Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , הרכב שלי נפגע בתאונה בעקבות סטייה של רכב שניסה לקפח זכות ולהדחף לנתיב שלי אחרי שחתך את הפקק .

עמדתי לפני רמזור לפני פנייה ימינה והרכב הפוגע נסע בנתיב תחבורה ציבורית שממשיך ישר וסטה בפתאומיות כדי להדחף לפנייה . 

יש לי פגיעת פח מעל הגלגל הקדמי . 

לטענת הנהג והנוסעים שירדו מהרכב הם אותתו וציפו שאאפשר להם להכנס לנתיב. 

החלפנו פרטים בצד וצילמתי את הרכבים והפוזיציה שלהם בכביש .

הרכב הפוגע עומד בחלקו על פס הפרדה מקווקו שהגלגלים פונים לתוך הנתיב שלי .

לאחר מכן קיבלתי טלפון מעורכת דין שטוענת שמייצגת את הפוגע ושואלת אם אני מודה ולוקח אחריות.

שלחתי אותה להסתכל בתמונות . 

האם יש טעם לפנות לחברת הביטוח של הפוגע או ישר  להגיש תביעה קטנה ? 

מהבנתי זה יגמר בסירוב מצד הפוגע 

תודה רבה 

1תאונה1.jpg

פורסם

תתבע, הם יחליטו אם לתתוע את הביטוח של עצמם או לא. אתה יכול לצרף גם אותם לתביעה או לדבר איתם בטלפון והם יתקשרו אליו לשאול אותו אם הוא מעוניין להפעיל ביטוח או לא. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כעקרון אתה תובע את בעל הרכב ואם הוא רוצה הוא מערב את הביטוח שלו.

האם יש בפוליסת הביטוח שלך סעיף הגנה משפטית? אם כן, בקש את הסיוע. יעזרו לך לנסח את מכתב הדרישה שלפני תביעה ואת התביעה.

אגב, בצילום שלך אני רואה רק רכב אחד. 

האם יש לך סרטון ממצלמת דרך? האם צילום עם הרכב שלך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רואים את הרכב שלו משמאל, עם הפגיעה מעל הגלגל השמאלי קדמי. לדעתי אין כאן שאלה על אשמה בכלל. חברת הביטוח של הפוגע גם תגיד לו שהוא אשם. לכן הייתי ניגש למוסך, מקבל הצעת מחיר וביחד עם ד"וח שמאי תובע בהקדם. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

כעקרון אתה תובע את בעל הרכב ואם הוא רוצה הוא מערב את הביטוח שלו.

האם יש בפוליסת הביטוח שלך סעיף הגנה משפטית? אם כן, בקש את הסיוע. יעזרו לך לנסח את מכתב הדרישה שלפני תביעה ואת התביעה.

אגב, בצילום שלך אני רואה רק רכב אחד. 

האם יש לך סרטון ממצלמת דרך? האם צילום עם הרכב שלך?

הרכב שלי מופיע בצד שמאל (רכב לבן עם פגיעה בפח מעל הגלגל )

אין לי מצלמת דרך 

יש לי סיוע משפטי ,אבל יודע גם לכתוב מכתב דרישה וכתב תביעה אם נגיע לשם 

פורסם

היתרון הוא שבחברת הביטוח עושים זאת 10 פעמים ביום, הכל מנוסח לפי הספר.

והגיע הזמן להתקין מצלמת דרך

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...