Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי משתלם חשמלי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להערכתי כל הרוכשים קבלו הנחה נאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה המחירים בישראל שפויים? מנקנקים אותנו ואין מה לעשות, יחסית לתמורה זה יקר אבל בהתאם לשוק הישראלי המשוגע , קלאס לגמרי.  

מבדיקה זריזה זה מבין הזולים ברכבים החשמלים, ומבין האמינים מבחינת קילומטר אפי' רכבים ששווים פי 2 ממנו ויותר.

פורסם
בתאריך 29.12.2023 בשעה 14:06, Basko כתב:

שלום. לגבי איוויז, עפ"י פרסום מאי 2023, החברה בסין נקלעה לקשיים כלכליים. להלן קישורים לפרסומים:

זה סיבה לא לרכוש אוויז ?

פורסם
לפני שעה, Basko כתב:

אכן כן, ממליץ לא להיכנס לפינה. מצרף קישור לכתבה בגלובס על נושא זה.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000445850

הקישור חסום לי .מה כתוב  שם בשורה תחתונה .

אם נסכם את תגובת הפורם לעצם השאלה שלי נשמע שאין כדאיות בהחלפה לחשמלי יד שניה כשמדובר ברכב גדול  .נכון ?

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, חושב טוב כתב:

הקישור חסום לי .מה כתוב  שם בשורה תחתונה .

אם נסכם את תגובת הפורם לעצם השאלה שלי נשמע שאין כדאיות בהחלפה לחשמלי יד שניה כשמדובר ברכב גדול  .נכון ?

שלום.

מצרף צילום משורות אחרונות.

לגבי כדאיות רכב חשמלי ביחס לקיים ההיברידי, מצרף קישור לכתבה בנושא.

לפי הנתונים בכתבה זו, תחסוך במקרה הטוב, כ- 10,000 ש"ח בשנה (ביחס לרכב היברידי, לנסועה של 40,000 ק"מ בשנה). בהנחה שלרכב חשמלי יד 2 תשקיע כ- 100,000 ש"ח, משך זמן להחזר ההשקעה יהיה 10 שנים.

בנוסף, יש להתייחס לכך שהרכב שלך בן 12 שנים, מלבד ההוצאה הצפוייה של סוללה היברידית (כ- 10,000 ש"ח), יש לכך משמעות מבחינת תחזוקתיות הצפוייה והעלויות בהתאם.

מבחינת בטיחות, אם תחליט על רכב חשמלי, לא להתפשר על מערכות בטיחות מתקדמות שמצילות חיים.

אם נסכם, מבחינה כלכלית, יש יתרון לקניית רכב חשמלי יד 2. 

https://cars.walla.co.il/item/3554226

Screenshot_20231231_215519_Chrome.jpg

Screenshot_20231231_221506_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי Basko
הגהה
  • אהבתי 1
פורסם

הכתבה הזאת היא גיבוב קלישאות שבינהן לבין המצב של Aiways מקרי בהחלט.

הבעיה ב-Aiways  היא שמהר מאד צפוי מחסור בחלפים - במיוחד חלקי פח שאינם גנריים. מדובר ברכב שיוצר בכמה עשרות אלפים בלבד, ולכן מהר מאד לא יהיו חלפים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...