Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

יש לי טויטה קורולה 2012 ואני רוצה להשתדרג ברכב יותר חדש

בהתחלה חשבתי להמשיך לקנות עוד מהטויטה קורולה 2016 או 2017 

אבל חשבתי לי שאולי כדאי לי לקנות הייבריד,כי יוצא לי בשבוע שאני משלם דלק 200 שקל לפחות (אז 800 שקל בחודש ואולי קצת יותר)

רציתי לשאול אותכם מה כדאי בשנים האלה 2016 2017 

קורולה או יונדאי איוניק

אם זה מצד האמינות מה עדיף?

ואם האיוניק גם אמינה,יש בהייבריד הבנתי קרינה למי שיושב מאחורה (ויש לי 2 ילדים שיושבים מאחורה) ,האם הקרינה משמעותית וצריך לחשוב על זה ? או שזה ברמה נמוכה?

אני ממש מתלבט על מה כדאי מבחינת מה נכון

ואולי יש עוד שיקולים שאתם יודעים למה עדיף רכב הזה על השני

אשמח לשמוע מה אתם חושבים (למשל בשנים האלה שאני מחפש 2016 2017

תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי moshe1990
פורסם

הקרינה היא ברמה נמוכה, ואין מה לחשוש מזה.

איוניק רלוונטית מ-2017  יש בסה"כ 46 איוניק מ-2016.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה התקציב שלך?

קורולה 2016-17 היא לא היברידית. הטויוטה ההיברידית הרלוונטית משנים אלה היא אוריס שהיא בעצם קורולה הצ'בק או סטיישן. מניסיוני (הייתה לי 2015 שקניתי בת 3 שנים והחזקתי עוד 3.5 שנים ובערך 80000 ק"מ) היא מאוד אמינה.

אבל קח בחשבון שלמכוניות היברידיות בד"כ קילומטרז' גבוה מהממוצע ומכונית היברידית בת 6 שנים היא כבר לא צעירה.

שים לב שהסוללה באחריות.

• מעניין 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 5 שעות, motior כתב:

מה התקציב שלך?

קורולה 2016-17 היא לא היברידית. הטויוטה ההיברידית הרלוונטית משנים אלה היא אוריס שהיא בעצם קורולה הצ'בק או סטיישן. מניסיוני (הייתה לי 2015 שקניתי בת 3 שנים והחזקתי עוד 3.5 שנים ובערך 80000 ק"מ) היא מאוד אמינה.

אבל קח בחשבון שלמכוניות היברידיות בד"כ קילומטרז' גבוה מהממוצע ומכונית היברידית בת 6 שנים היא כבר לא צעירה.

שים לב שהסוללה באחריות.

כן אחי אני יודע שקורולה בשנים האלה אין היברידי וזה אחד מההתלבטויות למה חשבתי בכלל על איוניק בגלל החיסכון בדלק

אז לפי דעתי איוניק בשנים 2016 2017 לא משתלם

(לגבי סוללה הבנתי שאפשר לעשות ביטוח עליו)

פורסם

אז אחדד שוב: הטויוטה ההיברידית המקבילה לקורולה בשנים אלה היא אוריס. אם אלה השנים (לא כתבת תקציב...), המתמודדות המשפחתיות ההיברידיות הן אוריס ואיוניק.

כמו שכתבו לך ב-2016 לא היו הרבה איוניק בארץ.
לגבי הביטוח - אני מכיר טוב את זה של טויוטה - צריך שיהיה רצף (כלומר אם אתה קונה יד 2 ממישהו שאין לו אחריות על הסוללה עלולה להיות בעיה לעשות את הביטוח/אחריות הזה), אפשר להאריך עד גיל 12 של הרכב ללא הגבלת קילומטרז'

• מעניין 1

פורסם

איוניק בלי לחשוב פעמיים, יש לה גיר כפול מצמדים לעומת גיר רציף בקורולה.

לאיוניק אבזור בטיחות אקטיבי, היא הרבה יטתר מודרנית וכמובן חסכוניות יותר מהטויוטה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 15.9.2023 בשעה 14:34, motior כתב:

אז אחדד שוב: הטויוטה ההיברידית המקבילה לקורולה בשנים אלה היא אוריס. אם אלה השנים (לא כתבת תקציב...), המתמודדות המשפחתיות ההיברידיות הן אוריס ואיוניק.

כמו שכתבו לך ב-2016 לא היו הרבה איוניק בארץ.
לגבי הביטוח - אני מכיר טוב את זה של טויוטה - צריך שיהיה רצף (כלומר אם אתה קונה יד 2 ממישהו שאין לו אחריות על הסוללה עלולה להיות בעיה לעשות את הביטוח/אחריות הזה), אפשר להאריך עד גיל 12 של הרכב ללא הגבלת קילומטרז'

אני מתלבט אחי בין קורולה (לא הייברדית) בשנים 2016 2017 

לבין איוניק שהיא הייברידית אבל אולי צריך להוציא עליה יותר כסף

ויש את העיניין של הקרינה

לא דיברתי בכלל על טויוטה הייברידת 

(התקציב כרגע גג נראה לי 70 אלף)

בתאריך 15.9.2023 בשעה 17:41, mottis כתב:

איוניק בלי לחשוב פעמיים, יש לה גיר כפול מצמדים לעומת גיר רציף בקורולה.

לאיוניק אבזור בטיחות אקטיבי, היא הרבה יטתר מודרנית וכמובן חסכוניות יותר מהטויוטה

איוניק גם בשנים 2016 אולי אולי 2017? (לא חושב 2017 פשוט יקר יותר)

עריכה אחרונה על ידי moshe1990
פורסם

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה בערך?  כמה מזה עירוני וכמב בינעירוני? בגדול אני מעריך שאיוניק או אוריס יחסכו לך בדלק בערך שליש - כלומר תשלם בחודש בערך 520 ש"ח במקום 800 ובשנה תחסוך בערך 3300 ש"ח, אבל תצטרך לשלם 400-600 ש"ח על אחריות לסוללה (בתלות בקילומטרז')

זאת הערכה גסה מאוד אבל נראה לי שישתלם לך בסה"כ.

בתקציב של 70000 אפשר למצוא משהו סביר אני חושב

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=19,21&model=2969,2825&year=2016--1&price=60000-70000&km=-1-120000&priceOnly=1

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...