Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופציה של לוותר לא צריכה בכלל לעלות על הפרק.. אם הבנאדם עבריין סדרתי או לא עבריין זה לא משנה. במקרה הספיציפי הזה מדובר בהשגת גבול של אדם שלא מורשה ולא הורשה לו להיכנס לחניון הזה ולהשאיר בו שום דבר. כל המדינה הזו נראת כמו שהיא נראת בגלל אנשים כאלו שמוותרים להם פעם אחר פעם על עברות כאלו ואחרות כי אין כוח או רצון להתעסק איתם.. אז היום זה בקטנה רק חניה, מחר זה לעבור באדום.. בקטנה.. מחרתיים.. מה? והמשטרה שלנו זה בכלל בזיון (ואני מתאפק להוציא את הנושא מהקשרו).

שורה תחתונה - לפעול בכל הדרכים החוקיות להעיף אותו מישם ולהתייעץ עם עורך דין שמבין בנושא להבין מה דרך הפעולה הנכונה. לא הייתי חורג מגבולות החוק.. אחרת מה אתה שונה ממנו? גם אם זה "בקטנה".

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 4

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 54 דקות, דניאל1983 כתב:

לא

כול ה6 שנים שהוא היה גר בדירה מתחתי, תמיד על כול דבר הכי קטן הייתי מזמין לו משטרה. הוא גם היה במעצר כמה פעמים בזכותי. 

ברגע שהוא הבין שזה מה שיהיה, הפך לבן אדם הכי שקט בבניין. כשהיה רואה אותי במעלית, פחד להיכנס.

היה עובר לצד השני של הכביש.

כנראה כול השנים פחד לעשות לי משהו עד היום האחרון, שבו החליט לחתוך צמיג.

בן אדם מגעיל.

לי יש חניה פרטית, אבל כשבאים אלי חברים או קרובי משפחה, למשל בחגים, בגלל שהחניה תפוסה, יש יותר סיכוי שלא יהיה להם מקום.

אם אחרי כל מה שעשית לו הוא נהיה שקט כמו בובל'ה, ורק ביום האחרון "תפס ביצים" , תיכנסו בו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה כאב ראש לא קטן, ורק הועד החוקי יכול לטפל בזה:
לתעד את הפניות והשיחות ואם יש איומים מצידו זה עוד יותר טוב ואז לפנות למשטרה על השגת גבול (הם מבקשים תיעוד).
לאחר מכן, לוקחים עורך דין ומוציאים בקשה לצו הרחקה שלו מהבניין.

לנו אישית עזר תלונה במשטרה + מכתב מעורך דין שמציע לו יפה מאוד שכדאי לו להתרחק מהבניין.

פורסם
לפני 5 דקות, שביט כתב:

אם אחרי כל מה שעשית לו הוא נהיה שקט כמו בובל'ה, ורק ביום האחרון "תפס ביצים" , תיכנסו בו

מה שמצחיק שכול פעם שהייתי מתלונן, התיק היה מגיע לחוקרת צעירה שכנראה בת 20+ אבל נראית כמו ילדה בת 15.

היא סיפרה לי שבאחת הפעמים הם עצרו אותו לכמה שעות בתא מעצר ושמו לו אזיקים.

מיד אחרי שאזקו אותו הוא התחיל לבכות ולהתחנן שישחררו אותו, ושהוא בחיים לא יתקרב אלי, ממש התחילה אצלו פאניקה היסטרית כמו אצל ילדים קטנים אחרי שמענישים אותם

• אהבתי 1
פורסם

לכל אלה שטואנים שזה לא מפריע, איך תגיבו אם השכן היה משאיר כל יום ארגז עם זבל (לא מסריח ולא נוזל) מול המעלית כך שהוא לא מפריע לאף אחד?

הבן אדם קנה נכס עם X חניות אורחים שמתמלאות. למה שהן יתמלאו יותר מהר כי מישהו החליט לגנוב להם חניה אחת?

אולי אני אבוא אליכם הביתה לשבת בסלון כשאתם לא בבית?
הרי ממילא אתם לא משתמשים בו.

• אהבתי 9

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

בשביל זה אתה צריך להיות עוסק מורשה, להחזיק מערכת בילינג, לעשות ביטוחים ולהיכנס להוצאות שיותר זול כבר לשכור לו חניה במקום אחר על חשבונך

לטכנאי דודים שבא אלי אין מערכת בילינג, כמו שאין לו מחלקת שימור לקוחות.

מבחינת ביטוח, אני לא רואה איך דברים משתנים כתוצאה מזה שתלית שלט?

ולגבי עוסק מורשה, אני מניח שאתה צודק אבל באיזה שלב הוא יעביר לך כסף?

אם הגעת למצב שהוא משלם לעו״ד, העו״ד יוציא לו קבלה ואם המשיח הגיע והוא מתקפל ומוכן לשלם לך ישירות, אז אתה מוותר לו על החוב בתמורה לחתימה שלו על התחייבות שהוא ו/או מישהו מטעמו לא נכנס לשטח הבניין עם כל דבר שיש לו גלגלים.

