Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבים לקליאו דור 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי בקליאו צריך מגב 28" עבור הנהג ומגב 12" עבור הנוסע

אני לא מוצא בארץ מקום שמוכר סט כזה .

אשמח לעזרה.

פורסם

אין גם בבודדים כי זה חיבור מיוחד שלא ראיתי באף רכב אחר (אולי יש באחרים של רנו). פעם אחרונה שבדקתי, בארץ אפשר להשיג רק מהמוסך.

יש סט מתאים של בוש שאפשר להשיג בחו"ל, מק"ט A827S.

• רעיון טוב! 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני תמיד מזמין את הסטים המדויקים לרכבים שלי מחו"ל ושומר במחסן.

יותר קל מלהתרוצץ בין חנויות בארץ ולהתפשר על משהו שבערך מתאים ובערך תופס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 48 דקות, RedLabel כתב:

אין גם בבודדים כי זה חיבור מיוחד שלא ראיתי באף רכב אחר (אולי יש באחרים של רנו). פעם אחרונה שבדקתי, בארץ אפשר להשיג רק מהמוסך.

הזמנתי את הסט הזה מ Ebay ( מקווה שהוא מגיע עם המתאמים הנכונים )

פורסם
לפני כשעה, RedLabel כתב:

גם לקפצ'ור שלנו לא הצלחתי להשיג בחנויות חלפים או מכוני שטיפה, רק במוסך מורשה.

פורסם (נערך)

וכמה דרשו ממך עבור סט מגבים ״מקוריים״ במוסך מורשה בארץ בהשוואה להזמנה מאיביי/אמזון? באמת היה שווה להזמין מחו״ל ולהמתין למישלוח?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

מתבייש להודות במחיר 🤐 , אבל לפחות זה הלך לזיכוי מס בסוף השנה.

ממבט חטוף באיבי, לסט של בוש ההבדל במחיר + משלוחה היה זניח בשקלים.

בכל מקרה זה היה בדרך לטסט, ולא היה לי זמן לחכות למשלוח צב מחו"ל.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Camaro 92 כתב:

וכמה דרשו ממך עבור סט מגבים ״מקוריים״ במוסך מורשה בארץ בהשוואה להזמנה מאיביי/אמזון? באמת היה שווה להזמין מחו״ל ולהמתין למישלוח?

לפני כשנה כשאני ביררתי רצו משהו כמו 200 ש"ח במוסך מורשה. הזמנתי מאיזה אתר שלושה סטים של בוש, סט אחד לרכב שלי, אחד לאמא שלי ואחד ספייר. העלות לסט יצאה קצת יותר מ 100 ש"ח.

הבעיה היא שאם נקרע לך מגב אתה לא יכול לחכות למשלוח מחו"ל ונאלץ לשלם.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

לגבי הדגם לא יכול לעזור אבל במגבי בוש בד"כ יש רישום מדויק לאיזה דגם מתאים הסט.

אני מזמין מגבים של בוש מאמזון, גם משלוח עד הבית/עבודה וגם תוך פחות משבוע בד"כ. בלי לעזוב את המחשב!

• תוכן חדש...