Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לקבל החזר על ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הושבת בהצפות

כרגע אני שם אותו בבית על בוקים וכשיהיה לי נוח אני אעבוד עליו ואחליף לו גיר והכל (אולי עוד כמה שנים אפילו, אחרי הטיול הגדול 😉)
עדיין יש לי ביטוח, ג' ו - חובה

אני מעוניין לקבל החזר על ההפרש זמן ששילמתי עליו.. איך אני עושה את זה? החובה בהפול והג' ב כלל

פורסם

פונה אל החברות בו הרכב מבוטח.

ניתן להקפיא או לקבל החזר יחסי.

לידיעתך, ביטוח חובה כשמו כן הוא. חובה שיהיה גם אם הרכב בחניה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חשוב שיהיה לך כיסוי ביטוחי, במיוחד לנזקי גוף, גם כשאתה ״עובד על הרכב״. מה שאיני יודע הוא האם ביטוח החובה מכסה מצב זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, aviaviavi כתב:

בנוסף לביטוח אתה גם חייב לשלם אגרת רישוי רכב(דיברת על שנים)

יש מקרים שעדיף להוריד את הרכב מהכביש

לא חייבים. אפשר (וכדאי) להקפיא את רישיון הרכב וכך לא להיות מחויב באגרת רישוי על הזמן שהרכב לא היה על הכביש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 שעות, CiUiK כתב:

אני אעבוד עליו ואחליף לו גיר והכל (אולי עוד כמה שנים אפילו, אחרי הטיול הגדול 

פיזרת את השאלות בכמה שירשורים אז אני אכתוב כאן מה אני חושב ומה הייתי עושה. 

קודם כל שהייתי צעיר הייתי בדיוק כמוך - אוטו ראשון אהבה מטורפת, לא מוכן להיפרד ממנו בשום מצב. לקח לי הרבה מאוד זמן עד שהייתי מוכן נפשית למכור את האוטו הראשון שלי...

אבל, וגם זה מניסיון ולא רק שלי - אם העמדת רכב לא תקין לכמה שנים - סיכוי נמוך מאוד שהוא יחזור לנסוע. 

בנוסף לתקלה שיש עכשיו יצטברו עוד בעיות, זה לא שלא יהיה שווה לתקן אותו, אלא יותר לא יהיה לך חשק לזה, אחרי כמה שנים תעדיף לשים את הכסף על אוטו אחר תקין וחדש יותר. 

מודל 2002 זה רכב מיושן. שנתיים ללא חידוש טסט מביאים אותך למצב שאתה צריך בדיקת מעבדה מוסמכת בשביל להחזיר את האוטו לכביש. מעבדה מוסמכת זו בדיקה מקיפה כמו טסט מאוד מחמיר, מחיר משהו כמו 1000 ש"ח בנוסף לאגרה שנתית רגילה וכל הדברים האחרים. 

אם האוטו ממש יפה ושמור ותקין חוץ מהגיר, הייתי בודק כמה עולה להחליף לגיר משומש, אם זה סדר גודל של עד 3000-4000 ש"ח הייתי הולך על זה, ואם יותר אז אין מה לעשות, להוריד מהכביש ולמכור ככה. 

מכוניות עוד יהיו לך והרבה, רכב שעומד  וממתין "עד שיובאו ים ואני אתקן אותו" לא מאשר לפנות מקום בראש לרכב חדש ותוקע אותך במקום.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, zvit כתב:

לא חייבים. אפשר (וכדאי) להקפיא את רישיון הרכב וכך לא להיות מחויב באגרת רישוי על הזמן שהרכב לא היה על הכביש.

תודה, מזה דאגתי

לפני 14 שעות, Buki כתב:

פיזרת את השאלות בכמה שירשורים אז אני אכתוב כאן מה אני חושב ומה הייתי עושה. 

קודם כל שהייתי צעיר הייתי בדיוק כמוך - אוטו ראשון אהבה מטורפת, לא מוכן להיפרד ממנו בשום מצב. לקח לי הרבה מאוד זמן עד שהייתי מוכן נפשית למכור את האוטו הראשון שלי...

