Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לחשוב על דרך יצירתית לגרום לחיות רחוב להתנחל וללכלך לו את הנגרר, אוכל של יונים שימלא לו את הנגרר בחר* וקני יונים שתוך שבועיים בוקעים מהם מלא גוזלים וממלאים הכל בח*א של יונים, זה יהיה מצחיק ויהפוך את החניה למבאסת בשבילו, במיוחד אם הrzr נמצא על הנגרר.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אם היו חותכים לי את הצמיגים בנגרר כל פעם שהייתי מחנה אותו במקום מסוים, הייתי מחנה במקום אחר, צמיגים זה יקר ולהחליף אותם זה מציק.

חבל שאין איזשהו גוף שמטפל במקרים בהם עבריינים עוברים על החוק, יכול להיות אחלה סטארטאפ.

כמו כן wtf

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בתאריך 6.7.2024 בשעה 20:31, דניאל1983 כתב:

המשטרה לא רוצה להתערב כי זה שטח פרטי.

לפני 5 שעות, oryo כתב:

חבל שאין איזשהו גוף שמטפל במקרים בהם עבריינים עוברים על החוק, יכול להיות אחלה סטארטאפ.

ובגלל זה המדינה שלנו נראית ככה.
כשהמשטרה רוצה היא יודעת לתקוע דוחות על שטויות.
יכלה המשטרה לשלוח שוטר שישים לו דו"ח על סיבה כלשהי, מניח שבספר החוקים אפשר למצוא עילה מסויימת שתתאים לסיטואציה.
מהתאור שלך מדובר בעבריין צעצוע, דו"ח אחד והוא לא יחזור לשם. יותר מזה, מספיק שהמשטרה הייתה מגיעה לשם ומתקשרת אליו שיבוא להזיז את הנגרר והוא נכראה לא היה חוזר, אפילו בלי דו"ח.

דרך אגב יש מקומות שבהם המשטרה יותר אקטיבית ויודעת לפתור גם דברים כאלה בצורה שתיארתי, כולל דו"ח אם זה לא עוזר.
שלח הודעה לשר בן גביר, יכול לצאת מזה אחד משני דברים:
1. המשטרה פתאום תטפל בזה.
2. הוא יחלק נשק לשכן לשעבר ואז אכלתם אותה.

אם אתה/אתם לא רוצים לחבל לו בציוד (לגיטימי, אתם לא עבריינים, אם כי ישראל היא ג'ונגל) פנו לעורך דין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיכתבו לו שהשכן ערבי זה בטח יעזור.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

שיכתבו לו שהשכן ערבי זה בטח יעזור.

הוא באמת ערבי מוסלמי שונא יהודים...

במקור מלוד ואשתו נוצריה מרמלה.

ברח לחיפה כדי שהמשפחה שלו לא תפגע בו.

פורסם
לפני 16 שעות, דניאל1983 כתב:

מיד אחרי שאזקו אותו הוא התחיל לבכות ולהתחנן שישחררו אותו, ושהוא בחיים לא יתקרב אלי, ממש התחילה אצלו פאניקה היסטרית כמו אצל ילדים קטנים אחרי שמענישים אותם

זה לא עבריין, זה ערס צעצוע שאתה יכול להשתין לו בפנים והוא לא יעשה כלום, בגלל זה חתך לך את הצמיגים כמו פחדן וברח.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, oryo כתב:

אם היו חותכים לי את הצמיגים בנגרר כל פעם שהייתי מחנה אותו במקום מסוים, הייתי מחנה במקום אחר

או שאם היית עבריין היית חותך צמיגים ל-10 מכוניות בחניון כתגמול...

כשאתה מתחיל עימות כזה, אתה צריך להיות מוכן לכך שהוא ידרדר, ואתה לא יודע עד לאן...

היות וכבר הוכח שהוא חושש כשהמשטרה מתערבת, זה לראות איך אפשר לערב אותה כמה שיותר. 

למשל, לנעול לו את הנגרר עם שרשרת נוספת, ואם הוא יגיע עם כלי פריצה, לדווח על חשוד שבא לגנוב. 

פורסם

מה עם להתקין מחסומים לחניות האורחים (עם פתיחה דרך טלפון מרחוק על ידי דיירים בלבד)?

ככה הוא יעבור את השער, לא תהיה לו חניה ולא יהיה לו גם איך לצאת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 57 דקות, דניאל1983 כתב:

שוטר קהילתי אמר לי שזה לא קשור אלו וצריך לפנות למפקח על בתים משותפים

נפנף אותך. המפקח עוסק בסכסוכי שכנים. הוא כבר לא דייר ולכן זה לא תחת סמכותו.

מדובר על פלישה לשטח פרטי, ובהחלט תחת אחריות המשטרה, תאורטית לפחות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

דיברתי עוד פעם עם שוטר קהילתי, הסביר לי שבגלל שלא מדובר בשטח פרטי אלה משותף, זה לא תחת סמכותו.

הוא מטפל רק בפלישה לשטח פרטי.

אמר שנוציא נגדו צו הרחקה דרך בית משפט ורק אז הוא יתערב

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983

• תוכן חדש...