Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליסינג - הוא בעצם אשראי יקר יותר מהבנק - בטוח לקחת מהבנק יצא יותר זול (הרכב ישמש כבטחון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הבטיחות באמת חשובה לך, ואתה רוצה גיר ידני, קח מגאן ותשלם את ההפרש. 6 כריות אוויר וציון של 5 כוכבי בטיחות.

האימפרזה מגיעה עם ABS.

תבדוק טוב כי ברוב רכבי הליסינג יש נטיה להוריד כמה כריות (וגם ABS לפעמים). במגאן יש את שניהם גם בגרסת הליסינג (האוטומטית לפחות).

ציון בטיחות לא בודקים רק לפי מספר הכריות, אלא במבחן ריסוק, חפש את הציון של האימפרזה בEuro Ncap.

גיא

כמה תיקונים:

• האימפרזה הידנית, מגיעה ללא ABS (להבדיל מזו האוטומטית).
  • לאימפרזה (גם הידנית) יש ISOFIX
  • האימפרזה נבחנה בארה"ב, אך גם במבחן הריסוק האירופאי. ייתכן שמכונית כמו האימפרזה (הטורבו כמובן) אינה מוכרת באירופה? וודאי שהיא מוכרת, אך היא אינה נבחנת שם מטעמים רבים. היא כן נבנחנת במבחן המקביל לזה האירופאי, באוסטרליה (ANCAP) גם שם היא זוכה ל4 כוכבים.

אלדד.

פורסם

כחובב ידניות מושבע, אני מציע לך פשוט לרדת מזה, זה לא ילך ובסוף תשלם המון סתם (ואם כבר משלמים, לפחות תיקח B4 ידנית).

אתה בסוף תסיים עם אוטו נחות בעליל כמו האימפרזה רק כי רצית ידני.

קח מאזדה 3 עם טיפטרוניק, that's as close you will get. אז מה אם חסרים שני הילוכים בערך לתיבה, ההעברות איטיות ולא חלקות ואין קשר נורמלי בין הגז לכוח שמועבר לגלגלים. לפחות לא ישחטו אותך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא הצלחתי להבין מה לא משפחתי בלאון.

לגבי המאזדה 3 בגירסה האוטומטית - כן טיפטרוניק, לא טיפטרוניק - היא לא מכונית משפחתית שמסוגלת לקרוץ לחובב נהיגה (כמו, לדוגמא, 306 זצ"ל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה פשוט לא נכון. לא יודע כמה קילומטר עשית על ה3, אבל משימוש יומיומי (שגולש תדירות לחוליגניזם טהור), היא מאוד מהנה ומשתפת פעולה (השלדה טובה מאוד בהשוואה לזבל שמוכרים כיום במכוניות חדשות, הבלמים בעלי רגש וההגה מדוייק וחד למדי, ואפילו פחות מעורפל מהמקובל בקבוצה). היא מכונית מהנה מאוד, במיוחד ביחס למשפחומטיות. לא דיברנו על זה פעם? ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה פשוט לא נכון. לא יודע כמה קילומטר עשית על ה3, אבל משימוש יומיומי (שגולש תדירות לחוליגניזם טהור), היא מאוד מהנה ומשתפת פעולה (השלדה טובה מאוד בהשוואה לזבל שמוכרים כיום במכוניות חדשות, הבלמים בעלי רגש וההגה מדוייק וחד למדי, ואפילו פחות מעורפל מהמקובל בקבוצה). היא מכונית מהנה מאוד, במיוחד ביחס למשפחומטיות. לא דיברנו על זה פעם? ;)

כן דיברנו. אני יודע שכוחות האופל כבר השחיתו בי כל חלקה טובה והתרגלתי לזוועתיות הנוקשה והמפרכת של מכוניות ספורטיביות עממיות, אבל באמת שהיה לי קשה לא להירדם מאחורי ההגה של המאזדה. אולי היא טובה מהממוצע אבל היא לא טובה מספיק כדי להשאיר אותי ער בלי תוכנית טובה ברדיו. המכונית כבדה, תגובת הדוושה מאוחרת וההגה סתמי. לא היה שומדבר באוטו שהיה גורם לי להאריך את הדרך הביתה. 306/ZX עתיקה בת 10 "קורעת" אותה בכל אספקט דינמי, כולל נוחות נסיעה, להוציא, אולי, כושר בלימה אבסולוטי.

פורסם
לא הצלחתי להבין מה לא משפחתי בלאון.

לגבי המאזדה 3 בגירסה האוטומטית - כן טיפטרוניק, לא טיפטרוניק - היא לא מכונית משפחתית שמסוגלת לקרוץ לחובב נהיגה (כמו, לדוגמא, 306 זצ"ל).

1. משפחתית = מקום ל 2 עגלות ילדים בבגאז' = 3 קופסאות ו 4 דלתות.

הלאון 2 קופסאות ו 5 דלתות.

2. לקחתי את המזדה 3 הטיפטרונית לנסיעת מבחן והיא פשוט עגלה! ברמה של ה 307 - בין הלחיצה על גז ועד להרגשת התאוצה עובר נצח. תהרוג אותי לא מבין מה אנשים מוצאים בפחנוע הזה מלבד העיצוב (שהוא אכן יפה). אם כבר אוטומטית אז רק הC4 היתה איכשהו סבירה בנסיעת מבחן.

פורסם
1. משפחתית = מקום ל 2 עגלות ילדים בבגאז' = 3 קופסאות ו 4 דלתות.

הלאון 2 קופסאות ו 5 דלתות.

2. לקחתי את המזדה 3 הטיפטרונית לנסיעת מבחן והיא פשוט עגלה! ברמה של ה 307 - בין הלחיצה על גז ועד להרגשת התאוצה עובר נצח. תהרוג אותי לא מבין מה אנשים מוצאים בפחנוע הזה מלבד העיצוב (שהוא אכן יפה). אם כבר אוטומטית אז רק הC4 היתה איכשהו סבירה בנסיעת מבחן.

בדקת אם נכנסות שתי עגלות בלאון?

משום שמכל בחינה פרקטית של העמסת ציוד תצורת 5 דלתות עדיפה על 4.

פורסם
בדקת אם נכנסות שתי עגלות בלאון?

משום שמכל בחינה פרקטית של העמסת ציוד תצורת 5 דלתות עדיפה על 4.

תא המטען של הפונטו (הנוכחית שלי) 300 ליטר

תא המטען של הסיאט לאון 340 ליטר - יותר קרוב לסופר מיני מאשר למשפחתית - תא המטען של משפחתיות מתחיל ב 450 ליטר וצפונה (467 לפוקוס, 520 למגאן סדאן).

העמסת ציוד לוקחת 2 דקות, הנסיעה (למשל לטיול לגליל) לוקחת שעתיים...

פורסם

פתאום חשבתי - מישהו יודע אם יש לקאיה סראטו תיבה ידנית?

אם אתה היחיד בחברה שעומד לקבל רכב אולי תשכנע אותם לותר על אופציית הליסינג ופשוט לנהוג כמו פעם... לרכוש.
אין אפשרות תקציבית.

אבל תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...