Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משמש אותי בלבד. יש לאישתי קורולה היברידית, שגם נוסעת קרוב ל100 קמ ביום. אעלה סיכום עליה,בקרוב.הרכב נקנה לפני שנתיים, מחברת אוטוסנטר.

רוצה לציין לטובה את ההתנהלות מולם. הכל היה בשקיפות מלאה ויצאתי מרוצה.

הרכב נוסע מידי יום כ 80 ק"מ לעבודה, ובינתיים במשך שנתיים טפו טפו טפו,רק טיפולים.נקנה עם 75000 ק"מ מד אוץ היום על 115000 ק"מ.

מנוע:1000 סמ"ק 67 כס ו 9.8 קג"מ.

לא מכונת מרוצים. אני גר בטבריה שהיא עיר הררית, הרכב בהחלט זריז יחסית. רוב הנסיעות בעיר הם על הילוך 3,חוץ מירידות. המחסור בכוח מורגש בעיקר שמאיצים מ80 קמש ומעלה, וכן בעקיפות. חוץ מזה הוא עושה את העבודה.

נוחות: מושב הנהג יחסית נוח. אני אדם לא רזה אבל בהחלט, גם אחרי נסיעות ארוכות לא מרגיש כאבי גב. למי שיושב מאחור יש פחות מרחב לרגליים, ולא כזה נוח.2 מבוגרים מאחורה זה סביר.

אבזור:מערכת של קיה, ללא מולטימדיה. מערכת בסיסית עם בלוטוס, וכניסת aux, עושה את העבודה. 

צריכת דלק- פה הפיקנטו מצטיינת. צריכת דלק בנסיעות 80 אחוז בין עירוניות, 20 אחוז עירוני, הצריכה על 19 קמ לליטר מדוד במשאבה, במשך כשנתיים.נסיעה לאילת, 2 מבוגרים מאחורה, 23 קמ לליטר. 30 ליטר תדלוק, יספיק לבערך 580 קמ פלוס מינוס.

טיפולים- הרכב נקנה עם היסטוריית טיפולים, ועבר טיפול 75000 בחברת הרץ. אבל מכיוון שרציתי ישר ליישר קו, הכנסתי אותו לטיפול במורשה שמתמחה בקיה. טיפול שכלל החלפת פילטר אוויר,שמן,מזגן,ושמן מנוע עלה 670 שח.טיפול 90 עשיתי בקיה אותו דבר עלה לי 750 שח טיפול. 105000 במורשה שמתמחה בקיה עלה לי 1200 שח וכלל החלפת פילטר אוויר,שמן,מזגן,שמן מנוע,והחלפת 3 פלאגים עלה לי 1200 שח. חושב שמעט יקר, אבל אני מרוצה מאוד מהמקצועיות של המוסך הנל, ועל האמינות שלו ככה שזה בסדר.

סיכום כללי:מרוצה מאוד. חשבתי על מכירה, כי רציתי להשתדרג לרכב 4*4 אבל, בינתיים אני יחסוך עוד קצת ובעתיד ישתדרג.

• אהבתי 7
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

סיכום תקופת אחזקת פיקנטו ידנית 2019:

3 שנים,4 טיפולים שוטפים,0 תקלות.

55,000 אלף ק"מ עברתי עם הרכב.

השיקול העיקרי היה מעבר לרכב משפחתי.ייתכן שבעתיד אקבל רכב מהעבודה.

לסיכום ממליץ מאוד על הרכב הזה,כרכב שני/סטודנטים/חיילים הוא עשה לפחות מבחינתי עבודה נאמנה,חסכוני מאוד בדלק.

לקונה המאושר.

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...