Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

מנסה להבין איך הגעת ל-800, נשמע לי המון.

ועד של בניין תמא רגיל, אחרי תוספת מעלית זה בסביבות 300-350, מפרויקטים אחרים שראיתי בחלקם יש תשלום על הרובוטי ממש נמוך, בין 40 ל-50 וזה מכיוון שזה מתחלק בכ-50 דיירים(שני בניינים מחוברים)

אצלי, המשווקת מעריכה בכ-120 שקלים

זה עדיין קפיצה של מעל פי 2 ממה שהם היו רגילים לשלם, אבל עדיין לא מתקרב לסכומים שנושקים ל-1000

אני מתכוון לממוצע השנתי בהנחה שיש 20 דירות, העלות כ800שח עם חברת ניהול.

אפרט (בטוח שכחתי עוד משהו):
ביטוח (מבנה + צד ג' + ועד) ייצא לכם בערך 8Kשח שנתי.

מעלית - 2 ביקורות מהנדס 1200שח. דמי שירות חודשיים כ700 (אם זה כולל חלקים זה יקפוץ ליותר). תיקונים - ויש תקלות.

חשמל - אין לי מושג כמה ייצא לכם. אצלנו חודשי זה 4Kשח. מניח אצלכם ייצא כ800שח ללא צריכת החשמל החניון הרובוטי.
ניקיון - כ2000שח חודשי.

ביקורות שנתיות של מע' כיבוי אש + ציוד כיבוי אש + השלמת חוסרים, פגי תוקף ותקלות 3.5-4Kשח.

גינון - כל ביקור 500שח. 

תוסיף תקלות נוספות - כמו גופי תאורה, שער, אינטרקום, צרות נוספות.

על כל זה תוסיף את החניון הרובוטי - הביטוח (אם חס וחלילה רכב נפגע), צריכת החשמל, תחזוקה חודשית, טיפול רבעוני, טיפול וביקורת שנתית, ותקלות לאחר הביטוח.

ובד"כ הם מסנדלים את הדיירים לחברה שלהם כתנאי לאחריות או "חוסמים" את המע' שלכם עם קוד. משהו הזייה...

ואל תאמין לאנשי מכירות, תרים טלפון ותשאל את החברה שהולכת להתקין אצלכם. או בניין שיש לו את זה כבר כמה שנים.

חברת ניהול לא כוללת תיקונים של בעלי מקצוע חיצוניים+חלקים וביטוח מבנה. דמי ועד כפולים, אבל ראש שקט שכולם משלמים וכלל המערכות מתוחזקות.

• אהבתי 1
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכירים את האור הירוק שמתחלף לאדום מעל כל חניה פנויה בחניון? גם זה עובד כמו הצרות שלי אך כאן הנזק לא מורגש. במערכת של מעליות רובוטיות לחניה? Good luck with that

• מצחיק 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 19.11.2023 בשעה 17:58, aviaviavi כתב:

אצל חמותך זה מכפיל או רובוטי ? 

@GABIUBOGI

אני לא יודע מה ההבדל, יש 2 רכבים אחד מעל השני כשהתחתון נבלע אל תוך האדמה. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה נקרא מכפיל. גם אני עשיתי את הטעות הזו בתחילת שרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...