אבל, וגם זה מניסיון ולא רק שלי - אם העמדת רכב לא תקין לכמה שנים - סיכוי נמוך מאוד שהוא יחזור לנסוע. 

בנוסף לתקלה שיש עכשיו יצטברו עוד בעיות, זה לא שלא יהיה שווה לתקן אותו, אלא יותר לא יהיה לך חשק לזה, אחרי כמה שנים תעדיף לשים את הכסף על אוטו אחר תקין וחדש יותר. 

מודל 2002 זה רכב מיושן. שנתיים ללא חידוש טסט מביאים אותך למצב שאתה צריך בדיקת מעבדה מוסמכת בשביל להחזיר את האוטו לכביש. מעבדה מוסמכת זו בדיקה מקיפה כמו טסט מאוד מחמיר, מחיר משהו כמו 1000 ש"ח בנוסף לאגרה שנתית רגילה וכל הדברים האחרים. 

אם האוטו ממש יפה ושמור ותקין חוץ מהגיר, הייתי בודק כמה עולה להחליף לגיר משומש, אם זה סדר גודל של עד 3000-4000 ש"ח הייתי הולך על זה, ואם יותר אז אין מה לעשות, להוריד מהכביש ולמכור ככה. 

מכוניות עוד יהיו לך והרבה, רכב שעומד  וממתין "עד שיובאו ים ואני אתקן אותו" לא מאשר לפנות מקום בראש לרכב חדש ותוקע אותך במקום.

תודה על התגובה בוקי, תגובותייך והנסיון שלך תמיד יתקבלו בברכה אצלי

האמת שזה פחות מ 3-4 כי אני רק צריך את הגיר.. מלבד זה הכל בבית וההוצאות הן בעיקר על גיר חדש שמן גיר ומפתח מומנט חדש
אתה צודק, קשה לי להפרד מהאוטו גם כי זה אוטו ראשון שלי וגם כי נורא נקשרתי להונדה וזה רכב עם אופי שאני לא מסוגל לשחרר ממנו.. כמה הוא כבר שווה עכשיו? 2000 שקל... לפחות שיהיה לי בחצר שאוכל להסתכל עליו מידי פעם
המנוע תקין ושמור מאוד, זה האוטו שלי וכשרכב נופל עלי הוא כל יום שישי מפורק בחצר ומקבל טיפולים שונים, הבודי עצמו שמור אבל רכב ישן אין מה לצפות הוא לא מושך את העין לאנשים שהם לא אני
אם אמצא גיר במחיר נמוך 500-1000 אז אני חושב שכבר אחליף לפני הטיול..

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני די מסכים עם Buki. גם לי יש רכב אהוב שעומד כבר מעל שנתיים, בבעלותי כמעט 10 שנים. מחכה ליום שלו שכנראה כבר לא יגיע. 

אולי הגיע הזמן לשחרר אותו ולקנות את הדבר הבא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 24.11.2023 בשעה 04:57, CiUiK כתב:

אני מעוניין לקבל החזר על ההפרש זמן ששילמתי עליו..

אתה לא יכול לקבל החזר על הזמן ששולם, אלא על הזמן שנותר עד לסיום הביטוח.

פורסם
לפני 13 שעות, Camaro 92 כתב:

קח בחשבון שפו״ה של גיר על הרצפה בתנאי שטח/בית/חניה ללא ליפט זה עניין לא פשוט/קל בכלל.

ברוב הרכבים אבל בדור השביעי של הסיביק ההחלפה בבית לא קשה וגם הגיר לא שוקל הרבה. מבין את התגובה אבל זה רכב שאתה רואה את הרגליים שלך דרך המכסה מנוע 

לפני 3 שעות, Pavlik כתב:

אני די מסכים עם Buki. גם לי יש רכב אהוב שעומד כבר מעל שנתיים, בבעלותי כמעט 10 שנים. מחכה ליום שלו שכנראה כבר לא יגיע. 

אולי הגיע הזמן לשחרר אותו ולקנות את הדבר הבא.

בלתי אפשרי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 25.11.2023 בשעה 01:43, Camaro 92 כתב:

קח בחשבון שפו״ה של גיר על הרצפה בתנאי שטח/בית/חניה ללא ליפט זה עניין לא פשוט/קל בכלל.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...