף, יותר מזל משכל שהצלחתי לחמוק.

2. טראומה רבת שנים - דרך רבא חושי ליד רמת גולדה בחיפנ. דו מסלולי, דו נתיבי עם מדרכה מימין ואי משמאל גבעה עם עיקול ימינה, מהירות מותרת 60 קמ"ש. אני עוקף רכב ורוצה לחזור ימינה, המראה נקיה. בתחילת תנועת ההגה קולט משהו - אופנוע כבד, מהירות שאני מעריך 120-140 קמ"ש, עוקף את הרכב הנעקף מימינו. שימו לב, מבחינתי מוסתר על ידי רכב, עיקול ושיא של גבעה. אם לא הייתי במקרה עם זוית העין במראה היו מגרדים אותו במרחק 100 מ'.

3. טרי מאתמול. דרך ההגנה בחיפה, דו מסלולי תלת נתיבי.ף ( ת"צ ימני) אני באמצעי (הימני שאינו נת"צ במהירוה המותרת. במרחק לא יותר משני מטר לפני, בשמאלי, רכב במהירות דומה (עומס תנועה). שני אופנועים כבדים, מהירות כמה עשרות קמ"ש יותר גבוהה, עוקפים אותי משמאל, משתחלים בינינו כדי לעבור לימני, וטסים לעבר האופק תוך זגזוז נוסף.

4. שוב ארוע מהזכרון - פקק בכביש 2 צפון. אופנוען שזמן לא רב קודם עקף אותי במהירות גבוהה מאוד בין הנתיבים שוכב מת אחרי שפגע מאחור בטנדרון (זמן לא רב אם מחסרים את נזמן הלא מועט בפקק).

אני לא קןנה א זה שרוכבי אופנועים כבדים הם אנשים אחראיים. נוסעים במהירויות לא סבירות ומתמרנים בלי התחשבות בתנועה ובקושי לראות אותם.. 

חבל שאתה משחיר ציבור שלם בסוף ההושעה שלך. 

פורסם

מן הסתם זה הדדי, הרי אנחנו שומעים כל הזמן על ה״פחיות״ שאינן מתחשבות.

רוכבי האופנועים הכבדים מפחידים אותי, האנרגיה האצורה בכלים הכבדים האלה במהירות גבוהה עצומה, ובמהירויות אלה יש בעיה חמורה של נראות.

סע לארצות תרבות, האופנועים יעמדו בשורה בין המכוניות ולא יזגזגו לראש הטור. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 46 דקות, sperial כתב:

סע לארצות תרבות, האופנועים יעמדו בשורה בין המכוניות ולא יזגזגו לראש הטור. 

ארצות הברית התכוונת? כי רק שם זה קורה.

פורסם

אירופה. אתה עומד באיזה פקק אינסופי במדינה דוברת גרמנית (ולא רק), מאחוריך אופנוע כבד, ולא עולה בדעתו לפצל נתיבים. דווקא בחלק ממדינות ארה״ב זה מותר.

פורסם

אין לי שום בעיה שיזגזגו לראש התור כל עוד הם עושים את זה בצורה בטיחותית ולא לוקחים מקום של מישהו אחר.

בא לי לזרוק מהכביש אופנוען שעוקף ברמזור ואז נעמד באמצע התור ומעכב אחרים.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...