Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אחד הדיירים בבניין עזב לפני שנה לשכונה אחרת בעיר. כתבתי בעבר בפורום על הצרות שהוא היה עושה לנו לפני שעזב.

מחקנו את המספר נייד שלו מרשימת המורשים של שער הכניסה. 

למרות זאות הוא מתעקש לחזור לבניין שבו אני גר ולשים נגרר גדול של רייזר על אחת החניות  שמיועדות לאורחים שמגיעים לבניין או לדיירים שיש להם יותר מרכב אחד.

החניה נמצאת בקומה מינוס 3.

המשטרה לא רוצה להתערב כי זה שטח פרטי.

הוועד בית ניסה לדבר איתו ללא תוצאות.

מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לעזוב את הבניין לתמיד?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

ולשים נגרר גדול של רייזר על אחת החניות

זה לא סבבה להציע פה לעבור על החוק או לגרום נזק לרכוש, אבל בישראל כמו בישראל, יש אנשים שלא מבינים בדרך אחרת. די לחכימה ברמיזא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

הבעיה שכול דבר רע שיקרה לנגרר שלו הוא ישר יחשוד בי.

אני הייתי זה "שחינך" אותו במשך כול השנים שהוא היה גר בבניין...

בערב, ביום שבו הוא עזב לפני שנה, ירדתי לאוטו וראיתי שני חתכים על אחד הצמיגים, כנראה זה המתנה שהוא השאיר לי לפני שעזב.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • מבאס 1
פורסם

לא יודע אם זה חוקי אבל מה עם לשים שלט שחניות האורחים נועדו לרכבי אורחי הדיירים בלבד ולזמן שהותם אצל הדיירים ושכל חפץ אחר יפונה ללא כל הודעה?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז הוא תופס 1 מתוך כמות מסויימת של חניות אורחים, אני מניח שזה משפיע על כולם באותה מידה, אבל כמה זה קריטי באמת? כלומר האם יש באמת מצוקה עקב אותה חניה שהוא תופס?

כמובן שזה לא בסדר, אבל האם כל הסיפור שווה את זה? ממה שאני מכיר, בחניות אורחים חניה אחת יותר או פחות לא באמת משפיעה בפועל על מה שקורה.

• מבאס 1

Miata ND2

פורסם

זה עניין של משחק זמן, תדפיסו מכתב התראה, תצלמו כל פעם וכמובן לעדכן תאריכים, אחרי 4-5 פעמים פשוט תגררו וזה יהיה על חשבונו..

כמובן להדביק על דלת נהג וכמובן לצרף לינק לסרטון ביוטיוב שבו רואים שהוא נכנס באופן לא חוקי - ולדאוג שזה יהיה על חשבון burner 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, Or05230 כתב:

אז הוא תופס 1 מתוך כמות מסויימת של חניות אורחים, אני מניח שזה משפיע על כולם באותה מידה, אבל כמה זה קריטי באמת? כלומר האם יש באמת מצוקה עקב אותה חניה שהוא תופס?

כמובן שזה לא בסדר, אבל האם כל הסיפור שווה את זה? ממה שאני מכיר, בחניות אורחים חניה אחת יותר או פחות לא באמת משפיעה בפועל על מה שקורה.

מדובר בקומפלקס של 3 מגדלים, יש סהכ 10 חניות לאורחים. כול ערב הן מתמלאות מאוד מהר ומי שלא הספיק חונה בחוץ.

לפני 10 דקות, פאר האורה כתב:

מה אומר על המצב וועד הבית?

וועד בית דיבר איתו כמה פעמים, לא מזיז לו...

מעבר לזה לא רוצים להתעסק איתו, כי הוא עבריין...

• מבאס 1
פורסם

לגרור החוצה בלי פתקים ובלי עו”ד.

פות”ש תחביא את הרכב שלך לשבועיים

• מצחיק 1
  • מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 11 שעות, דניאל1983 כתב:

לא רוצים להתעסק איתו, כי הוא עבריין...

במקום לבזבז את האנרגיה והכוונות הטובות של חברי הפורום, היית צריך להתחיל מזה.

דייר לשעבר שהינו עבריין (מורשע או חשוד) ואינו פועל לפי כללי החברה הנורמטיבית מחנה את הנגרר שלו בשטח משותף של הבניין בו נהג לגור. מחפש פתרונות יצירתיים שאינם כוללים אלימות פיזית אבל מעבר לעו"ד, ועד בית, או עירייה.

דעתי האישית - במצב שאתה מתאר, הגיע הזמן ללכלך את הידיים או להשלים עם המצב. אם זה ממש מפריע לך ואתה עדיין חסר אונים, אפשר לעבור בית/עיר/מדינה עם כל הבלגן הנלווה. המשך דיונים תיאורטיים בפורום וניסיונות לפתור את זה בדרכים נורמטיביות לא יקדם אותך במאום ורק יגביר את התסכול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש מצב שאפשר לשקול פיתרון היברידי שהוא נורמטיבי מבחינתכם ופחות נורמטיבי מבחינתו, אבל צריך להתייעץ עם עורך דין כי הח״מ אינו כזה.

אני חושב שאם שמים שילוט מתאים, הועד יכול להחליט שחנייה של מי שאינו אורח מורשה עולה נגיד 40 שקלים לשעה, או מקסימום 700 שקל ליום וזה חוקי לגמרי. בפעם הראשונה אפשר לשים לו מכתב התראה כדי לצאת ידי חובה שהוא מודע לעניין.

אם הוא ממשיך וצובר ׳חוב׳ של כמה אלפי שקלים, מעבירים את החוב למשרד עורכי דין לגבייה. את כולו.

אם הוא עבריין צעצוע שיודע להתנפח רק מול אזרחים נורמטיביים, סיכוי טוב שהם יטפלו בו כמו שצריך. 

• מעניין 3

• תוכן חדש...