הרעיון הוא לגרום לו להפסיק לחנות שם, לא להקים עסק.

להצית לו את הרייזר זה כנראה יותר קל, אבל אופציה חוקית אחרת אני לא רואה.

וכמו שאמרתי, אני לא עורך דין ויש מצב שחוקית כל מה שכתבתי הוא שטויות, הייתי שמח לשמוע הערות של עו״ד בנושא.

פורסם
לפני 1 דקה, stx כתב:

לטכנאי דודים שבא אלי אין מערכת בילינג, כמו שאין לו מחלקת שימור לקוחות.

מבחינת ביטוח, אני לא רואה איך דברים משתנים כתוצאה מזה שתלית שלט?

ולגבי עוסק מורשה, אני מניח שאתה צודק אבל באיזה שלב הוא יעביר לך כסף?

אם הגעת למצב שהוא משלם לעו״ד, העו״ד יוציא לו קבלה ואם המשיח הגיע והוא מתקפל ומוכן לשלם לך ישירות, אז אתה מוותר לו על החוב בתמורה לחתימה שלו על התחייבות שהוא ו/או מישהו מטעמו לא נכנס לשטח הבניין עם כל דבר שיש לו גלגלים.

הרעיון הוא לגרום לו להפסיק לחנות שם, לא להקים עסק.

להצית לו את הרייזר זה כנראה יותר קל, אבל אופציה חוקית אחרת אני לא רואה.

וכמו שאמרתי, אני לא עורך דין ויש מצב שחוקית כל מה שכתבתי הוא שטויות, הייתי שמח לשמוע הערות של עו״ד בנושא.

טכנאי דודים עובד לפי הזמנה, בא אליך הביתה וגובה תשלום. אתה תחזיק ש.ג. בחנון או שתנחש מתי בא?

ואיך תוכיח את זה?

וכשאתה חניון בתשלום וייגרם נזק לרכב שלי אתבע אותך. הרי שילמתי לך על זה שתספק לי חניה בטוחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 שעות, דניאל1983 כתב:

נגרר גדול של רייזר

כמה עולה כזה דבר?

שווה לבדוק.

צלם את זה, פרסם ברבע מחיר בכל האתרים האפשריים ושים את הטלפון שלו במודעה.

אל תשכח לציין כל מיני פרטים במודעה שזה יראה שהוא ממש רוצה למכור.

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

טכנאי דודים עובד לפי הזמנה, בא אליך הביתה וגובה תשלום. אתה תחזיק ש.ג. בחנון או שתנחש מתי בא?

ואיך תוכיח את זה?

נקודה טובה, אבל להוכיח שחנו לו בחנייה הוא יצטרך בכל מקרה, בכל דרך חוקית שהוא יבחר, גם אם הוא הולך למשטרה.

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

וכשאתה חניון בתשלום וייגרם נזק לרכב שלי אתבע אותך. הרי שילמתי לך על זה שתספק לי חניה בטוחה.

במאה אחוז מהחניונים שאני מכיר כתוב במפורש שהמחיר הוא רק עבור החניה ולא מכסה נזק/גניבה וכו׳.

פורסם
לפני שעתיים, דניאל1983 כתב:

איך זה יעזור?

חשבתי להוסיף במקביל למנעול שלו עוד מנעול שלי.

כדי שהוא יצטרך כול פעם לנסר אותו

קצת אפוקסי בחור של המפתח של המנעול שלו והוא יצטרך לנסר לעצמו.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 דקות, taranta כתב:

קצת אפוקסי בחור של המפתח של המנעול שלו והוא יצטרך לנסר לעצמו.

אתה כנראה צעיר ולא זוכר את הגפרורים עם הדבק מגע בסנדלי דנוור של עיריית תל אביב.

פורסם

אתה יכול גם להעלים לו את לוחית הרישוי. שידע שכל חנייה תעלה לו 50 ש"ח (הוצאת לוחית חדשה במכון רישוי).

אפשר גם להעיף את הנגרר לחנייה ציבורית, שמישהו אחר יהנה ממנו, אבל זה אם הוא לא יבין רמזים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, לנגרר כלשהו היו מלא חלקים שמחוברים עם ברגים. 

לברגים יש נטייה להשתחרר עם הזמן.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

תפנק את לוחית הרישוי שלו במדבקות שקופות נגד רדאר.

spacer.png

נראה לי שזו הדבר הכי זולה לעשות. 

הכותרות בעלי

ציטוט

3pcs Nano film License Plate Sticker Reflective License Plate Number Mailbox Invisible Digital Number Sticker Car Decoration

ציטוט

License plate reflective stickers Car license Phone Digits Numeral Car Room Gate Vinyl Decal Reflective Stickers Custom Sticker

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...