Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה פשוט, זו הדרך של עברייני תנועה להתחמק מרישום דוחות/עבירות תנועה על שמם וכך למעשה הם גם נמנעים מנקודות ומשלילת הרישיון במקרים של ריבוי עבירות תנועה.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

קודם כל אתה לא יכול לרשום רכב על קטין. יש סייג של גיל 17, ואז הוא יכול להיות בעל משני אבל לא ראשי. 

הסיבות רבות ומגוונות, 

אנשים שמקבלים קצבה כלשהי ואם יהיה רכב על שמם היא תבוטל, מניעת דוחות ע"י טיפוסים מפוקפקים, אנשים עם חובות ועיקולים שאם יהיה להם רכב הוא יעוקל במיידי ועוד סיבות. 

רובן, לא כשרות אבל חוקיות.

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
פורסם
לפני 12 דקות, dj_dani כתב:

קודם כל אתה לא יכול לרשום רכב על קטין. יש סייג של גיל 17, ואז הוא יכול להיות בעל משני אבל לא ראשי. 

לא נכון

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 53 דקות, dj_dani כתב:

קודם כל אתה לא יכול לרשום רכב על קטין. יש סייג של גיל 17, ואז הוא יכול להיות בעל משני אבל לא ראשי

למיטב הבנתי לפי החוק כיום ניתן לרשום רכב על שמו של כל אדם כולל תינוק בן יומו

פורסם

ההגבלה היחידה לרישום רכב על שם קטין היא שצריך לבצע העברת בעלות במשרד הרישוי בנוכחות ההורה / האפוטרופוס של הקטין.

במקרה שבעל הרכב הרשום אינו מחזיק ברישיון נהיגה עבירות תנועה בהן אף אחד לא לקח את האשמה ולכן לא ניתן לרשום נקודות לחובת אף אחד   "יהנו" מכפל קנס.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש אנשים עם צבר רב של נקודות שווה להם לשלם קנס כפול ולא לקבל שלילה,

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 3 שעות, Camaro 92 כתב:

זה פשוט, זו הדרך של עברייני תנועה להתחמק מרישום דוחות/עבירות תנועה על שמם וכך למעשה הם גם נמנעים מנקודות ומשלילת הרישיון במקרים של ריבוי עבירות תנועה.

שתדע לך שחידשת לי משהו

חשבתי שעד היום מי שרוצה להגיע למהירויות  של 200 וצפונה עם הפורשה\מרצדס שלו, ולא לפחד ממצלמה , ירשום את הרכב כרכב חברה ויעשה מה שהוא רוצה. ישלם את הקנס כל פעם ולא יגעו לו ברישיון. האופציה הזאת היא ממש קלה לביצוע ומעניינת.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 6 שעות, Camaro 92 כתב:

פעם אחת באתי לבקר את הסבתא שלי בת ה-90
ואני רואה אותה מחייכת מאוזן לאוזן על גבול הצוחקת
לשאלתי מה קרה שגרם לה ככה לעלוז
היא מספרת לי שהים דפקו לה על הדלת נמרצות
היא פותחת את הדלת ומולה נמצאים מס' גברתנים מהוצאה לפועל
היא שואלת אותם מה קרה ולמה היא זוכה לביקורם
האידיוט מסתכל בדף ואומר לה:
"את זרקת סיגריה תוך כדי נהיגה (אישה בת 90 כן???) וקיבלת על זה דוח ולא שילמת אותו
ועכשיו באנו לעקל לך רכוש..."😂😂😂
היא לא הבינה מה הוא רוצה מהחיים שלה
עד שהיא התקשרה לבן שלה שהסביר לה שהרכב שלו רשום על שמה והוא שכח לשלם את הקנס

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 שעות, אסיף-יוסף תמם כתב:

למה אנשים רושמים את הרכב על השם של הילד שלהם?

ואם עכשיו יש דוחות בידיוק? -אז מה ילד בן 7 קיבל דוח? 

הם אוהבים להיות בעמדת כח על מכמונות המהירות

• מצחיק 4
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

שתדע לך שחידשת לי משהו

חשבתי שעד היום מי שרוצה להגיע למהירויות  של 200 וצפונה עם הפורשה\מרצדס שלו, ולא לפחד ממצלמה , ירשום את הרכב כרכב חברה ויעשה מה שהוא רוצה. ישלם את הקנס כל פעם ולא יגעו לו ברישיון. האופציה הזאת היא ממש קלה לביצוע ומעניינת.

היא לא תמיד מצליחה.

1) אם תסע 200 יעצרו אותך במקום.

2) יש מצלמות מצלמות גם את הנהג וזה קל להתחמק כמו שאתה כותב.

בשולי הדברים אציין שמחוקק כבר נדרש לסוגייה ולא ירחק היום שאי אפשר יהיה לרשום רכב על שם מישהו ללא רישיון נהיגה. (למעט מקרים חריגים באישור מיוחד למשל ילדים נכים)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

אם תסע 200 יעצרו אותך במקום

הצחקת. מי יעצור אותך? אם אין ניידת, אין מי שיעצור אותך. ואם יש ניידת, ממש לא בטוח שתיקח סיכון לקיים מרדף במהירות כזו. ברור שצריך לעצור אנשים כאלה, אבל בוא לא ניתמם - זה לא קורה.

פורסם

אבי ,מדובר במבצע פעם באף פעם.

אם יש לבחור טסלה שיסע על כביש 6 על 200 מישהו יעצור אותו?

גם כביש 90 שאני בן בית שם,אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שראיתי שוטר מתחבא מאחורי העץ משהו כמו 5 ק"מ לפני מצדה יש שם תחנת כוח משנית.שמה ראיתי פעמים מועטות. וסבבה, באתי על 200, זיהיתי אותו, המשכתי דוך על 250 והגעתי כבר למלונות ים המלח ונעלמתי לו. עד שיכנס לניידת עד שיתחיל נסיעה אני כבר ב70 מטר לשניה נעלם לו.

בוא נחזור לעבר שניה, הטויטה קרינה המשטרתית שיושבת לה ומצלמת, עברה הטסלה על 200, צולמה. איזה כיף.

3000 שקל קנס {כי מדובר ברכב חברה ללא הוכחת אשמה- אני עשיר מה איכפת לי מהכסף? אני אסע מהר כי אני מורם מהעם! אני עשיר!!!} וממשיכים בחיים

• מעניין 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...