Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה צריך לעלות החלפת ציריות קומפלט בשניי הצדדים בבלנו 1996 במוסך לא של החברה?

אני מחולון ואשמח לשמוע הצעות למוסך טוב ואמין באיזור

תודה ויום טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ציריות חלופיות +אחריות לאיזה 4 -5 חודש לא צריך לעלות לך יותר מ250 ש"ח לצד יש הרבה מוסכים בחולון להמליץ על אחד סע לאדמונד ברחוב הסתת הוא לא יקרן טלפון :03-6500613 תבקש את אדמונד

מקווה שעזרתי ביי.

אני מאמין ואתם

פורסם
ציריות חלופיות +אחריות לאיזה 4 -5 חודש לא צריך לעלות לך יותר מ250 ש"ח לצד יש הרבה מוסכים בחולון להמליץ על אחד סע לאדמונד ברחוב הסתת הוא לא יקרן טלפון :03-6500613 תבקש את אדמונד

מקווה שעזרתי ביי.

250 ש"ח לצד זה כולל גם עבודה+מע"מ ?

כמה זמן צריך בערך לקחת טיפול כזה במוסך?

ציריות חלופיות מומלצות במקרה הזה ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

+ - המחיר כולל עבודה אז 300 ש"ח לצד כולל עבודה זה לוקח כמה שעות לא כל היום .

עכשו צירייה חלופית היא ציריה משופצת אם אחריות לכמה חודשים טובים -צירייה חדשה עולה פי שתיים

לא שווה.

לך על חלופי תישמע לי אין מה להפסיד תיסע לאדמונד אם אתה רוצה אני יעזור לך בטלפון דודו 0509988883 דרך אגב יש לך פילטר פתוח אגזוז משהוא משופר ברכב.

אני מאמין ואתם

פורסם
כמה צריך לעלות החלפת ציריות קומפלט בשניי הצדדים בבלנו 1996 במוסך לא של החברה?

אני מחולון ואשמח לשמוע הצעות למוסך טוב ואמין באיזור

תודה ויום טוב לכולם

במוסך מורשה (יבואן) מסויים של סוזוקי שאני מכיר, אני יודע בוודאות שמחליפים תמיד לפעמון ח-ד-ש.

ייתכן והניסיון שלהם עם המשופצים לא משהו. בכל מקרה - אני בעד חדש (מניסיון).

אגב, שים לב לגומיות של הציריות לעיתים קרובות, בבאלנו יש להן נטיה להקרע דיי מהר (ולכן יש ביקוש ער לפעמונים עבור באלנו :D :D :D)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עכשו צירייה חלופית היא ציריה משופצת אם אחריות לכמה חודשים טובים -צירייה חדשה עולה פי שתיים

לא שווה.

לך על חלופי תישמע לי אין מה להפסיד תיסע לאדמונד אם אתה רוצה אני יעזור לך בטלפון דודו 0509988883 דרך אגב יש לך פילטר פתוח אגזוז משהוא משופר ברכב.

שלום.

מי אמר שצריות חלופיות הם משופצות אתה כותב שטויות!!!

יש אפשרות לרכוש צריות אכן משופצות (לא מומלץ) אבל לפעמים אין ברירה.

יש צריות חלופיות חדשות שהם טובות ואין איתם בעיות.

ויש אפשרות לקנות חדשות מקוריות אבל לא מצדיקות את המחיר שלהם.

אים תרצה עזרה תיפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא שווה.

לא אין לי שום דבר משופר ברכב, למה זה קשור לציריות?

צריך להזמין תור מראש אצל אדמונד או פשוט להגיע בבוקר והוא כבר יקבל אותי?

ציריות חלופיות יש בדר"כ תמיד במלאי במוסכים? או שאני צריך קודם לדבר אם אדמונד בטלפון

ולהסביר לו את הבעיה ובאיזה רכב מדובר?

הגומיות שמכסות את הציריות ששומרות על הגריז כלולות במחיר כאשר מחליפים ציריות כבר, אז

על הדרך מחליפים גם אותם? או שאם הם במצב טוב ולא קרועות אז לא צריך להחליף אותם גם

במוסך אצל אדמונד יש אפשרות לישאר ליד הרכב בזמן הטיפול ?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...