Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה תשובה, הדו"ח תקין...

האם לדעתכם הסיכוי לזכות במשפט גבוהים מאוד או שלשלם 500 ש"ח, לקבל 4 נקודות ולשכוח מזה?

IMG_20230926_114253.thumb.jpg.bacda97432dcd437c56d1f07115775c8.jpg

• מבאס 3

פורסם

הדו"ח הזה הוא ממש חוצפה.

רואים בסרטון שיש רכב עומד בנתיב שאליו אתה עומד לפנות.

אבל גם אם לא היה רכב, אולי נכבה לך הרכב ואתה מנסה להתניע אותו.

אם נגיד המצלם היה מראה שאתה עומד שני מחזורי ירוק מבלי להתקדם, אולי היה לו על מה להסתמך.

כרגע זה נראה שהם טיפסו גבוה מדיי, ולא מוכנים לקבל סולם כדי לרדת מהעץ.

• אהבתי 1
פורסם

אני אהיה ציני.

כמה שווים 2 ימי עבודה שלך? אם יותר מ-500 ₪ עקרונית לא כדאי לך להשפט.

הבעיה היא שיש לך נטיה להצטלם על לא עוול בכפך, וגם לצבירת הנקודות המשמעויות שלה, בודאי לאדם כמוך, שפרנסתו תלויה בנהיגה (את זה אני מסיק מהרבה הודעות אחרות שלך).

אגב, התשובה שקיבלת נראית אוטומטית לגמרי, נראה שאף אחד לא טרח לקרוא את הטיעונים שלך. ניסיון להשיג, הרשעה (הרי תשלום הקנס מהווה הודאה) בלי מאמץ.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

שיש לך נטיה להצטלם

אני רק אומר שבאותו מקרה עם דו"ח מהירות שהזכרת מקודם מישהו אחר מבני המשפחה נהג ברכב שרשום על שמי. ככה שזה לא משהו סדרתי...

פורסם

מבלי לקחת אחריות על התוצאות

אישית הייתי הולך להשפט גם בלי קשר לערך של יום עבודה שלי

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 59 דקות, Buki כתב:

האם לדעתכם הסיכוי לזכות במשפט גבוהים מאוד או שלשלם 500 ש"ח, לקבל 4 נקודות ולשכוח מזה?

אף אחד לא יודע לומר מה יקרה בבית משפט.

מבחינתי הזוי שהבקשה נדחתה. אין עבירה בתיעוד המצורף. רואים שאתה בתנועה בתחילת הסרטון, רואים את הרחוב החסום מימין ואין ספק שלו היית פונה ב-2 השניות שנשארו למופע הירוק, הייתי חוסם את מעבר החציה שבו ממתינים הולכי רגל רבים, כולל ילדים.

אבל כמו שלנו ברור שאין עבירה, הרי שהבקשה לביטול נדחתה, ולך תדע מה יחשוב השופט.

אם אתה מתכוון להשפט, תעשה שיעורי בית, תכין סרטונים שמדמים את מה שקרה, מה רואים מזוית הראיה שלך (עדיף בשעה דומה מבחינת העומס).

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

הגיעה תשובה, הדו"ח תקין...

IMG_20230926_114253.thumb.jpg.bacda97432dcd437c56d1f07115775c8.jpg

אמרתי שזה מה שיהיה לצערי. 

תבקש להישפט ותלחם על הצדק שלך.

שיהיה בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 53 דקות, asix כתב:

תבקש להישפט ותלחם על הצדק שלך.

זה קל לשלוח אנשים להלחם על הצדק כשאתה לא מסכן כלום.

אתה תשלם לו את ימי החופש? ואם השופט יגדיל את הקנס?

כל אחד צריך לחשב לעצמו האם שווה לו לבקש להשפט או לא.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

ומה אני מסכן? יום חופש בגדול זה שטויות, יש לי לו"ז יחסית גמיש.

מה עוד אני מסכן?

אני זוכר את אותו יום וזוכר שבכוונה לגמרי בלמתי בירוק בשביל לא להיתקע באמצע הצומת וזה למייטב ידיעת את החוק, בדיוק מה שכל נהג צריך לעשות במצב הנתון. 

