Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פולני - חיובי אצלי זה להטיל שליליות על אחר. 

• מצחיק 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הטווח בפועל שאתה מגיע אליו עם הרכב?

האם הטווח של הגירסה הרגילה באמת עדיף, או שהיתרון שלה זה רק מחיר טיפה יותר נמוך?

פורסם
בתאריך 21.5.2024 בשעה 16:16, lanosforce כתב:

רוצה לעשות ניסוי מעניין? תפתח CMD במחשב שלך ותעשה פינג לFBI.COM - אתה תראה שאתה נשלח - למחשב שלך! ל127.0.0.1 - עכשיו תשאל את עצמך - למה זה? ואם הם טרחו עד כדי כך שהם הכריחו כל יצרן מערכת הפעלה כלשהיא - לא לחשוף את הכתובת רשת שלהם - מה עוד הממשלות עושות לנו בלי שנדע - וזה עוד הממשלות - לא האקרים. 

מאוד פשוט, הכתובת שלהם זה fbi.gov ולא com.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

וכי למה שיציעו הנחה משמעותית? יש להם מלאי, לאחרים אין, ולך יש פחות אלטרנטיבות באותו המחיר. 
הם בעמדה טובה מבחינתם. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Yondalar כתב:

היום הייתי בסוכנות ולא הציעו לי הנחה משמעותית.

אם מישהו יודע איך ניתן לקבל הנחה כזאת, אשמח לשמוע.

מהנסיון שלי, את ההנחות האמיתיות מקבלים רק אם הסוכן רואה את הכסף בעיניים. אין להם רצון לתת לך הנחה משמעותית, אם הם יודעים שלא בטוח תרכוש, אלא תלך הביתה לחשוב על זה, לספר לכולם ואז בסוף לא בטוח שבכלל תקנה.

הם תמיד נשבעים באמא שלהם שאסור להם לתת עוד הנחה, אבל כשהם רואים את העסקה עומדת להחתם, אתה יכול לומר שאם יתנו לך מחיר X , אתה בטוח קונה עכשיו, מהנסיון שלי, הם תמיד פתאום הולכים לדבר עם מישהו ואז חוזרים עם הנחה מאוד משמעותית.

אם תשכנע את הסוכן שאתה בטוח עכשיו שולף את כרטיס האשראי, או את פנקס הצ'קים ולא יוצא החוצה לחשוב על זה, אלא בטוח רוכש על המקום אם יתנו לך מחיר מספיק טוב, אז תראה את ההנחות הגדולות באמת וגם תוכל לבקש על כל מה שיצעו לך, עוד הנחה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

וכי למה שיציעו הנחה משמעותית? יש להם מלאי, לאחרים אין, ולך יש פחות אלטרנטיבות באותו המחיר. 
הם בעמדה טובה מבחינתם. 

טענו פה בשרשור שהם נותנים הנחות משמעותיות.

לפני שעה, bobi כתב:

מהנסיון שלי, את ההנחות האמיתיות מקבלים רק אם הסוכן רואה את הכסף בעיניים. אין להם רצון לתת לך הנחה משמעותית, אם הם יודעים שלא בטוח תרכוש, אלא תלך הביתה לחשוב על זה, לספר לכולם ואז בסוף לא בטוח שבכלל תקנה.

זה בדיוק מה שעשיתי, כי באתי מראש במטרה לקנות, אבל זה לא עזר.

פורסם

@הלוחש למכוניות - אהבתי מאוד את ההסבר איך הגעת לבחור את הרכב! סע בדרכים טובות

גם אני מתעניין בכמה דברים: נוחות תפעול יומיומית וכן טווח אפקטיבי - בעיקר כאשר חם ונוסעים עם המשפחה לאילת. אני מעדיף תצורת suv ואמנם יש את ה-tang ל-byd אבל הטווח הרשמי 400 ק״מ שזה לא קרוב להיות מספק לדידי -  אני מניח שבמציאות ה-tang יעשה אולי 300 ק״מ שזה אומר להיתקע בדרך לאילת מהמרכז. 

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

@הלוחש למכוניות עברו כבר כמה חודשים מאז הרכישה, ולפי הפתיח שלך הנסועה החודשית גבוהה מהממוצע של רובינו. 

יש תובנות חדשות? אולי סקירת המשך , או שאין מה לדווח? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 15.6.2024 בשעה 15:59, G. P. Magnus כתב:

@הלוחש למכוניות - אהבתי מאוד את ההסבר איך הגעת לבחור את הרכב! סע בדרכים טובות

גם אני מתעניין בכמה דברים: נוחות תפעול יומיומית וכן טווח אפקטיבי - בעיקר כאשר חם ונוסעים עם המשפחה לאילת. אני מעדיף תצורת suv ואמנם יש את ה-tang ל-byd אבל הטווח הרשמי 400 ק״מ שזה לא קרוב להיות מספק לדידי -  אני מניח שבמציאות ה-tang יעשה אולי 300 ק״מ שזה אומר להיתקע בדרך לאילת מהמרכז. 

כמה פעמים בשנה אתה נוסע לאילת שזה מהווה שיקול ברכישת רכב?

בשביל פעם בשנה, אפשר גם לשכור רכב בגודל של קיה נירו ב 2000₪ לשבוע.

לטעמי זה לא אמור להוות שיקול ברכישת רכב שנועד לנסיעות לעבודה-סידורים ושעולה ~150k.

פורסם

אבל תוסיף לזה כמה פעמים בשנה טיול לצפון וכו'
ובסוף שאתה יורד לאילת אתה רוצה לנסוע עם הרכב שלך (בייחוד אם הוא ממש לא קיה נירו),

ובתור אחד שנסע שבוע שעבר לאילת עם חשמלית וחזר השבוע בגלל תשתית לא מספקת של עמדות הטענה (וחלק מהעמדות שאמורות להיות מהירות הם ממש לא) תענוג גדול זה לא.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 26.8.2024 בשעה 18:19, bobi כתב:

כמה פעמים בשנה אתה נוסע לאילת שזה מהווה שיקול ברכישת רכב?

בשביל פעם בשנה, אפשר גם לשכור רכב בגודל של קיה נירו ב 2000₪ לשבוע.

לטעמי זה לא אמור להוות שיקול ברכישת רכב שנועד לנסיעות לעבודה-סידורים ושעולה ~150k.

אנחנו יורדים מספר פעמים בשנה. בנוסף, אין לי כל כוונה להתעסק עם השכרת רכב חלופי מה שיגרום לכל החסכון לרדת לטימיון / וזאת בהנחה שאם בא לי לרדת לאילת בסוכות בכלל ימצא רכב שאפשר להשכיר לשבוע ... כמובן שגם אין לי כוונה לחכות שעה או יותר לטעון את הרכב בדרך לאילת.

עד שנושא התשתית של טעינה חשמלית במרחב הציבורי לא יפתר בצורה יותר מעמיקה, לדידי הפתרון הוא phev שיתן לי פתרון יום יומי בפקקי המרכז אבל ישאיר לי את החופש לנסוע על בנזין בנסיעות ארוכות. כאמור בצרכים שלי נדרשת תצורת suv ואז יש לך ראב 4 או לקסוס (הביאו השנה גרסת phev סוף כל סוף ל-rx) או יש לך סיניות כמו ה-wey coffee1 שכנראה שאפילו לא אצטרך לטעון כל יום.

• מעניין 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...