Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור עם אופי הנהיגה שלי אני מוציא מהסיל 700 קמ בין טעינה.

לסולרית שלי יש טווח של 900 במשולבות, אין חיוכים, לפעמים, דמעות.

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה אתה מנצל את הכוח של הרכב?

הכבישים שאני נוסע בהם סתומים לגמרי לא חשבתי שנשארו עוד כבישים פנויים 🤔

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 13 שעות, elielectric כתב:

גליל, בייבי....

וחוצמזה - הבהרה קטנה. מעולם לא התיימרתי לטעון שאני נוהג ממש מהר באופן קבוע.

הנאה ישנה גם ב-3 שניות תאוצה לצורך עקיפה...

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 19 שעות, elielectric כתב:

האנלוגיה שאני משתמש בה תמיד היא סקס עם הזוגה. 

רב הזמן זה לא נגיש, אבל מי רוצה זוגיות בלי?!

יש דברים שלא נמדדים בכמות בלבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

גליל, בייבי....

וחוצמזה - הבהרה קטנה. מעולם לא התיימרתי לטעון שאני נוהג ממש מהר באופן קבוע.

הנאה ישנה גם ב-3 שניות תאוצה לצורך עקיפה...

ובכל מעגל תנועה בשעות שהתנועה מועטה מאד. 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה שגמר את הנהיגה הוא לא הצפיפות, אלא הבקרות שלא ניתנות לניתוק (להוציא מצב ספורט במכוניות ספורט ממש, שלפעמים הוא נותן להגיע למגבלות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אחלה סקירה, אין מה להוסיף. מישלין תוצאת סין, לאן הגענו... לענייננו, BYD לטעמי האישי והבלתי מחייב בעליל מתקרב במהירות למעמד היצרן המוביל בעולם, או שהוא כבר שם, בעצם. לומדים, מתקנים טעויות, אחריות בשמים, מה לא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם מתעלמים מהשם הקליקבייטי התוכן מעניין

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 16 דקות, hans כתב:

לענייננו, BYD לטעמי האישי והבלתי מחייב בעליל מתקרב במהירות למעמד היצרן המוביל בעולם,

עזוב אותך מלקשור כתרים ל-BYD, המספרים בעולם בהחלט מרשימים/מפחידים, בתלות בנקודת ההשקפה.

עדיין, באותה נשימה, אני בהחלט מאשים את התקשורת ואנשי השיווק של היבואנים בזה שהם מעוורים את עיני הלקוחות עם הייפ מיותר בשם PHEV - הרעיון של מנוע בעירה פנימית סיני הוא עדיין, לדעתי, לא ממש מוצלח. מדיווחים ראשונים בתעשיה (בעלי מוסכים בעיקר, שאיתם אני בקשר) אז אין מה להתרשם מאמינות ה-ICE ברכבים כגון צ'רי/ג'אקו, וגם ב-BYD אני לא ממש נלהב מהרעיון של סיבוכיות-יתר ושתי מערכות הנעה , אפילו כשזה מגיע במפרט של ER (בנזין כמאריך-טווח עובד פחות קשה ויותר יעיל ממנוע מקביל לחשמל).

יש מספיק דיבורים על תקלות וחוסר אמינות בבנזין כדי להדגיש שוב ושוב - המקום היחיד שבו לסיניות יש מענה הולם (ולעיתים אף טוב יותר...) לתעשייה המערבית הוא בחשמלית טהורה.

המשבר בעולם הרכב המסורתי נובע כמובן מהעוצמה חסרת הרחמים של הסינים בכל הנוגע להצפה של מותגים, שינויים תכופים במפרטים והתקדמות מהירה לכיוון סוללות מצב מוצק, שמשאיר את ענקי העולם הישן במצב שהן רק מנסות להגיב ונגררות אחרי הצונאמי הסיני. בעיה גדולה,,,

לפני 23 דקות, motior כתב:

או שהיא מתרחקת משם...  ירידה חדה ברווחיות וקיצוצים

https://www.auto.co.il/articles/car-news/world-news/byd-profit-decline-china/

אנחנו חוזים פה במהדורה המוטורית של מלחמת עולם.

אין רחמים, מלחמה טוטאלית, השקעות עתק סיניות (במימון ממשלתי כבד, כמובן) ומצב שבו התעשייה המסורתית (בייחוד באירופה) לא מסוגלת להחליט אפילו לאיזה כיוון יורים, שלא לומר באיזה נשק להשתמש נגד הצונאמי הסיני.

אני כולי תקווה שבפולקסווגן, מרצדס וכו' יתעשתו ויתנו מענה חשמלי הולם ובמחיר סביר למתקפה הסינית. מי שמייאש פה הם כמובן הפוליטיקאים האירופאים שמוכיחים (גם פה) אזלת יד, חוסר מנהיגות וחוסר יכולת לקבל החלטות קשות. ולחשוב שפולקסווגן ושות' היו צריכים לבזבז זמן יקר כדי לשכנע את הטמבלים בבריסל להוריד את האיסור המוחלט על ICE באירופה שתוכנן ל-2035 : מוכיח בו זמנית על התובנה של יצרני אירופה שהם מוליכים עצמם לשחיטה מול החשמל הסיני מחד, ומאידך מוכיח טמטום של הפוליטיקאים שמנהלים את המלחמה הזו רק לפי "המניפסט של גרטה"...

לפני 33 דקות, אורי מ. כתב:

אם מתעלמים מהשם הקליקבייטי התוכן מעניין

המסקנה הראשונה היא מה שאני אומר שנים: יש, בעיקר, הרבה ממה לפחד מסין...

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

תמיד מסקרן אותי להבין למה רפידות אחוריות נשחקות בחלק מהרכבים לפני שהקדמיות דורשות החלפה. הרי מקובל לומר שכ-70% מאנרגיית הבלימה מבוצעת ע"י הקדמיים - אז מה הקטע פה?

נובע משימוש בבלמים ע"י מערכת בקרת היציבות/משיכה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעה, menir1 כתב:

נובע משימוש בבלמים ע"י מערכת בקרת היציבות/משיכה. 

מעניין מאד.

אמנם סגנון הנהיגה שלי הוא כזה שאני משתדל לא להגיע למצב בו בקרת היציבות מופעלת הרבה, אבל כנראה שעם 68 קג"מ זה קורה קצת יותר מהמתוכנן...

פורסם

באמת מעניין...

לא מכיר חשמליות, אבל במנוע בעירה בקרת משיכה 'מאלחשת' את המנוע

ולא משתמשת בבלמים. בחשמל זה אפילו יותר קל לדעתי, לשחרר מומנט עד גבול האחיזה

או אולי קצת מעבר כדי לא לתת הרגשה של מנוע מסורס.

גם בקרת היציבות לא אמורה 'לשבת' על הבלמים, אלא יותר לתת בלימות קטנות כדי לייצב.

התערבות אינטנסיבית כזו שגורמת לשחיקת רפידות מואצת, היית אמור להרגיש בנהיגה, לא כך?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...