Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

דפקתי רכב בפקק סקודה אוקטביה אפורה חדשה

מכה קטנה מאחורה אפילו לא קמט בפח רק טיפה הפח התנתק מהפלסטיק למטה 

והבנאדם פונה לחברת ביטוח שלמה סיקסט ולחברה שמעסיקה אותו 

איך אני יוצא מזה הכי זול שאפשר

מה גם שיש לו עוד דפיקות ברכב שלט קשורות אליי ולא באלי שיפילו עלי את הכל 

נ.ב. הצעתי לו לקחת למוסך רשמי ולתקן ואני אשלם , והוא לא רוצה 

ועוד משהו הרכב שנהגתי בו לא שלי הביטוח על שם מישהו אחר 

אז במידה ויש פניה לביטוח למי זה דופק את בעבר הביטוחי ? 

פורסם

א. אם הוא מתעקש לתבוע את הביטוח, זו זכותו, ידיך כבולות בעניין.

ב. אתה כן יכול לטעון שהיו פגיעות מקדימות ברכב שלא קשורות לתאונה, אבל זו מילה שלך מול שמאי הרכב.

ג. יש לך תיעוד של התאונה?

ד. בנושא העבר הביטוחי אינני יודע. אבל מזהו אחר, אתה בטוח שגם אתה מכוסה בפוליסה?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אנימבין שמדובר בתאונת חזית אחור, ואתה זה שפגע. לפיכך אתה זה שישלם את הנזקים.

אתה תלוי לחלוטין בנפגע.

עצתי:

קודם כל - דווח לביטוח שלך בלי להגיש תביעה. הסוכן\נציג ינחה אותך לגבי המשך הטיפול.

בקש מהנפגע הערכת מחיר התיקון, וכן פנה למוסך ובקש הצעת מחיר לתיקון הרכב שלך. סכום את שניהמספרים ואז תתקדם: אם מדובר בסכום שאתה יכול לעמוד בו - שלם מכיסך. אם גבוה - הפעל את הפוליסה שלך. ראה בהמשך.

במקרה של הפעלת ביטוח תהיה הוצאה נוספת - שמאות. סדר גודל של 1,000 ש"ח לכל רכב. מכוסה על ידי הביטוח.

יהיה עליך לשלם השתתפות עצמית - בהתאם לפוליסה שלך. יש פוליסות בהן אין השתתפות עצמית, יש פוליסות בהן היא יכולה להגיע לכמה אלפי שקלים, וזה תלוי גם האם אתה בוחר לתקן את רכבך במוסך הסדר או במוסך שאינו בהסדר. שוב - בדוק בפוליסה ומול סוכן הביטוח.

אם סכום התביעה יעלה על 5,000 ש"ח (לשני הרכבים יחד, כולל שמאות) - סצנריו סביר בהחלט - תהיה לך פגיעה נוספת, והיא עלית הפרמיה בשנים הבאות (שוב, תוי תנאי הפוליסה). לכן, תבע את הביטוח רק אם סכום התביעה הכולל פחות מ-5,000 ש"ח או עולה על סכום ההשתתפות העצמית וצפי עלית הפרמיה בשנים הבאות. הייתי אומר אפילו עולה משמעותי על ההוצאות הצפויות, כי לתביעה יש עוד בעיה, אם תהיה לך תביעה נוספת בשנתיים - שלוש הקרובות אתה עלול לעמוד מול עליה גדולה מאו של מחיר הביטוח או אפילו סירוב.

בקיצור - בצע את מה שכתבתי לעיל, ואז הוועץ בסוכן הביטוח, ואם אתה רוצה - חזור לכאן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

אין לי תיעוד של התאונה 

צילמתי אחרי את הנזק 

ולגבי ביטוח כן ברור שאני מבוטח ומכוסה בפוליסה 

אם לא לא הייתי נוהג ברכב

השאלה שלי מה סדר גדול נזק בכזה מצב

פורסם

היי 

לי לא קרה שום נזק 

זה רק ברכב שלו 

וגם זה רק משהו קטן אבל הוא הולך באופן הכי רשמי שיש 

וזה סתם מוסיף לי עלויות

פורסם

אתה לא יכול לדעת מה מידת הנזק (בשני כלי הרכב) משום שלעתים יש נזק נסתר. ממליץ מאוד קודם כל לראות שאין לך חוסר בנוזל קירור ונזק בתוך א המנוע, ואז לפנות למוסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את השי פשוט בצד לא אני עשיתי 

אם תגדיל תראה למטה שהפלסטיק בתחתית התנתק מהפח 

זה הכל 

זה מה שאני לא רוצה 

שיפילו עליי את כל השיפשופים וכו 

IMG_1290.jpeg

פורסם
לפני 12 דקות, Rafal כתב:

זה הכל 

זה מה שאני לא רוצה 

IMG_1290.jpeg

לפי המדבקה של איך אני נוהג והמדבקה שבצד רכב חברה
אני מהמר ב100 אחוז שהנהג מעניין אותו קליפת השום הרכב וכל מה שהוא עושה נועד לביטוח (של חברת הליסינג) הוא יגיש דוח נזק לליסינג פלוס הפרטים שלך ובעניו בא לציון גואל 

אתה מבחינתו (בשל התיקון והטיפול בזמן התיקון) מעמסה ובזבוז זמן ולכן לדעתי אין לך בכלל מה להתדיין איתו 
ואולי אם תצליח כל הדיון שלך יהיה מול חברת הליסינג

וזו הסיבה שלדעתי אין לו שום רצון לדבר איתך או להתנהל איתך

לפני 13 דקות, Rafal כתב:

זה הכל 

זה מה שאני לא רוצה 

IMG_1290.jpeg

הרכב רכב ליסינג וכל הפניות שלך לנהג יעלו בתוהו
אני אם הייתי רוצה להתנהל הייתי מנסה לדבר עם מחלקת התביעה של הליסינג 

הנה הזה עם רכב חברה וממש לא מעניין אותו התהליך מלבד הודעה לחברת הליסינג ולקצין הרכב של מקום עבודתו

Screenshot 2023-10-05 123016.png

פורסם
לפני 41 דקות, אוריס 2015 כתב:

תעלה תמונה ונדע

ממש לא

תמונה לא נותנת אינדקציה בעניין, יכול להיות שבר קטנטן בתמונה, ובפנים נזק משמעותי ע"פ שמאי

זה תלוי רק בשמאות

פורסם
לפני 1 דקה, mosheisrael כתב:

ממש לא

תמונה לא נותנת אינדקציה בעניין, יכול להיות שבר קטנטן בתמונה, ובפנים נזק משמעותי ע"פ שמאי

זה תלוי רק בשמאות

חברים אתם טוחנים מים הרכב הנראה הינו רכב ליסינג צמוד לא השכרה ולא ליסינג פרטי 

פורסם
לפני 1 דקה, Ido Porat כתב:

חברים אתם טוחנים מים הרכב הנראה הינו רכב ליסינג צמוד לא השכרה ולא ליסינג פרטי 

נכון, אתה צודק

פות"ש, אם תראה שזה בכיוון לא מוצלח, אולי תנסה לשים לו בכיס כמה מאות בשבילו... שזה יעניין גם אותו, ולא יזרוק את הכל לחברה....

• תוכן חדש...