אני עם מעל מיליון ק"מ בכבישי ארצינו שצברתי בכמה עשרות שנים ועם מעט מאוד עבירות. מעניין אותי לדעת איפה טעיתי ואם לא טעיתי אז לצאת זכאי או עם דו"ח מבוטל.

לכן נוטה כרגע כן להגיש בקשה להישפט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 34 דקות, Be roo כתב:

אתה תשלם לו את ימי החופש? ואם השופט יגדיל את הקנס?

כל אחד צריך לחשב לעצמו האם שווה לו לבקש להשפט או לא.

המלצתי לו כפי שאני הייתי עושה בעצמי.

בהתחלת הפוסט רשמתי שלא יקבלו את הערעור ולא יהיה מנוס מלהישפט. לצערי ככה זה עובד.

כמי שמתעסק בתעבורה בעשור האחרון, אני יודע שהוא חף מפשע ועשה בדיוק מה שהחוק מצפה ממנו. למה הוא צריך לספוג נקודות וקנס כי מישהו לא יודע את החוקים או שהמשטרה מנסה לעשות קופה? למזלנו, עדיין יש בית משפט ורוצה להאמין שיעשה צדק.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, Buki כתב:

ומה אני מסכן? יום חופש בגדול זה שטויות, יש לי לו"ז יחסית גמיש.

לא בטוח שזה יסתכם ביום דיונים אחד. יתכן שתדרש להגיע שוב (כי העד לא הגיע, כי השופט לא מרגיש טוב).

תצטרך גם להקדיש זמן להתכונן. להכין צילומים, מסמכים, ללמוד איך עובדת המערכת (למשל, רוב הסיכויים שילחצו עליך להגיע לעסקת טיעון, אתה צריך להיות מוכן לכך ולהחליט כיצד תפעל).

אבל אם לך זה בקטנה, סבבה. כאמור כל אחד מחשב לעצמו.

לפני 51 דקות, Buki כתב:

מה עוד אני מסכן?

השופט לא כבול לקנס המקורי. תאורטית הוא יכול גם לעלות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 2 דקות, Be roo כתב:

לא בטוח שזה יסתכם ביום דיונים אחד. יתכן שתדרש להגיע שוב (כי העד לא הגיע, כי השופט לא מרגיש טוב).

היית פעם בבית משפט לתעבורה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בתור אחד שהיה פעמיים. 

זה ממש לא מפחיד כמו שזה נשמע. 

זה בעיקר שוק ומסחרה. 

את יום החופש שלך אתה יכול לתבוע וסביר שתקבל בדמות נסיעות. 

למה החליטו שיומיים לא ברור לי. 

השופט יראה את הסרטון ויבטל את הרנס המטורלל הזה, לדעתי. 

המבחן הוא מה אני הייתי עושה במקומך. התשובה שלי חד משמעית - ניגש להישפט. 

ההחלטה שלך היא, כאמור, שלך. לא חושב שהשופט ייתן לך קנס גדול יותר ואין לו סיבה מוצדקת לעשות זאת שכן מהסרטון לא יכולה להתברר אםשרות שביצעת עבירה חמורה ממה שהואשמת בה וזה ב90 אחוז הסיבה שבגינה מחמירים ענישה במשפט. 

השנקל שלי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יומיים כי יום להקראה ויום להוכחות.

אלא אם יצליח לשכנע את התובע למשוך את כתב,התביעה לפני המשפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, זה לא יום שלם. 2-3 שעות לכל היותר, ואם אתה סוגר עם התובע לפני המשפט, אז גם פחות. 

שנית, אם תחליט להשפט, ממליץ בחום לאתר את התובע זמן מה לפני המשפט ולהפגש עימו במטרה לדרוש את ביטול הדוח. להפגש עם התובע שלא בבית משפט זה אתגר לא פשוט אבל אפשרי. 

ייתכן ויש טעם לפנות למחלקת התנועה שהנפיקה את הדוח ולבקש מקצין אחראי לבדוק הסרטון.  אין לי מושג איך עובד הנושא עם שומרי דרך, אבל בטח לא שונה מהותי מיחידת תנועה רגילה

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...