Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב רשום על שם קטינה גובה הקנס נשאר אותו דבר. הם לא בודקים גיל ו/או רישיון בעל הרכב. 

אחד שרשם את האוטו על שם הבת שלו. 

אוהד

• רעיון טוב! 1
פורסם

מעולה.

למרות שאין לי דוח אחד בכל 24 שנות הרישיון שלי.

אני אעשה את זה מעכשיו עם כל רכב שאקנה.

למה לסכן את הנקודות של הרישיון?

תודה רבה לפורום הנכבד

החכמתי עד מאוד

באמת שעד היום חשבתי והמלצתי לאנשים לרשום את הרכב על שם חברה שיפתחו וככה לעשות מה בא להם.

עכשיו זה הרבה יותר פשוט.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני?

אני לא עובר את ה60 קמש בבגין ואת ה80 בכביש 90.

אני רק מעלה אופציות של אנשים עם רכבים חשמליים קרי טסלה שמאוד מהירים וקיימים המון על כבישי ישראל.

זה לא ישראל של ליפני 4-5 שנים עם כמה אמ3 ופורשה בודדות בכבישי הארץ. היום כל בן אדם שני עם רכב שמגיע למהירויות מאוד יפות צפונה מ200 קמ"ש. 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בעבר הרחוק כשהיה ברשותי רכב חברה, כל הדוחות שולמו על ידי החברה ונוכו משכרי. עברת מהירות שצולמה בעת שהרכב היה אצל הבן שלי (שומר לו את הדו״ח למזכרת ותזכורת) ואני הייתי בכלל בחו״ל בזמן הצילום (חזרתי שבוע אחרי) שולמה על ידי החברה. הענישה נעשת על ידי קצין הרכב שאסר על בני לנהוג ברכבי החברה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...