Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקורד 2007, מגבר helix m four, רמקולים 6x9 שיושבים על הפלטה בשביל באס ומקדימה jbl gto609c.

כל הדלתות מבודדות כמו שצריך.

בעבר היה מגבר dlx x40 ו-jbl gx608c.

אחרי שהתקנתי helix p62c והתאכזבתי מהם(סאונד ניטרלי וחוסר באס) קניתי את הjbl gto609c כי מאוד אהבתי את הסאונד החם והבאס שהיה לסט הקודם שלי.

שומע רוק, פופ, היפ הופ...

חשבתי אולי לשדרג את הקומפוננט ובגלל שאני כרגע מעדיף לא להוציא מעל 1000 שקלים חיפשתי ומצאתי את jbl stadium600c,

ממה שרשום באינטרנט הם סדרה מעל הרמקולים שלי והצלחתי למצוא אתר בארץ שמוכר אותם ב-360 שקלים ששאר האתרים האחרים בארץ מוכרים אותם סביב 1000 שקלים.

אני מחפש רמקולים שבווליום גבוהה עדין ישמרו על סאונד נקי,במידה ויהיה שיפור עם הרמקולים האלה אני מוכן להשקיע את הכסף,הרי גם ככה אקבל חצי בחזרה כשאמכור את הסט שיש לי עכשיו,

מחכה לחוות דעת ממכם, תודה למגיבים.

פורסם

זה נשמע לי מחיר שהוא טעות בחנות שמפרסמת 

אבל אם כן , זה מחיר מציאה לסט כזה.

זה סט שהוא רמה אחת מעל הסט שלך , מקביל לאח התאום מבית אינפניטי -Infinity kappa 60csx.

במחיר כזה לא תמצא אופציה טובה יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, DIN_13345 כתב:

משה נראה לי קצת מוזר הסטדיום זאת הסדרה הגבוהה ביותר של JBL והיא נמכרת פחות מהסדרה GTO609C? מוזר מאוד 

כן זה מחיר נמוך בכמה עשרות אחוזים מכל חנות אחרת שראיתי בארץ, בגלל זה נראה לי מאוד משתלם לקנות את הסט, בכל מקרה שלחתי לחנות שוב הודעה כדי לוודא את המחיר.

פורסם

באתר של ניסים בטח אתה מתכוון

וזה לא הגיוני זה לא העלות כניראה טעות במחיר

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני כשעה, DRcarLEd כתב:

באתר של ניסים בטח אתה מתכוון

וזה לא הגיוני זה לא העלות כניראה טעות במחיר

הוא אמר לי שזה המחיר

לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

קיטבג ;)

השאלה אם זה לא מעלה גם חשש לזיוף. 🤔

אמר שמקורי, אני אעדכן איך הם נשמעים כשיגיעו.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, DIN_13345 כתב:

תתחדש ותהנה תעלה תמונה שזה מגיע :)

טוב התקשרו אלי הבוקר מהחנות להודיע שהמוצר לא במלאי כרגע, הוא אמר שאם יחזור למלאי הוא ישתדל לעדכן אותי בוואטסאפ.

מאוד חבל, תכננתי כבר להתקין אותם ולהחליף למגבר ab...

עריכה אחרונה על ידי Sqwaden
פורסם
לפני 4 שעות, Sqwaden כתב:

טוב התקשרו אלי הבוקר מהחנות להודיע שהמוצר לא במלאי כרגע, הוא אמר שאם יחזור למלאי הוא ישתדל לעדכן אותי בוואטסאפ.

מאוד חבל, תכננתי כבר להתקין אותם ולהחליף למגבר ab...

צפוי מאוד שזה יהיה התשובה 

פורסם

טוב ירדתי מהנושא של קומפוננט חדש בנתיים, כרגע מתכננן להשאר עם הjbl שלי כי הם נצילים ופותחים אופציות למגברים אחרים, אני חושב להחליף למגבר class ab כדי לחזור לסאונד דומה של מה שהיה לי במערכת הראשונה.

ראיתי כמה מגברים שנראים לי מתאימים, איזה מגבר יהיה הכי קרוב לסאונד שהפסיק המגבר dls הקודם שלי?

morel mps 4.400 מישהו מוכר יד 2 אז אני אנסה להתמקח איתו ולהוריד אותו קצת במחיר.

focal ap4340 

Infinity Reference 3004A

יש עוד מגברי class ab בטווח המחירים של מה שציינתי שפספסתי?

פורסם
לפני 39 דקות, DIN_13345 כתב:

Rockford P400X4

MOSCONI ONE 130.4M

מגבר לרכב Kicker CXA360.4

תודה.

המגברים האלה לא ממש בטווח המחירים של המגברים שרשמתי.

פורסם

ברכב הקודם שלי התקנתי את המידבאסים של סדרת הGTO מהסט 609C שלהם.

זה ממש לא "וופרים" הם בקושי מידבאסים בעיני, תכלס הם מידריינג'ים נהדרים - אבל אם לשים רגשות בצד - הם מידבאסים.

אני ממש אהבתי אותם! בייחוד בשביל המחיר שהם נמכרים בו בארץ. 

אבל יש לי את ה"כלים" שצריך בשביל לגרום לסט פשוט אפילו כזה - לזרוח. 

עשיתי ברכב עבודת טיימינג פשוט מטורפת מול סאב 12 אינטש ומה שיש לי לאמר זה - במידה ויש יכולת טכנית לגרום לסאב וופר להשלים אותם (להשלים ולא להשתלט) - הם פשוט מדהימים. הם מהירים בצורה בלתי נתפסת וטונאליים מאוד - תענוג אמיתי, פשוט עונג לשמוע איתם תופים, כלי קלאסיים, ווקאל, רוק, מטאל. 

לרוב האנשים לדעתי - לא תהיה את היכולת לכוון ככה והמגרעות של הסט הזה יצוצו - הצפי שלי הוא שהרוב יתלוננו על מחסור בבאס בקדמת הרכב. 

הנקודה השלילית הנוספת שלי לגביהם היא שהכוח שלהם באמת מאוד מוגבל - אי אפשר לחתוך אותם נמוך מ90 ולשמוע בעוצמות שמע גבוהות. 

אבל שוב - עם הכלים הנכונים - מה שJBL רושמים שם - HEAR THE TRUTH - זה פשוט נכון, לא צריך יותר מזה (בהינתן התנאים המתאימים). 

אני בהחלט הייתי מתאמץ על הSTADIUM - תחום התדר שלהם אמור לאפשר לחתוך אותם באזור ה80-70 והם ישלימו בול! את מה שחסר (לדעתי!) בGTO. 

הסדרה הגבוהה היא הARENA X בידיעה ומתוך היכרות של הנעשה בשנים האחרונות (בעשור האחרון) בקונצרן הרמן קרדון ובפרט JBL - חקר שמיעה אובייקטיבית שמונהגת ע"י ד"ר פלויד טולה - אני מצפה מהסדרה הזו להיות מוצר לא פחות ממדהים, בידיים הנכונות. 

עריכה - אם המחיר מחשיד (והוא מחשיד - זה סט שאמור לעלות באזור ה900-1000 שקלים ממה שזכור לי) אל תקנה, יש מלא מקרי זיוף - תוודא מספר סידורי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...